Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kit-uri adelaida stricate

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mik

13

• csl1131

9

• aghora17

1

• ALEKS

1

Top autori în acest subiect

ai fii pus ceva gresit...alimentarea cel mai probabil....sau poate ca nu e facut cum trebuie protectia la "scurt", si din cauza aia se "duc " finalii....totuci eu zic, ca de la tine e problema....poate si pus ceva gresit....dar adelaida astia is CEI MAI PROSTI PRODUCATORI DE KITURI DIN CARE SUNT iar pe locul 2 = conex...mai demult n-am avut de lucru si mi-am luat un kit de la ei de subwoofer, cu tot cu filtru....si...filtru avea fffffffffff mare zgomot de fond......si nu aveau nici schema pusa..sa imi dau seama de unde.....pana la urma am pus eu un pot intre iesirea de la ultimul tl072 si intrarea la tda...si asa am rezolvat -PARTIAL - problema..

Link spre comentariu

nu cred sa fie alimentarea aveam un traf de 2x30Vca 8A Punte de 20A/100V Filtraj de 26200uF si rezistentele elea de 0.1ohm ultimu care l-am luat era de 2x200W si am scos o siguranta de pe placa si s-au ars toti 4 finalice as putea sa fac sa nu se mai arda?

Link spre comentariu

cum adica ai "scos" o siguranta...???

oricum aia in mod normal daca tu scoti efectiv o siguranta, se ard numa 2....(in cel mai rau caz...ceilalti raman intact....)

poate ii ars integratu, da daca zici ca ai luat altu.....

oricum de la 30V ac-> 42Vcc ceea ce e cam marisoara tensiunea....(ca chinezariile alea de integrate cine stie pe ce vapor is facute, si la cat rezista...una adevarata rezista la MAXIM 45V, asa ca....)

http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=59

http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=55

ma gandesc ca alea sunt kiturile la care te referi....

da in mod normal tranzistorii aia sunt cam greu de ars...daca ai racire buna la ei....

Link spre comentariu

rezolvai problema cu asta nu sunt tranzistori arsi sunt niste diode zy 20 legate in serie cu c24ph legate in serie pe(diodele) pe fiecare brat de alimentare care sunt arse si dau impresia ca sunt tranzistori arsile scosai si acu' parca merge mai bine ca nou cred ca alea erau diode zenner ce ziceti?

Link spre comentariu

daca am inteles eu bine erau niste diode care erau in serie cu tranzistorii finali..???daca da, atunci tre sa le PUI INAPOI ALTELE alea aveau un rol acolo...protejau tranzistorii finali ca sa nu se arda.....de la spikuri de mare voltaj, pe care le face cateodata dif-ul cand amp-ul distorsioneaza...sunt niste rapide sau diode ultra rapide, si sunt puse invers pe alimentare....si sa LE PUI LA LOC .... gaseste niste diode ultra rapide, si de vreo 2A ca sa nu se scurtcircuiteze iar, si gata....daca nu le pui, atunci CHIAR ITI POTI ARDE TRANZISTORII....asa ca....vezi ce faci....

Link spre comentariu

Vreau sa zic ca diodele mentionate sunt legate in serie intre ele si sunt intre +Vcc si gnd si -Vcc si gnd si nu apar in schema acu mor de ciuda ca am aruncat ailalti 12 tranzistori credeam ca-s arsi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări