Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop Toshiba Satellite L40 ?

Vizitator RIV2007

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

2

• ghimpe--

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

S-a mai discutat pe forum. Fie activezi functia AHCI din BIOS (la unele modele se cheama ceva de genul SATA to native IDE/PATA) fie faci/faci rost de un cd cu windows cu drivere SATA integrate.

Link spre comentariu

E greu sa te uiti cateva topicuri mai jos, daramite sa dai un search...nu conteaza ca intrebarea ta au mai pus-o si altii iar solutia a fost data...e mai usor sa intrebi aceeasi chestie de coispe ori...

Link spre comentariu
Vizitator RIV2007

E greu sa te uiti cateva topicuri mai jos, daramite sa dai un search...nu conteaza ca intrebarea ta au mai pus-o si altii iar solutia a fost data...e mai usor sa intrebi aceeasi chestie de coispe ori...

Fie ca e greu sau usor ca cei mai putin priceputi in ale "meseriei" sa vizualizeze topicurile postate cu/aproape cu acelasi gen de subiect, consider ca modul de expunere a raspunsului dat de dvs. este destul de ostentativ si ca membru al stafului care modereaza acest site, din care presupun ca faceti parte sau cel putin asa lasati a se intelege, ar trebui sa fiti ceva mai ponderat si nu este obligatoriu sa va obositi sa dati un raspuns daca nu va convine, o pot face alti daca vor si se pricep la problema expusa.Pe de alta parte "Nu e bine sa-ti prinzi mintea cu omul fudul, ca are capul odihnit" (proverb) :smt017 Imi cer scuze anticipat, daca am deranjat.
Link spre comentariu

Ce bine ca m-am intors de la munca imputit si cu capul plin de probleme, nu ma incadrez in proverbul amintit de tine."Cei mai putin priceputi in ale meseriei" daca ar fi citit regulile forumului macar odata, ar fi observat ca acolo scrie sa cauti pe forum inainte sa pui o intrebare, deoarece este foarte posibil ca alte persoane inaintea ta sa fi pus aceeasi intrebare si sa fi gasit solutia. Daca in casuta de cautare furnizata de google bifezi elforum si cauti "xp sata" vei avea surpriza sa gasesti de mai multe ori topicuri cu problema ta si rezolvarea acesteia.Eu spre exemplu citesc seara toate posturile noi aparute (cu cateva exceptii) si ma streseaza teribil sa citesc aceleasi intrebari puse sub alta forma mereu, deoarece ma fac sa pierd timpul. Cititul regulilor e de bun simt...Spre exemplu eu sunt paralel cu mecanica. De curand m-am inscris pe un forum strain si am inceput sa caut raspunsuri la problemele pe care le am cu masina, sa vad daca cineva a mai pus aceste intrebari inainte de a mai plictisi lumea cu inca un topic cu probleme similare altora deja deschise...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări