Vizitator Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Stai linistit, cu totii mai gresim uneori.Poate ne lamureste Alex, ce valoare au. Link spre comentariu
alex mm Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Multumesc de aprecieri ,iau in calcul tot ce mi-ati sugerat ,rezistorii sunt de 22 R/3W ..... Link spre comentariu
MLGore Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Ochisorii mei, nu ma "minte"! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Si eu in anumite poze vad maro prima dunga,dar este si una unde pare rosu... Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Noiembrie 3, 2016 Partajează Postat Noiembrie 3, 2016 Le-a venit sorocul si la ultimile cablaje cu LME49810. Vor fi doua monoblock-uri cu intrare balansata. Inca mai pitrocesc ce CI sa aleg pe intrare. Am de ales intre INA134, 137 si parca mai era ceva dedicat. Spor, Mircea. Link spre comentariu
R2R Postat Noiembrie 4, 2016 Partajează Postat Noiembrie 4, 2016 trei operationale : diferential plus sumator..lf386 plus 1xlf387... sau ne5532 plus ne5534, transformator de intrare , semnal si masa... Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Iata ca se mai lucreaza si la acest proiect in paralel cu alte proiecte ...... , , , , , Numai bine ,Alex Cablajul seamana extrem de bine cu cel pe care il am eu de la wally_gatter. Partea de front-end este modificata din temelii dar partea de forta si protectia sunt practic identice. Frumoasa lucrare. Asemanarea e normala pentru ca wally_gatter spunea la un moment dat ca alex mm l-a ajutat la elaborarea cablajului. http://www.elforum.info/topic/18462-totul-sau-cat-se-poate-despre-lme49810/?p=657807 Link spre comentariu
Cortex Postat Noiembrie 10, 2021 Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 Salut. Ce mai stiti de acest intregrat, se mai gaseste ? Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 10, 2021 Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 Poate doar NOS, ca au iesit din productie. Sau poate totusi se mai fac pe la ciaina... Link spre comentariu
Iomis Postat Noiembrie 10, 2021 Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 (editat) Salut, Urmariti, cu rabdare, anunturile de aici. Mai sunt membri pe acolo care vand. Am luat cateva c.i. din seria asta in urma cu vreo 3-5 ani de la un tip din Croatia parca... I-am platit cu PayPal, dar banii trimisi ca "prieten", deci fara garantii practic. Pe langa faptul ca nu au fost probleme, mi-a trimis si alte chestii din seria Overture bonus... Nu am folosit inca, dar sunt convins, urmarindu-i activitatea pe forum, ca nu a trimis falsuri. Poate-l identificati cautand acolo dupa indicativul integratului si-i trimiteti un mesaj privat cu o intrebare. Succes, Cosmin LE: E din Slovenia, el e. Editat Noiembrie 10, 2021 de Iomis Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 10, 2021 Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 Din Decembrie 2018 s-or fi vandut. Link spre comentariu
Cortex Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Prea suspect a iesit de pe piata. O fi vreo conspirație . Daca e vreun coleg care deține si are spre vanzar, sa dea de stire Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Conspiratia fabricantilor de scule audiofile :)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum