Vizitator lucky2004alex Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 buna all, m-am apucat si eu de un proiect de licenta mai complicat putin.folosesc in jur de 100 de leduri RGB si vreau sa le comand cu un microcontroler atmega8. am intimpinat o problema. nu gasesc piese deloc. sunt din iasi ,si aici am fost la magazine specializate de elctronica general systems si Dioda si nu am gasit nimic. am mai jos o mica lista de componente,poate ma ajutai voi cu niste magazine online pt piese ms anticipat -LED RGB Piranha 5mm -drivere de curent MBI 5168(5170) -mosfet de putere -circuit de comutatie LM 2673(2679) -dioda LT420 IRF 414 IRF436 DS 485M FOLOSESC ATMEGA8 SMD,DECI DORESC SA GASESC PIESE ASEMENEA, SMS [email protected] Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 Incearca pe site la metrafo, ai banner cu ei sus pe pagina :yawinkle: Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 Incearca pe site la metrafo, ai banner cu ei sus pe pagina :yawinkle:inca n-au refacut site-ul :smt009 Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 Incearca pe site la metrafo, ai banner cu ei sus pe pagina :yawinkle:inca n-au refacut site-ul :smt009Atunci presupun ca se poate da un telefon... Link spre comentariu
Vizitator lucky2004alex Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 Incearca pe site la metrafo, ai banner cu ei sus pe pagina :yawinkle: inca n-au refacut site-ul :smt009 Atunci presupun ca se poate da un telefon... am cautat pe o infinitate de site-uri...nimic...pacat ca in romania nu poti gasi nimic am dat pe google "componente electronice " si nu am gasit pe nici un site. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 ai sunat la metrafo?cred ca poti comanda si la tme(din afara,dar are aceleasi chestii ca si metrafo) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum