Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

help

notchman

Postări Recomandate

Salutare am o problema "care este" in felul urmator.Am acasica 2 sateliti facuti cu difuri romanesti de medii, de 8ohm ,8VA, din alea cu prindere in mai multe puncte si membrana intoarsa.....si mi sa ars un dif .Are idee cineva daca se mai gasesc ?sau are cineva un dif pe care sa vrea sa'l instraineza? nu de alta dar imi place cum suna , si ca sa pun alte difuri iar trebe sa umblu la filtre , sa modific incintele etx...Pleasee help ....ps.Am uitat sa iau indicativele de pe dif, ...dar daca nu va dati seama despre ce dif vorbesc le aduc maine....O zi excelenta tuturor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• notchman

2

• niq_ro

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

stiu stiu , dar nu are modelul ala (nu se mai fabrica , ..cred de mult ..), si satelitii facuti de mine sunt facuti pentru difurile repective , daca pun orice alte difuri , trebe sa fac alti sateliti , si nu vreau asta , ...Eu ma gandeam in printzip, daca are cineva unul si vrea sa se dispenseze de iel , contracost evident........Daca nu are nimeni prin junkyard, unu , fac alti sateliti , cu alte difuri , asta este , ........dar mai trebe sa astepte (proiectul).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări