Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu un dual sim

danyiel_22

Postări Recomandate

salut am si eu un sycee-tong998 de la un timp de vreme se stinge si se aprinde pana se termine bateriadaca ii bag o cartela cu pin sta aprins cand ii bag pinu iar incepe sa se stinga si sa se aprindetoate cele buneid danyiel_22

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MihaiGSM

4

• danyiel_22

4

• ratza

1

Am cî?iva prieteni care ?i-au luat trompete din astea c? erau ieftine ?i la toate face la fel dup? un timp. Dup? ce bag? PIN-ul unele se restarteaz? imediat, altele în momentul cînd într? în re?ea. Am impresia c? a?a sînt f?cute, s? se strice ca s? cumperi altul.

Link spre comentariu

Uite aici niste coduri pe care le poti incerca, insa ma indoiesc sa mearga.CHINA Mobile Phones Secret CodesDefault user code: 1122, 3344, 1234, 5678Engineer mode: *#110*01#Enable COM port: *#110*01# -> Device -> Set UART -> PS Config -> UART1/115200Factory mode: *#987#LCD contrast: *#369#Restore factory settings: *#987*99#Software version: *#800#Software version: *#900#Set default language: *#0000# SendSet English language: *#0044# SendSet English language (new firmware): *#001# Send

Link spre comentariu

salutnu merge nici unul dintre codurile acele ms oricumam la el cablu de date si sta aprins cand il bag poate stiti voi vreun program sau ceva ca sa ii upgradez softu :smt039 :smt039

Link spre comentariu

salutnu merge nici unul dintre codurile acele ms oricumam la el cablu de date si sta aprins cand il bag poate stiti voi vreun program sau ceva ca sa ii upgradez softu :smt039 :smt039

Nu este nici un program free din cate stiu eu :goodman:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări