Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

• 9 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Iata ca se mai lucreaza si la acest proiect in paralel cu alte proiecte ...... :) Posted Image , Posted Image ,Posted Image ,Posted Image ,Posted Image ,

Numai bine ,Alex

Cablajul seamana extrem de bine cu cel pe care il am eu de la wally_gatter. Partea de front-end este modificata din temelii dar partea de forta si protectia sunt practic identice. Frumoasa lucrare. :)

Asemanarea e normala pentru ca wally_gatter spunea la un moment dat ca alex mm l-a ajutat la elaborarea cablajului.

http://www.elforum.info/topic/18462-totul-sau-cat-se-poate-despre-lme49810/?p=657807

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Salut,

Urmariti, cu rabdare, anunturile de aici. Mai sunt membri pe acolo care vand. Am luat cateva c.i. din seria asta in urma cu vreo 3-5 ani de la un tip din Croatia parca... I-am platit cu PayPal, dar banii trimisi ca "prieten", deci fara garantii practic. Pe langa faptul ca nu au fost probleme, mi-a trimis si alte chestii din seria Overture bonus... Nu am folosit inca, dar sunt convins, urmarindu-i activitatea pe forum, ca nu a trimis falsuri. Poate-l identificati cautand acolo dupa indicativul integratului si-i trimiteti un mesaj privat cu o intrebare.

Succes,

Cosmin

LE: E din Slovenia, el e.

Editat de Iomis
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări