Adrian_BBS Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 salutare.....vreau sa-mi fac o boxa activa pentru calculator si am nevoie de putin ajutor......boxa o sa arate ca in schema de mai jos si o sa contina 2 difuzoare pe 2 cai de 20W (difuri auto pe care p sa le atac cu TDA2030) pentru medii si inalte si un difuzor de bass de maxim 50W(pe care o sa-l atac cu un LM3886).....modul de legare este ca in imaginea de mai jos numai ca o sa contina si preamplificator si corector de ton.....problema este urmatoarea, nu am gasit schema de filtru activ pe 2 cai care sa-mi imparta frecventele in felul urmator: medii+inalte pe un canal si joasele pe un canal.....sau merge orice filtru activ pe 2 cai......va multumesc Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 Pune LM1875 sau 1876 (dou? 1875 într-o singur? capsul?), nu te chinui singur cu TDA-uri. Crossover g?se?ti pe pagina lui Elliot, http://sound.westhost.com/projects-3.htm Link spre comentariu
Jimmy Postat Iulie 12, 2008 Partajează Postat Iulie 12, 2008 asta ar fi o schema mai interesanta de filtru activ. ai si filtru subsonic reglabil si frecventele reglabile Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Iulie 16, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2008 salutare....in sfarsit mai gasii si eu timp liber sa mai postez pe forum.....am hotarat sa fac filtrul de mai jos.....am facut si 2 poze la difuzoarele pe 2 cai si ziceam sa-mi recomandai si mie un dif de bass cam de 50W pe 8 ohmi si daca tot deschisai subiectul poate ma ajutati si cu dimensiunile pentru o incinta :weedman: Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 16, 2008 Partajează Postat Iulie 16, 2008 ?la nu e Ceb??ev, e Linkwitz-Riley. La ce difuzor ai, po?i face o cutie la plesneal?. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Iulie 23, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2008 ma puteti ajuta si cu o schema de filtru activ care sa taie de la 80Hz - 18kHz?.....am cautat pe forum dar n-am gasit nimic.....schema asta este pentru un prieten....va multumesc Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Tot la Elliot pe site g?se?ti un calculator pentru componente în func?ie de frecven?a de t?iere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum