Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

• 9 luni mai târziu...

Le-a venit sorocul si la ultimile cablaje cu LME49810.

Vor fi doua monoblock-uri cu intrare balansata.

Inca mai pitrocesc ce CI sa aleg pe intrare.

Am de ales intre INA134, 137 si parca mai era ceva dedicat.

Posted Image

Spor,

Mircea.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Iata ca se mai lucreaza si la acest proiect in paralel cu alte proiecte ...... :) Posted Image , Posted Image ,Posted Image ,Posted Image ,Posted Image ,

Numai bine ,Alex

Cablajul seamana extrem de bine cu cel pe care il am eu de la wally_gatter. Partea de front-end este modificata din temelii dar partea de forta si protectia sunt practic identice. Frumoasa lucrare. :)

Asemanarea e normala pentru ca wally_gatter spunea la un moment dat ca alex mm l-a ajutat la elaborarea cablajului.

http://www.elforum.info/topic/18462-totul-sau-cat-se-poate-despre-lme49810/?p=657807

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Salut,

Urmariti, cu rabdare, anunturile de aici. Mai sunt membri pe acolo care vand. Am luat cateva c.i. din seria asta in urma cu vreo 3-5 ani de la un tip din Croatia parca... I-am platit cu PayPal, dar banii trimisi ca "prieten", deci fara garantii practic. Pe langa faptul ca nu au fost probleme, mi-a trimis si alte chestii din seria Overture bonus... Nu am folosit inca, dar sunt convins, urmarindu-i activitatea pe forum, ca nu a trimis falsuri. Poate-l identificati cautand acolo dupa indicativul integratului si-i trimiteti un mesaj privat cu o intrebare.

Succes,

Cosmin

LE: E din Slovenia, el e.

Editat de Iomis
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări