Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxa activa

Adrian_BBS

Postări Recomandate

salutare.....vreau sa-mi fac o boxa activa pentru calculator si am nevoie de putin ajutor......boxa o sa arate ca in schema de mai jos si o sa contina 2 difuzoare pe 2 cai de 20W (difuri auto pe care p sa le atac cu TDA2030) pentru medii si inalte si un difuzor de bass de maxim 50W(pe care o sa-l atac cu un LM3886).....modul de legare este ca in imaginea de mai jos numai ca o sa contina si preamplificator si corector de ton.....problema este urmatoarea, nu am gasit schema de filtru activ pe 2 cai care sa-mi imparta frecventele in felul urmator: medii+inalte pe un canal si joasele pe un canal.....sau merge orice filtru activ pe 2 cai......va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian_BBS

3

• ratza

3

• Jimmy

1

salutare....in sfarsit mai gasii si eu timp liber sa mai postez pe forum.....am hotarat sa fac filtrul de mai jos.....am facut si 2 poze la difuzoarele pe 2 cai si ziceam sa-mi recomandai si mie un dif de bass cam de 50W pe 8 ohmi si daca tot deschisai subiectul poate ma ajutati si cu dimensiunile pentru o incinta :weedman:

Link spre comentariu

ma puteti ajuta si cu o schema de filtru activ care sa taie de la 80Hz - 18kHz?.....am cautat pe forum dar n-am gasit nimic.....schema asta este pentru un prieten....va multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări