andreivlad1999 Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Daca nu vrei samples poti sa cumperi de la F*rnell(vezi reclama din susul paginii). Nu cred ca este cazul sa faci misto de sponsorul forumului...........Nu am facut "misto". L-am dirijat pe colegul nostru catre Farnell. Am gresit? Daca am gresit imi cer scuze. Link spre comentariu
flores72 Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Sper sa nu se supere Alex.Apreciem foarte mult munca lui si operele de arta pe care le scoate.Este de un real ajutor pentru pentru noi cei ce ne dorim dar nu putem.Toate cele bune,Mircea.Salut Cer prea mult daca va rog sa postati si schemele la aceste cablaje? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Daca nu se reuseste scoaterea schemei dintr-un cablaj foarte clar si cu un numar mic de componente atunci poate e bine o reorientare spre un CI amplificator clasic si cu un numar mult redus de componente.Se poate urmarii typical application pag. 2 in PDF-ul LME49810 ca Alex a respectat recomandarile producatorului la care a mai adaugat o pereche de finali. In cablajul cu finali ThermalTrak dispare super dioda clasica datorita thermally matched bias diode specifica acestor tipuri de tranzistori.Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
flores72 Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Daca nu se reuseste scoaterea schemei dintr-un cablaj foarte clar si cu un numar mic de componente atunci poate e bine o reorientare spre un CI amplificator clasic si cu un numar mult redus de componente.Se poate urmarii typical application pag. 2 in PDF-ul LME49810 ca Alex a respectat recomandarile producatorului la care a mai adaugat o pereche de finali. In cablajul cu finali ThermalTrak dispare super dioda clasica datorita thermally matched bias diode specifica acestor tipuri de tranzistori.Toate cele bune,Mircea.SalutAveti dreptate poate ca daca eram mai atent imi dadeam seama ca a respectat schema din datashet dar asta nu va dreptul sa fiti sarcastic si acid sau poate ca da? probabil, poate dumneavoastra sunteti un geniu inascut si de cate ori aveti dreptate va minunati cat de destept sunteti .Am inchis acest subiect cu DV pentru ca sunt de parere ca nu meritati atentia mea.Scuze de off topic Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Martie 13, 2012 Partajează Postat Martie 13, 2012 Mircea a avut tot timpul interventii pertinente in cadrul acestui forum. Cel putin asa l-am perceput eu. Nu cred ca a vrut sa fie nici sarcastic si nici acid. Cateodata putem percepe in alt mod un mesaj decat cel pe care n-il transmite un interlocutor. Intr-o interventie anterioara distinsul Hpavictor imi reprosa ca eu iau la "misto" principalul sponsor al forumului chiar daca intentia mea nu a fost aceasta. Poate ca a fost si vina mea pentru ca i-am lasat aceasta impresie colegului Hpavictor de aceea nici nu m-am gandit sa-l "contrez" ba chiar am considerat ca nu ma costa nimic daca-mi cer scuze pentru impresia lasata. Stima si spor la mesterit tuturor. Link spre comentariu
TITI Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Acuma daca tot suntem mai multi pasionati de aceste integrate vreau sa intreb daca ne putem strange mai multi pnetru a face niste cablaje mai iefitne , profesionale, cu genul asta de integrate ??Ma refer mai ales la LME49810?? Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Acuma daca tot suntem mai multi pasionati de aceste integrate vreau sa intreb daca ne putem strange mai multi pnetru a face niste cablaje mai iefitne , profesionale, cu genul asta de integrate ??Ma refer mai ales la LME49810??Eu am rezolvat cu PCB-uri profesionale atat pentru LME49810 cat si pentru LME49811. Pot pune la dispozitie prin MP datele de contact ale furnizorului meu. Nu exista cantitate minima dar se pot face economii la costurile de transport. Link spre comentariu
TITI Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Va rog frumos.eventual si cablajul pentru LME49810 in varianta cu 8 finali bipolari.Multumesc anticipatmess tielectronix Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Eu am rezolvat cu PCB-uri profesionale atat pentru LME49810 cat si pentru LME49811. Pot pune la dispozitie prin MP datele de contact ale furnizorului meu. Nu exista cantitate minima dar se pot face economii la costurile de transport.Vreau sa mentionez ca furnizorul este din Hong Kong si ca livrarea dureaza destul de mult(20-30 de zile). Link spre comentariu
indy666 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Interesant ar fi sa ne strangem un grup si sa luam in cantitate mai mare... Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Interesant ar fi sa ne strangem un grup si sa luam in cantitate mai mare...Sunt convins ca la cantitati mai mari se poate negocia. Este important de stiut de catre cei interesati ca fiind marfa ce vine din afara Europei se plateste TVA de 24% ce se aplica valorii cumulate a coletului si transportului. Link spre comentariu
felixx Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 + taxa vamala pe produs...."uneori"..... Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 + taxa vamala pe produs...."uneori".....La Bacau nu prea scapi daca valoarea coletului depaseste 10 euro cu transport inclus. Eu am mai scapat cand era 10.5-11 Euro pentru ca nu avea chef vamesul sa taie chitanta sau pentru ca era aglomerat.Apropo Felixx stiu ca ai facut amplificator cu LME49830 si mosfeti. Putem aranja o auditie de maxim 10 minute?Nu vreau sa deranjez prea mult.Numai bine. Link spre comentariu
felixx Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Da,stiu....in plus s-au schimbat si vamesii.Amplificatorul facut cu LME49830 si mosfeti laterali a plecat de la mine de mult timp.... Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Da,stiu....in plus s-au schimbat si vamesii.Amplificatorul facut cu LME49830 si mosfeti laterali a plecat de la mine de mult timp....Atunci nu-mi ramane decat sa fac eu unul dar asta o sa mai dureze un pic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum