Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reset chip toner Tally Genicom T9022

Vizitator andreikiss

Postări Recomandate

Vizitator andreikiss

Este defapt o placuta care se prinde de cartus, face serializarea datelor printr-un integrat a carui datasheet lam atasat si tine minte cumva cat % toner mai e disponibil si cate pagini au fost trase.in functie de chip acest numar variaza intre 4000 - 8000. In momentul in care e atins pragul maxim tonerul respectiv nu mai poate fi folosit.Placuta pe care e montajul si care se prinde de toner are denumirea de ML-2150 si arata ca in poza atasata.Cred ca ar trebui sa existe o solutie pt a aduce acest numar la 0 dar nu mam descurcat pana acum ... helllppppp!!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CADASEDA

2

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

AI REUSIT SA SALVEZI UN DUMP INAINTE DE A SE TERMINA TONERUL? CRED CA CU DOUA SAU MAI MULTE SALVARI SUCCESIVE, DE PREFERINTA DE LA 0, AM PUTEA SCOATE ALGORITMUL.PUNE AICI CE SALVARI AI, SI INCERCAM SA-L GHICIM.

Link spre comentariu
Vizitator andreikiss

Am dat si eu peste compatibilitatea cu Samsung si mi-au zis colegii de la firma ca au incercat si chipuri de Samsung dar nu a mers. Defapt compatibilitatea functioneaza in sensul Tally compatibil pentru Samsung si nu invers :| . Intr-un dump al imprimantei ce e mai revelant despre cartus se refera la :-Remainning toner-Page Count-Manufacture Date-Supplier-Cartidge SN-Cartidge Capacity: 5KCe face defapt inprimanta atunci cand ii pui un cartus cu un astfel de chip : Dai print, se aude ca vrea sa inceapa sa lucreze si apoi se opreste. :| Daca apoi schimba cartusu cu unul ok atunci incepe sa printeze ce a tinut el minte ca trebuia sa printeze cu celalalt cartusNu stiu ce sa ii fac... daca integratu ala facea numai numararea paginilor atunci probabil era relativ ok sa ii pui o tensiune pe anumiti pini pentru a executa un RESET. Dar are intrare de date, de Vcc, GND si CLK si se ocupa cu serializare. Anybody vreo idee ???

Link spre comentariu

dump-ul se refera la salvarea continutului memoriei.pentru a "reseta" o memorie seriala ar trebui scris in ea full zerouri.cred ca cea mai buna varianta ar fi de copiat memoria dintr-un cartus functional.sper sa nu faca un fel de "imperechere", adica in memorie sa fie doar o serie, si in memoria imprimantei sa tina evidenta.pentru a citi sau a scrie o memorie seriala este necesar un programator, pt inceput e ff bun ponyprog, iar ca interfata jdmprog[attachment=0]jdmprog.gif[/attachment]-sper ca toata lumea este fericita acum!-

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări