bogdanm Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 nu gasex documentatie din care sa invat despre procesor si microcontroller cum ziceati mai sus sa le invat sa stiu diferentacaut de cel putin 3 ore:( ai id de messenger?sau aveti?cred ca ar fi mai simpluMi se pare ca esti un pic grabit/repezit, si e pacat, nu inveti nimic peste noapte. Diferenta ti-am dat-o in post-ul meu anterior. AVR-urile de la Atmel au ceea ce se cheama un "core" comun; asta poate fi vazut ca partea de microprocesor, deorece e partea ce realizeaza executia efectiva a instructiunilor. Gasesti la adresa de mai jos setul de instructiuni:http://www.atmel.com/dyn/resources/prod ... OC0856.PDF Link spre comentariu
Vizitator sonyboy Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 ok ms.....o sa invat oricum cu ajutor bineinteles :P Link spre comentariu
Vizitator sonyboy Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 dati ma si voi un id de messenger pe care putem intelege mai bine... Link spre comentariu
Vizitator sonyboy Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 sau daca nu vreti sa il faceti public va dau id meu si ma contactati direct pe mine....: victorash_17_2003.........next steep is your's pls Link spre comentariu
Vizitator sonyboy Postat Martie 9, 2005 Partajează Postat Martie 9, 2005 http://www.lancos.com/prog.html ma ajuta asta cu ceva ?.....cu ce? Link spre comentariu
aghora17 Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 io am invatat chestiile astea dintr-o carte de Z80 (HC85 cu isi aduc aminte unii de vremea aia). frumos, foarte frumos explicat ce face aia, ce face aialalta. diferenta intre atmel, microchip si Z80? varsta, viteza, instructiunile. nimic important. daca esti dn bucuresti iti dau eu o carte sa te uiti pe ea ca sa te mai limpezesti. Link spre comentariu
Vizitator sonyboy Postat Martie 10, 2005 Partajează Postat Martie 10, 2005 nu...nu sunt din bucurestisunt in cluj dar la biblioteca oare nu pot sa dau de ea?da-mi un titlu si un autor sa stiu ce sa caut oricum...ms mult pt intentie...voi ce facultati ati terminat???? Link spre comentariu
Vizitator sonyboy Postat Martie 19, 2005 Partajează Postat Martie 19, 2005 nu ma mai ajutati? :( Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Martie 19, 2005 Partajează Postat Martie 19, 2005 sonyboy, e pline Internetul de informatii, trebuie doar sa le citesti. Dupa aceea vino inapoi cu intrebari exacte daca ai. Nu are nimeni timp sa te invete bob cu bob, mai ales chestiuni de baza. Daca insisti in modul in care ai facut-o pina acum voi fi nevoit sa iau masuri.Succes si spor! Link spre comentariu
Vizitator sonyboy Postat Martie 28, 2005 Partajează Postat Martie 28, 2005 mai..gata...deci sunt un biet copil de gadinita in domeniu microcontrolere-lor...dorinta mea este:ajutatima sa invat dati-mi niste link-uri de baza....o luam piramidal nu???si daca se poate pe rand va rog sa nu imifaceti varza capul ca iar nu mai inteleg nik....va multumesc anticipat Vik Link spre comentariu
nicu_stef Postat Martie 28, 2005 Partajează Postat Martie 28, 2005 cei care s-au apucat 'nainte de lovilutieghe. toacse, microprocesoare -sper sa-mi fi amintit bine titlul;m. patrubany, totul despre Z80;daca te uiti putin pe net, multi au inceput primul test cu un banal 'licurici'. Link spre comentariu
bogdanm Postat Martie 29, 2005 Partajează Postat Martie 29, 2005 sonyboy, incep sa cred ca cea mai buna solutie pentru tine ar fi un curs specializat, nu pari a fi o persoana cu calitati autodidactice foarte puternice. No offense. Link-urile ti s-au dat deja, se afla unele din ele chiar in primul meu reply catre tine, altele prin alte post-uri. Daca nu le poti ordona singur, cel mai probabil ai nevoie de cineva cu pregatire de specialitate care sa te indrume. Link spre comentariu
aghora17 Postat Martie 29, 2005 Partajează Postat Martie 29, 2005 la editura Victor, langa universitatea Hyperion este o carte dupa care eu am invatat notiunile de baza in electronica digitala. Cartea are un titlu legat de Microprocesoare, este albastra si este scrisa de prof Spanulescu.caut-o si mai vb Link spre comentariu
Vizitator DENON Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 in primul rand ar trebui sa sti ceva programare si chiar tehnici de programare in C , ca pe urma exista programe care convertesc in assembler-ul specific fiecarui micro controlersi eu sunt la inceput daca te uiti putin pe net, multi au inceput primul test cu un banal 'licurici'adica un led care se aprinde cu o anumita frecventa ;se pare ca e celebru acest exemplu ; stiu pe cineva care nu a citit mai nimic pe net , dar avea cat de cat idee despre microcontrolere , a facut ledul sa faca blink si de acolo pasul spre ceva mai complex s-a micsorat foarte multo sa incerc sa fac si eu rost de soft si de un microcontroler pe care sa ma apuc sa-l programezma gandeam la PIC 16F877 , ce ziceti ? Link spre comentariu
Vizitator DENON Postat Aprilie 7, 2005 Partajează Postat Aprilie 7, 2005 http://www.avr-asm-tutorial.net/avr_en/ un link bun zic eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum