Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tensiune mare la prize in reteaua Electrica Sud

Vizitator yglos

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 519
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu era mai usor un fisier text? pentru ca tabelul din acel fisier era foarte usor de salvat in format text. Nu toti sunt obligati sa foloseasca produse de la "usoft" si daca exista o alternativa la o distanta de 3 "click"-uri de ce sa nu o folosim ("save as"). A nu se uita ca aici, pe forum, sunt si utilizatori de linux sau alte sisteme de operare diferite de ale lui "usoft" sau pur si simplu utilizatori care vor sisteme cat mai putin incarcate cu tot felul de programe (eu de exemplu, tin foarte mult la spatiul de pe hdd chiar daca am un hdd destul de mare, obisnuinta capatata de pe vremea unui 486 cu hdd de 120 mega) .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

@radud5: are logica variatia tensiunii din graficul acela, daca comparam cu obiceiurile societatii (munca / acasa).Peste zi reteaua este incarcata din cauza consumatorilor industriali (8-16) asa ca, daca traful este incarcat prea mult si ploturile sunt setate la tensiune maxima, cine are ghinionul sa fie la inceputul coloanei de alimentare, langa traf, risca sa ramana fara electrocasnice noaptea cand nu exista un consum mare pe retea.@zal: daca tensiunea aceea este mare atunci ce spui de 260V? Este tensiunea maximala de varf care a fost acum mai mult timp la mine la munca, tinuta minte de indicatoarele de panou (pana sa se sesizeze electrica la solicitarile oficiale depuse de conducere era o tensiune constanta de 249-254V).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări