AC DC Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 Un concert care mi-a mers la inima . Pacat ca a fost destul de putina lume . Trupe pe care nu visam sa le vad live....... IADUL E GOL ... TOTI DRACII SUNT AICI !!! :supz: Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 Pana sa avem parte si de highway to hell mai dureaza insa...Au fost macar Ac/Dc? Link spre comentariu
AC DC Postat Iulie 17, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2008 In prima seara au concertat trupe cu un sound mai agresiv (eu de obicei nu ascult ) ,dar am ramas impresionat de prestatia acestor trupe ,inclusiv cele autohtone :BETRAYER si ALTAR .KREATOR si TESTAMENT nu mai au nevoie de nici o prezentare .Nemtii de la BENEDICTUM au fost si ei la un nivel inalt prin solista vocala si chitaristul de culoare -mai putin intalnit cred eu la formatiile de aceasta factura . La inceput lume putina dar spre final a crescut numarul lor. In seara a doua am ascultat un rock maimelodios :bucurestenii de la THUNDERSTORM ( versuri OK.) , germanii de la AXXIS de nota 10 , iar DORO si HELLOWEEN -la superlativ! Din cauza birocratiei pe care nu credeam sa o intalnesc la un concert rock am pierdut trupele L.O.S.T. si o parte din ABIGAIL . Cireasa de pe tort e fotografia pe care i-am facut-o ficei mele cu basistul si sunetistii de la KREATOR intalniti intaplator intr-un mall Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum