Sharky Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 Lipseste omul un weekend si voi incepeti cu mizeriile... Link spre comentariu
alex mm Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 (editat) Iata ca se mai lucreaza si la acest proiect in paralel cu alte proiecte ...... , , , , , Numai bine ,Alex Editat Ianuarie 19, 2016 de alex mm Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Marca Alexmm... Daca ti-ai pus in gand sa ne oftici cred ca ai reusit cel putin din puctul meu de vedere. Totusi necuratul ma face sa zambesc la gandul alimentarii acestor module. Ar fi pacat +/-50 Vcc. Spor,... am vazut ca ai, Mircea. Poti face o comparatie cu SARA, asa de chestie? Link spre comentariu
lutza2 Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Rezistenta aia de 10k cu ciorapi strica tot aspectul. Sunt de vanzare pcb-uri, kit-uri sau gata facute ? Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Rezistenta aia nu e de 10k. Mai curand ceva cu 12...Aha, mai multe au ciorapi. Ce ochi ai? Altceva ai mai vazut? Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Maro-rosu-negru, adica 1200R sau 1k2. Am umblat prea mult cu ele ca sa nu le recunosc :)LE: Exista si 10k cu ciorapi, una ceva mai mare, scuze ca n-am observat-o la timp, si scuze si pentru offtopic, ratza poate sterge daca doreste. Link spre comentariu
claw Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Rezistenta aia nu e de 10k. Mai curand ceva cu 12...Aha, mai multe au ciorapi. Ce ochi ai? Altceva ai mai vazut? Hmm ...Ar mai fi ceva , nu conteaza asa mult si anume dioda paralel pe bobina releului ....eu as pune 1N4007 din motive bine cunoscute . In rest , frumos ce sa zic .... Link spre comentariu
sk24bpo Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Da, frumos lucrat, o placere sa il privesti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Maro-Rosu-Negru are fix 12 ohmi la cele cu 4 culori din care ultima este toleranta. Maro-rosu-negru-maro este 1,2kOhmi, la cele cu 5 culori din care 4 arata valoarea si a 5-a toleranta. Se pare ca cele 2 rezistente de 12 ohmi sint intre baza si emitor la finali, desi initial ar fi de 47 ohmi. Un sfat pentru Alex, inlocuieste dioda 1N4148 de pe bobina releului cu ceva 1N4004-7, am reparat multe amplificatoare in care exact la acelasi tip de releu, dioda era strapunsa (sirma), si s-a ars in veselie pe acolo. In rest, felicitari, frumoasa lucratura. Link spre comentariu
MLGore Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Daca tot ne jucam, pun pariu ca sunt rosu rosu negru adica 22 ohm. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Nope, nu-i aceeasi grosime la vopsea. Sigur e maro. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Iata ca se mai lucreaza si la acest proiect in paralel cu alte proiecte ...... , , , , , Numai bine ,Alex Trebuie repostat acest cablaj pentru maiestria cu care este facut. Astept si o poza cu bottom-ul sa mai invatam si noi ceva. Spor, Mircea. Link spre comentariu
claw Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Ce tare , nu stiam ca un rezistor de 12 ohmi ( maro-rosu-negru) poate sa creeze atata zarva ... Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Maro-Rosu-Negru are fix 12 ohmi la cele cu 4 culori din care ultima este toleranta. Asa este, m-am grabit aseara si am gresit combinatia, imi cer scuze pentru asta. Nu pot sa cred ca am facut o eroare atat de fundamentala, am invatat pe de rost codul complet al culorilor cu multi ani in urma si totusi am gresit aiurea rau... Cer scuze pentru eroare si pentru offtopic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum