hades12345 Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Mă bucur că ţi-a folosit şi-ţi place. Se poate modifica orice amplif. Aşa devine totul simplu: sursă-amplif-boxe fără alte zorzoane.da pot spune ca-mi place , adica o prefer celorlalte metode , depinde de gusturi si posibilități , de boxe , zgomot de fond inexistent ....dar se pare ca nu e agreata de tota lumea , .... eu am încercat sa sugerez ca ideea nu e rea si ca merita implementata in rest nu pot decat sa va salut si sa va urez numai bine Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Si eu recomand un buffer pe intrare.Am realizat un preamplificator corector de ton al lui Rod Elliot care are un buffer pe iesire.Sunetul este spectaculos in aceasta configuratie.Recunosc ca in mod normal ampliful este pus pe o placa audio externa ieftinache.Creative Sound Blaster X-FI Surround 5.1 Pro Carte Son THX TruStudio Pro Satisfacatoare dupa parerea mea dar nu o recomand cu caldura. Spor,Mircea. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Am zis ca nu ma mai bag dar nu ma pot abtine sa nu-mi exprim dezamagirea fata de turnura pe care a luat-o discutia de aici, este pacat ca atat de usor se ajunge la discutii neplacute, la agresiuni bine directionate si mai mult sau mai putin subite... Vedeta este aici LME si nu orgoliul nostru, fiecare are nivelul sau de cunostinte, si modul sau de a privi lucrurile, cu totii incercam sa ne impunem mai mult sau mai putin stilul si uneori din pacate se lasa deoparte notiuni ca bunul simt sau politetea, ce-i drept daca te implici prea mult este inevitabil fie sa-ti atragi antipatii fie de ce nu sa-ti mai dai si cu stangu in dreptu... Aici intotdeauna am admirat stilul D-lui Mircea Crisan care lasa munca sa ca sa vorbeasca pentru Dumnealui, cu modestie sustine ca e un amator, dar eu sunt convins ca ar putea sa ne dea lectii multora.Viata e mult prea scurta ca sa merite sa o traiesti cu suparare si antipatii, si credeti-ma, chiar stiu ce zic...Toate cele bune. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Marian , iar te victimizezi ?Chiar nu poți pricepe ca este o mare diferența între cele doua componente : pasiunea pentru Electronica si orgoliul excesiv al unor maidanezi care nu au de spus nimic , si ca urmare își exprima frustrarea pe forum doar in haita ?Așa cum ați remarcat , părerea analfabetilor este neglijata întotdeauna , iar acest lucru ii face si mai orgoliosi .Este un adevărat recital !Atât timp cat aceste orgolii vor exista , dialogul nu poate fi posibil , iar cei ce pierd sunt adevăratii useri Elforum .Vinovați pentru aceasta situație sunt cei care nu iau măsuri conform regulamentului , oricum nimeni nu poate fi forțat sa ofere lecții , pentru simplul fapt ca aici totul este benevol . Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Victor de ce esti rau? Ce anume din postarea mea anterioara denota ca m-as victimiza? Interventia mea nu a avut nici o legatura cu mine, ci eram dezamagit sa vad cum va certati voi, asadar te rog nu incerca sa starnesti foc acolo unde nu-i nici macar fum. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 ........... corecțiile in bucla de reacție negativa , a fost cea buna mai soluție din punctul meu de vedere , corecții subtile care nu influențează prea mult sunetul , si comutatorul tone /direct este super , acum eu ascult de câteva luni pe ampliful cu acest corector implementat , dar nu am timp sa ma duc sa-l pun pe osciloscop sa vedem influentele negative sau pozitive are asupra amplificatorului , "urechiometric" pot spune ca este ok chiar interesant . Hades pune schema, suna interesant , vor fi destui colegi care sa o implementeze. Mircea Crisan ma bucur ca ti-a placut sunetul cu buffer, arata ca intelegi sunetul dupa criterii tehnice, criterii corecte si nu te lasi dus de subiectivitati audiofile. Drumul e foarte bun. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Explicaţii despre ce e şi cum se implementează o corecţie în bucla de amplificare sînt demult pe forum: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=290&t=65321 Link spre comentariu
sk24bpo Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Eu ma refeream la implementarea reala a lui Hades ca sa ii poata ajuta la concret pe cei interesati fara sa mai fie nevoie de studiu aprofundat. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Înţeleg nerăbdarea, dar tot e nevoie de puţină lectură. Aşa nici aici nu cred să citească cineva toate paginile. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 In lumea reala implementarea e KK , deoarece sunt necesari " niste " potentiometri de foarte buna calitate cu caracteristica antilogaritmica . Mai ușor ghicesti numerele la 6 din 49 decât gasesti la magazine acei potentiometri , iar dacă încep sa caraie , specific pentru potentiometri de proasta calitate , tocmai ai belit niște boxe de calitate ...Acea implementare este o bomba cu ceas , de aia s-a renunțat la aceasta soluție .Eu am in colectie un Technics SU7300 fabricat in 1975 care are un asemenea corector , dar este într-o stare perfecta de funcționare . Pe vremea aia producătorii nu făceau compromisuri , existau componente ( potentiometri ) de foarte buna calitate .Akai nu a avut modele reusite ce foloseau aceasta soluție tehnica , erau ultra Low Cost , niște chinezarii japoneze făcute in Malaesya .Renuntati la corectoare de ton clasice , audiofilii nu au acceptat niciodată o asemenea soluție controversata ! Link spre comentariu
hades12345 Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Eu ma refeream la implementarea reala a lui Hades ca sa ii poata ajuta la concret pe cei interesati fara sa mai fie nevoie de studiu aprofundat. schema corecțiilor este chiar cea a domnului zal , varianta de 50 kiloohmi , singurul impediment ar fi potențiometrele de proasta calitate care cedează încep și hârâie destul de repede , am comandat niște potențiometre antilogaritmice pe ebay , aștept sa vina , sa merg sa pun jucăria pe osciloscop sa vedem eventualele influente negative sau pozitive . zgomotul de fond chiar este inexistent , iar sound stage-ul este destul de detaliat în comparație cu preul pe lămpi si cel al lui elliot....părerea mea e ca soluția merita atenție si poate îmbunătățita cu ajutorul colegilor care au posibilitatea sa facă ceva măsurători sunt si useri care contesta solutia , si se plang ca nu sunt basi destui sau inalte destule , depinde foarte mult de gusturi si mai ales de boxe mai precis schema este aici : http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=5&t=31449&start=135 cu mențiunea ca schema cu LME nu este aia , este a domnului Mircea . practic eu in locul rezistentei de 6k8 (scema dl Mircea)din reactia negativa am pus doi conectori unde am legat corectorul in bucla , pe intrare am pus o rezistenta de 47k , si asa merge de o jumate de an , sunt mulțumit de rezulat cu exceptia cum am spus a potențiometrelor care fac problemeva salut Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Cred ca despre varianta asta e vorba Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Atât timp cat aceste orgolii vor exista , dialogul nu poate fi posibil , iar cei ce pierd sunt adevăratii useri Elforum .Vinovați pentru aceasta situație sunt cei care nu iau măsuri conform regulamentului , oricum nimeni nu poate fi forțat sa ofere lecții , pentru simplul fapt ca aici totul este benevol .Rîde ciob de oală spartă. Tocmai tu te-ai găsit să vorbeşti de orgolii? Link spre comentariu
viperash Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Nu mai stergeti postari care reflecta realitate... deveniti SUBIECTIVI ! si asta nu da bine la forum... si nici la traficul acestuia. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Pe mine nu ma intereseaza ca e real sau nu. Daca e scandal sau provocare inutila se sterge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum