Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Centrala PARADOX Spectra 1738

Vizitator XXL

Postări Recomandate

Vizitator XXL

Salutare,Am o centrala Paradox Spectra 1738. A cazut alimentarea si s-a descarcat acumulatorul care s-ar putea sa necesite schimbare. Dupa realimentare zonele legate direct la placa au ramas blocate pe deschis (detectorii fie sunt stinsi, fie stau pe rosu tot timpul).Cine poate sa-mi spuna si mie ce trebuie facut? Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Vizitator djmarkro

SalutIncearca sa iei alimentarea si sa o dai din nou, si asteapta putin (banuiesc ca ai facut asta).Verifica programarea la sectiunea 127 / 8 (legarea detectorilor in serie sau in paralel, banuiesc ca ai pus in serie) ; sectiunea 132 /4/5 (cu EOL sau fara EOL, cu dublare de zona sau fara).Incearca sa pui o rezistenta de 1K pe zona sau un strap, in functie de cum ai facut legaturile la detectori si programarea si vezi daca ti se inchid zonele, incearca sa iei alimentarea si sa o dai din nou dupa ce ai pus rezistenta.Daca nici asa nu ti se inchid zonele atunci ori resetezi centrala sau incerci sa te conectezi cu un calculator la ea.Acumulatorul .... incearca sa-l lasi pe centrala poate se reincarca daca nu poti sa incerci sa-l pui la un redresor. Daca nici asa nu-si revine il schimbi :pSalutari

Link spre comentariu
Vizitator XXL

Multumesc f mult djmarkro.

Revin cu o mica intarziere ca am fost si sunt f ocupat. Am sa-ti urmez sfaturile si sa verific pe rand punctele precizate. Voi reveni.

Ceea ce nu stiu eu acum, daca centrala nu mai este alimentata de la retea si nu mai are nici acumulatorul legat va fi necesara reprogramarea in totalitate dupa realimentare sau trebuie reverificate numai anumite sectiuni!??

Numai bine tie si tuturor celor care participa la acest forum util!

Link spre comentariu
Vizitator djmarkro

SalutariNu trebuie sa reprogramezi nimic (doar ceasul daca te intereseaza), chiar daca a ramas fara acumulator si fara alimentare.Astept sa vad ce rezolvi.Bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări