Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

• 4 luni mai târziu...

Rezistenta aia nu e de 10k. Mai curand ceva cu 12...Aha, mai multe au ciorapi. Ce ochi ai? Altceva ai mai vazut?

Hmm ...Ar mai fi ceva , nu conteaza asa mult si anume dioda paralel pe bobina releului ....eu as pune 1N4007 din motive bine cunoscute .

In rest , frumos ce sa zic ....

Link spre comentariu

Maro-Rosu-Negru are fix 12 ohmi la cele cu 4 culori din care ultima este toleranta.

Maro-rosu-negru-maro este 1,2kOhmi, la cele cu 5 culori din care 4 arata valoarea si a 5-a toleranta.

Se pare ca cele 2 rezistente de 12 ohmi sint intre baza si emitor la finali, desi initial ar fi de 47 ohmi.

Un  sfat pentru Alex, inlocuieste dioda 1N4148 de pe bobina releului cu ceva 1N4004-7, am reparat multe amplificatoare in care exact la acelasi tip de releu, dioda era strapunsa (sirma), si s-a ars in veselie pe acolo.

In rest, felicitari, frumoasa lucratura.

Link spre comentariu

Maro-Rosu-Negru are fix 12 ohmi la cele cu 4 culori din care ultima este toleranta.

Asa este, m-am grabit aseara si am gresit combinatia, imi cer scuze pentru asta. :tryre

Nu pot sa cred ca am facut o eroare atat de fundamentala, am invatat pe de rost codul complet al culorilor cu multi ani in urma si totusi am gresit aiurea rau... Cer scuze pentru eroare si pentru offtopic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări