Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vu-metru cu ac

miclovan

Postări Recomandate

salutam doua vu-metre cu ac recuperate de la nu stiu ce aparatvu-metrele au scala de la -20 la +3 db, fiecare are rezistenta de 546 oamenivreau sa le conectez in paralel cu semnalul produs de placa de sunet a pc-ului, cine ma poate ajuta cu o schema?:)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miclovan

3

• ratza

2

• mircea888

1

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

mi se pare imposibil :d chiar nimeni nu detine o schema

si mie mi se pare f aiurea ca tu nici macar nu te-ai uitat prin topicurile sticky(care raman tot timpul la inceputul paginii),mai ales la asta :smt021,dar in schimb dai up-uri,sa-ti dea cineva link :smt018

sa nu mai zic de cele 2 search-uri pe care le are forumul :toimonster:

Link spre comentariu

Tupeu din partea ta, poate. Dup? ce c? n-ai bunul sim? s? te ui?i în sticky mai vii ?i cu preten?ii. A?teapt? tu s? ?i se dea schemele la nas.

Link spre comentariu

eu m-am uitat doar pe prima pagina de la sticky-ul intitulat "scheme VU-metre" si am vazut 3 scheme diferite, care mai simpla care putin mai complicata, cum vrei tu numai sa cauti, nici macar nu trebuie sa dai search.PS: am vazut topicul si din cauza ca exista acel sticky nu am raspuns, probabil ca majoritatea au facut la fel din acelasi motiv.Bafta.

Link spre comentariu

Salut ,

Uite un link

http://svconline.com/mag/avinstall_unde ... lume_unit/

Sper sa iti foloseasca.

Schema electrica de conectare "direct :)" pe iesire placa sunet , am ceva cu 2 trz. ptr. separare dar nu sunt dimensionate componentele.

In principiu trebuie sa stii impedanta de iesire la placa de sunet , nivelul de semnal maxim livrat de placa( tensiune sau putere ) si daca indicatorul tau are punte incorporata sau nu, tind sa cred ca da.

Daca vrei scanez si schema ca o am doar pe hartie , dar repet , nu are componentele dimensionate.

Daniel ,Ploiesti

P.S. Schema in atasament.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări