Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema montare filtru activ CAR-AX01 (subwoofer)

Vizitator hory

Postări Recomandate

Vizitator hory

am o mare nedumerire in ceea ce priveste acest filtru , care l`am cumparat de la mivarom http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... 5hd2cahmr6 . as dori sa-l montez pe masina dar apare o problema :smt021 . problema sta in felul urmator : acest filtru fiind activ trebuie montat inaintea amplificatorului si cum eu vreau sa l pun pe masina la mp3player care deja imi scoate 4x50w cum as putea sa procedez , fara sa desfac mp3payerul , ca la o iesire sa am o putere mult mai mica si ea sa nu varieze atunci cand dau mai incet sau mai tare din mp3player , ca sa pot eu sa montez acest filtru . multumesc . daca aveti alte idei cum sa montez acest filtru pe masina sunt binevenite .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

3

Top autori în acest subiect

Vizitator hory

aha , multumec mult exact asta vroiam din puterea de la iesire de 50W sa fac de 2 3 W , mersi mult . cu un singur potentiometru ar putea sa mearga ?

Link spre comentariu
Vizitator hory

ok , mersi mult pt raspuns :d , ca n`am dormit 2 nopti gandindu-ma cum sa montez filtru ala ce sa pun eu sa micsorez puterea de la 50w la una mai mica . mersi mult

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări