miclovan Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 salutam doua vu-metre cu ac recuperate de la nu stiu ce aparatvu-metrele au scala de la -20 la +3 db, fiecare are rezistenta de 546 oamenivreau sa le conectez in paralel cu semnalul produs de placa de sunet a pc-ului, cine ma poate ajuta cu o schema? Link spre comentariu
miclovan Postat Iulie 17, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2008 mi se pare imposibil chiar nimeni nu detine o schema Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 mi se pare imposibil chiar nimeni nu detine o schemasi mie mi se pare f aiurea ca tu nici macar nu te-ai uitat prin topicurile sticky(care raman tot timpul la inceputul paginii),mai ales la asta :smt021,dar in schimb dai up-uri,sa-ti dea cineva link :smt018 sa nu mai zic de cele 2 search-uri pe care le are forumul :toimonster: Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 Ba avem, da' nu le ar?t?m. ?tii c? cau?i? Nu prea cred. Link spre comentariu
miclovan Postat Iulie 17, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2008 hmmmmmmmm al draq tupeu daca... gaseam ce-mi trebuia nu cred ca mai scriam un topic... Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 Tupeu din partea ta, poate. Dup? ce c? n-ai bunul sim? s? te ui?i în sticky mai vii ?i cu preten?ii. A?teapt? tu s? ?i se dea schemele la nas. Link spre comentariu
mircea888 Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 eu m-am uitat doar pe prima pagina de la sticky-ul intitulat "scheme VU-metre" si am vazut 3 scheme diferite, care mai simpla care putin mai complicata, cum vrei tu numai sa cauti, nici macar nu trebuie sa dai search.PS: am vazut topicul si din cauza ca exista acel sticky nu am raspuns, probabil ca majoritatea au facut la fel din acelasi motiv.Bafta. Link spre comentariu
Craciun Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 Salut , Uite un link http://svconline.com/mag/avinstall_unde ... lume_unit/ Sper sa iti foloseasca. Schema electrica de conectare "direct :)" pe iesire placa sunet , am ceva cu 2 trz. ptr. separare dar nu sunt dimensionate componentele. In principiu trebuie sa stii impedanta de iesire la placa de sunet , nivelul de semnal maxim livrat de placa( tensiune sau putere ) si daca indicatorul tau are punte incorporata sau nu, tind sa cred ca da. Daca vrei scanez si schema ca o am doar pe hartie , dar repet , nu are componentele dimensionate. Daniel ,Ploiesti P.S. Schema in atasament. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum