Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tensiune mare la prize in reteaua Electrica Sud

Vizitator yglos

Postări Recomandate

Fix 227V la ora asta. Sector 6.

N-am mai intrat demult pe aici dar vad ca probleme sunt si in multe alte zone..Pe la noi s-a stabilizat tensiunea ( 219-231 ) masurata in mai multe luni de zile dar...a crescut frecventa pe la 54.E posibil sa fie eroare de aparat de masura, tocmai de aceea va rog sa masurati si pe la voi.Daca e posibil sa scrie cineva din sectorul 6-Buc care e alimentat de acelasi CET Vest avem aceasi frecventa...

Nu e obligatoriu să fim alimentaţi toţi din CET Vest, staţiile de transformare IT/MT ale ENEL din S6 sînt cele de pe Valea Ialomiţei, V. Milea, Preciziei... restul nu le mai ştiu. Fiecare are minim 2 conexiuni dinspre surse diferite, una poate fi din CET Vest, iar alta de la Turceni.Poate mîine montez frecţiometrul cu lamele vibratoare. :rade:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 519
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu sunt pe cea de la V Ialomitei dar toate cele 3 merg in prezent pe generatoarele de la CET vest.De sursa alternativa...nush dar tind sa cred ca e doar abureala sau interconexiunea in caz de avarie nu se face in statiile mari IT/MT ci direct la CET. Statia din Preciziei e alimentata de 7 fire ( 2x3 +1 ) de IT direct din CET Vest si atit.

Link spre comentariu

Atîta timp cît staţia de transformare e alimentată din 2 sisteme diferite ale aceleiaşi centrale, teoretic nu sînt probleme.Ideal ar fi fost din sisteme ale unor centrale diferite... dar s-au tot făcut investiţii aiurea, mai mult ptr ''băieţii deştepţi''.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

A murit trafo de cartier, sau aveţi cablurile de distribuţie prăjite. Tensiune mare aveaţi findcă au băgat meşterii în plus din ploturi, să nu fie deranjaţi că e tensiune mică la consum mare, dar asta încinge oricum trafo aiurea.Asta e beleaua, unii au 4 clase şi sînt făcuţi şefi de echipă peste analfabeţi, alţii nu pot lua bacul, aşa că nu are cine să-i înlocuiască pe cei bătrîni. O să tot avem surprize din astea. Noroc că întreabă aici cîţi waţi are un amper. :bataie

Link spre comentariu

Tot niste "Dorel"-i , aseara inlocuiau traful din zona Bobocica, visavis de Real vitan. Pt asta ieri au lasat juma de cartier pe jos. Dupa ce alaltaieri, traful care a decedat a lasat 3 ore acelasi cartier in bezna. Ce m-a socat cand am vazut scena, e ca au scos traful vechi prin usa din spatele PT , iar intre usa aia si locul unde lasasera papucul cu device-ul mai era o masina parcata.Nu imi dau seama cum anume vroiau sa il care, dar cu siguranta toti cei de la balcoane se intrebau acelasi lucru. Nu aveau macara sau altceva... :jytuiyu

Link spre comentariu

in maramures legatura tg lapus -baba ultima localitate pe linie romanesti tensiunea masurata cu 3 aparate 2 digitale si unu analogic m890g -226volti m890 -228 volti yf-20n multitester 225 volti aici este un pic relativ ca se citeste pe scala si mai am un tester cu leduri din 10 in 10 volti se aprind ledurile acela spune 230

Link spre comentariu

Un articol vag scris de un ziarist care nu prea are habar ce ii generatoru si ce ii transformatoru..,si oricum in orase trafurile is bagate in incinte deci chiar daca bubuie trafu nu prea are cum sa te prajeasca :speriat

ce treaba are un ziarist si cunostinele sale tehnice cu moartea unui om ?http://www.antena3.ro/romania/un-adoles ... 30626.htmlputea sa fie si o bucata de branza acolo atata timp cat baiatul respectiv a murit din cauza ei :sparge: http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti ... 49027.html
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări