flores72 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Interesant ar fi sa ne strangem un grup si sa luam in cantitate mai mare...Propun sa facem un grup buy suntem deja 5/6 care am vrea pcb eu ma bag cu cel putin 4S-au poate vorbim cu un guru al pcb-urilor de pe forum gen alex_mm , asa am iesi mai ieftin. Link spre comentariu
indy666 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Ma bag si eu la 5 bucati!! Link spre comentariu
bucegi Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Si eu cu 2 bucati Link spre comentariu
TITI Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Ma bag si eu cu doua bucati Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 doresc si eu 2 bucati (poate 4 in functie de pret). Link spre comentariu
humulin Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 doresc si eu 2 bucati (seturi) Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Un pret estimativ pentru un pcb imi puteti spune?M-as baga si eu la doua Link spre comentariu
hades12345 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 salutari ia uitati-va un pic aici !!!daca tot e sa se faca cablaje , (parca ma-s baga si eu) , as opta pentru un amplif complet , protectii si toate cele , eu unul am probat corectorul lui zal ( multumim domnule zal),pe un montaj din asta , este super ok , binenteles este doar pererea measpor la mesterit icon_jook Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Văd că schema originală lucrează pe o impedanţă de intrare total ieşită din normal, ca să mă exprim frumos. Asta-nseamnă că sursa de semnal trebuie să aibă impedanţă şi mai mică de ieşire. Era mai corect cu 22-100k, dar probabil că nu suportă integratul valori normale, sau e proiectat ptr amplifuri de calculator, deci de ce să riscaţi o modificare radicală a schemei cu tot cu impedanţă?Ptr adaptarea corectorului Baxendall în bucla amplifului, aş merge pe valorile recalculate ptr o impedanţă de intrare de 10k, că e apropiată de cea originală şi se găsesc uşor puţometri de 10k. Totuşi un cond de intrare de 1uF e ridicol, ampliful nu va avea joase, puneţi un cond de 22uF. Link spre comentariu
hades12345 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 salut domnule zal am construit din curiozitate acest amplificator , am scimbat rezistentele alea de 8k2 , am pus altele de 47 k pe intrare , (si da condesatorul de pe intrare este de 4,7 micro ),am pus corectorul de la ampliful de 100W , nu am pus rezistena de 100 ohmi si condensatorul de 22 pici , integratul functioneaza si pe impedante decente , acum nu stiu cum arata pe un osciloscop , dar de auzit nu se aude rau , ce ma deranjeaza , este zgomotul de fond cam maricel , cu sau fara potentiometru pe intrare , in rest se poate construi un amplificator decent . Mai nasol e daca reusesti sa arzi integratul si trebuie sa-l schimbi ,,,,, dar asta e alta poveste respect maxim icon_jook Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 ce nivel de intrare i-ai dat hades12345 ? posibil sa ai ceva bucla de masa ,sau posibil ca sursa de semnal sa nu fie adaptata corect din punctul de vedere al impedantei Link spre comentariu
flores72 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 "wally_gatter"Te risti sa faci pcb-urile?Deocamdata sunt cam 20 de bucati dar poate se mai baga cineva. Link spre comentariu
hades12345 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 sau posibil ca sursa de semnal sa nu fie adaptata corect din punctul de vedere al impedantei salut wally , zgomotul de fond despre care vorbesc , fasait mai degraba ,(sai zicem "zgomotul siliciului " , absent dealtfel la ampliful lui zal ,) este prezent si in schema originala ma refer la rezistentele alea de 8k2 , nu e sesizabil doar daca bagi urechea in difuzoare , defapt producatorul spune in datasheet : The overall gain of the amplifier is set by resistors RF and Ri for the non-inverting configuration shown in Figure 1. The gain is found by Equation 4 below given Ri = RIN and RF = RS . AV = RF / Ri (V/V) For the LME49810 the gain should be set no lower than 10V/V. Gain settings below 10V/V may experience instability. http://www.ti.com/lit/ds/symlink/lme49810.pdf deci nu zice nimeni ca nu merg si alte valori pentru acele rezistente acum am ascultat si cu schema originala , si modificata , fara corectii varianta cu 47k este net superioara sursa de sunet este un cd-player pioneer respect maxim Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 "wally_gatter"Te risti sa faci pcb-urile?Deocamdata sunt cam 20 de bucati dar poate se mai baga cineva. de ce nu Link spre comentariu
flores72 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 "wally_gatter"Te risti sa faci pcb-urile?Deocamdata sunt cam 20 de bucati dar poate se mai baga cineva. de ce nuSpune un pret estimativ pentru 20 buc, poate vazand pretul se mai hotarasc si alti. Pune si o poza cu un pcb facut de tine poate convingem pe mai multi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum