Vizitator andreikiss Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Este defapt o placuta care se prinde de cartus, face serializarea datelor printr-un integrat a carui datasheet lam atasat si tine minte cumva cat % toner mai e disponibil si cate pagini au fost trase.in functie de chip acest numar variaza intre 4000 - 8000. In momentul in care e atins pragul maxim tonerul respectiv nu mai poate fi folosit.Placuta pe care e montajul si care se prinde de toner are denumirea de ML-2150 si arata ca in poza atasata.Cred ca ar trebui sa existe o solutie pt a aduce acest numar la 0 dar nu mam descurcat pana acum ... helllppppp!!!! Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 Chip-ul este pentru imprimante Samsung (ML-2015). Se gaseste de cumparat. Link spre comentariu
CADASEDA Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 AI REUSIT SA SALVEZI UN DUMP INAINTE DE A SE TERMINA TONERUL? CRED CA CU DOUA SAU MAI MULTE SALVARI SUCCESIVE, DE PREFERINTA DE LA 0, AM PUTEA SCOATE ALGORITMUL.PUNE AICI CE SALVARI AI, SI INCERCAM SA-L GHICIM. Link spre comentariu
Vizitator andreikiss Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 Am dat si eu peste compatibilitatea cu Samsung si mi-au zis colegii de la firma ca au incercat si chipuri de Samsung dar nu a mers. Defapt compatibilitatea functioneaza in sensul Tally compatibil pentru Samsung si nu invers :| . Intr-un dump al imprimantei ce e mai revelant despre cartus se refera la :-Remainning toner-Page Count-Manufacture Date-Supplier-Cartidge SN-Cartidge Capacity: 5KCe face defapt inprimanta atunci cand ii pui un cartus cu un astfel de chip : Dai print, se aude ca vrea sa inceapa sa lucreze si apoi se opreste. :| Daca apoi schimba cartusu cu unul ok atunci incepe sa printeze ce a tinut el minte ca trebuia sa printeze cu celalalt cartusNu stiu ce sa ii fac... daca integratu ala facea numai numararea paginilor atunci probabil era relativ ok sa ii pui o tensiune pe anumiti pini pentru a executa un RESET. Dar are intrare de date, de Vcc, GND si CLK si se ocupa cu serializare. Anybody vreo idee ??? Link spre comentariu
CADASEDA Postat Iulie 17, 2008 Partajează Postat Iulie 17, 2008 dump-ul se refera la salvarea continutului memoriei.pentru a "reseta" o memorie seriala ar trebui scris in ea full zerouri.cred ca cea mai buna varianta ar fi de copiat memoria dintr-un cartus functional.sper sa nu faca un fel de "imperechere", adica in memorie sa fie doar o serie, si in memoria imprimantei sa tina evidenta.pentru a citi sau a scrie o memorie seriala este necesar un programator, pt inceput e ff bun ponyprog, iar ca interfata jdmprog[attachment=0]jdmprog.gif[/attachment]-sper ca toata lumea este fericita acum!- Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum