Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

atmel at90s2323-10....cum il programez????de la a-z!!!

Vizitator sonyboy

Postări Recomandate

Vizitator sonyboy

vreau sa programez un atmel at90s2323-10 si nu stiu nik :(dar sunt capabil sa o fac daca ma ajutati:D deci pls invatati-ma si pe mine :cry: va multumesc pt orice informatie :wink:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 71
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanm

13

• aghora17

6

• nicu_stef

5

• one

2

Top autori în acest subiect

Vizitator sonyboy

va multumesc baieti ma voi uita la ele si voi studia...daca intervine ceva va mai intreb ...sper sa nu va plictisiti.....pana atunci mai puteti posta ce credeti ca ma poate ajuta :wink: marci guys!!!!

Link spre comentariu
Vizitator sonyboy

wow wow wow baieti.......e mai greu decat credeam dar pe parcurs o sa invat numai ca nu am mai vazut la nimeni ca sa am un exemplu deci.....daca imi spuneti mai concret cu ce sa incep va sunt recunoscator..... :(

Link spre comentariu
Vizitator sonyboy

pai nu prea multa am facut un an in clasa a 6-aam ajuns doar la semnalizator optic cu 2 led-uridar am notiuni si prind repede ca imi placeva rog nu imi spuneti ca nu pot sa invat chestii de-astea :(

Link spre comentariu

pai nu prea multa am facut un an in clasa a 6-aam ajuns doar la semnalizator optic cu 2 led-uridar am notiuni si prind repede ca imi placeva rog nu imi spuneti ca nu pot sa invat chestii de-astea :(

Cine iti spune ca nu poti invata chestii din astea e batut in cap. Ai rabdare si vei invata macar chestiile de baza, nu e chiar asa greu. Curaj si bafta! ;)
Link spre comentariu

deci: pentru asta iti trebuie pentru inceput un avrstudio. cauta-l si joaca-te cu el putin, inainte sa faci ceva practic, pentru ca o sa-ti prinda bine. asta in paralel cu cititul documentatiei pentru mcu-ul tau. fa asta si vino cu intrebari.

Link spre comentariu

merci mult...pot sa stiu si eu cine seteaza mesajele alea de sub avatar???ca eu nu am pus nik si uite!!! :( ms mult :wink:

Alea cu data inscrierii and stuff? Alea sunt din sistem, nu poti sa le scoti.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări