notchman Postat Martie 7, 2005 Partajează Postat Martie 7, 2005 Salutare am o problema "care este" in felul urmator.Am acasica 2 sateliti facuti cu difuri romanesti de medii, de 8ohm ,8VA, din alea cu prindere in mai multe puncte si membrana intoarsa.....si mi sa ars un dif .Are idee cineva daca se mai gasesc ?sau are cineva un dif pe care sa vrea sa'l instraineza? nu de alta dar imi place cum suna , si ca sa pun alte difuri iar trebe sa umblu la filtre , sa modific incintele etx...Pleasee help ....ps.Am uitat sa iau indicativele de pe dif, ...dar daca nu va dati seama despre ce dif vorbesc le aduc maine....O zi excelenta tuturor. Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 7, 2005 Partajează Postat Martie 7, 2005 ieftine gasesti AICI iar bune la AICI Link spre comentariu
notchman Postat Martie 7, 2005 Autor Partajează Postat Martie 7, 2005 stiu stiu , dar nu are modelul ala (nu se mai fabrica , ..cred de mult ..), si satelitii facuti de mine sunt facuti pentru difurile repective , daca pun orice alte difuri , trebe sa fac alti sateliti , si nu vreau asta , ...Eu ma gandeam in printzip, daca are cineva unul si vrea sa se dispenseze de iel , contracost evident........Daca nu are nimeni prin junkyard, unu , fac alti sateliti , cu alte difuri , asta este , ........dar mai trebe sa astepte (proiectul). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum