Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrare in modul A/V la TV mai vechi

Postări Recomandate

Prieteni, sunt acum in Frantza. Am aici o dihanie de se cheama Box ADSL- conectat la linia telefonica (cu 6 fire) imi da internet, TV si telefon.Din acest box ADSL intra un fir intr-un modem, care scoate semnal prin Euroscart pt TV.Folosesc acum un tv Schneider mic, adus din RO, pus pe mod audio-video, si schimbarea canalelor o fac din telecomanda modemului.Acum o saptamana am adunat de pe strada un TV mare, functional, dar nu are telecomanda. Am tot incercat eu sa acordez la el in fel si chip ca sa prinda ce ii trimite modemul, dar fara succes.Cum sa fac?Mentionez ca desi e tot Schneider ca si TV mic, telecomanda tv-ul celui mic nu merge si la cel mare si telecomanda univ am uitat sa iau din RO.Botonelele de reglaj sunt pe lateral, sub capacelul lor este cartonasul din poze. Mai are un botonel si in spate, langa Euroscart.Marca TV-ului, scrisa pe panoul frontal, este, repet, Schneider. Nu stiu de ce era mascata, posibil de fapt sa fi fost doar protejata pt transport intrucat acolo sunt si ledurile cu nr canalului si receptorul IR.Mai fac o poza mai buna cu botonelele. Revin.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MishuL

6

• Tavi

1

• gabiz_ro

1

• lulu07

1

Top autori în acest subiect

O fi el schneider dar cam seamana dupa design cu un philips mai vechi.Vezi poate e ceva ca la renumitele alfa si acel buton face comutarea pe av cand il apesi.si parca mai erau unele tv rusesti ce treceau in av doar cand erau pe uif si pe ... al 8-lea program parca.poate ma insel dar parca asa ceva imi aduc aminte.am editat acumpoate nu pe 8 ci pe ultimul buton programabil.

Link spre comentariu

hai mai , arunca ala ca moare reteaua electrica si ia de pa strada ceva cu 20 de ani mai nou pare ceva de 30 si ceva de ani

Aaaa, aia never! Imi plac astea vechi, nu shtii? Si pe urma, tu crezi ca astea cresc pe strada ca buruienile, si sa mai fie si bune? 3 masini automate de spalat am carat:viewtopic.php?f=51&t=27165 si de-abia a 3-a a avut un defect minor (carbunii tociti la motor)- si e veche doar de 3 ani. Am gasit-o acum o saptamana langa TV-ul asta si 2 receivere de satelit...Mai incerc, daca nu si nu il pun inapoi in bus si-l iau in RO, si aduc randul viitor altul in carcasa de plastic, adica LG-ul de aici:viewtopic.php?f=17&t=25459 (ultimele posturi)LG-ul l-am si folosit destul de mult in RO si merge brici.Multzam de sfaturi, perseverez! :smt039
Link spre comentariu

Daca m-ash fi uitat eu atent la cartonash, sau voi la pozele lui, vedeam ca scrie clar: VCR, tasta 12! Eu ma chinuiam ca omu', pe 1! :smt003 Morala e: am apasat pe 12, au venit lautarii pe sticla! :supz: Ar trebui sa clozez topicul si sa fac altul cu noua problema, dar continui aici.Pe scurt: imaginea cam mare pe verticala si "clepsidra". Nasoleala e ca pe botonelele dinauntru nu scrie nada.... am o jena s-o iau pe incercatelea... :smt017 Pun ceva poze cu placile, sursa... poate cunoaste cineva modelul.Observati selectorul de standarde- nu cred ca aveau multe aparate din vremea aia asa ceva.

Link spre comentariu

Nu :weedman: Gogul m-a trimis pt Schneider Hohneck la Euras, si aia pomenesc de aceasta denumire, da e pe bani...Intr-adevar, seamana cu filipsurile vechi cu "ushitze". da' alea parca au mici simboluri langa fiecare botonel, care ce face....Bag seama ca imbatranesc, incep sa am probleme cu ridicatul. Televizoarelor, zic. :smt003 Vechiturile astea sunt si grele ale dracu'... :smt017

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări