franzm Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 @Mircea Crisan: Ce SMPS ati folosit? Îmi pare oarecum cunoscuta (T. Vicol?). Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Daca nu ma insel SMPS-ul este chiar proiectul lui Mircea.Pentru Mircea: arunc eu prima piatra. Imi place amplificatorul tau. Poate ca voi incerca si eu sa folosesc o sursa SMPS la urmatorul amplificator. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 SMPS-ul este un proiect al meu dar am si smps V2-ul lui Tvicol precum si Quad-ul dansului.Tot respectul pentru acest om. Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Felicitari pentru SMPS-uri! Incearca cumva sa scapi de racirea fortata pentru a facilita realizarea carcasei amplificatorului (eviti gaurile de aerisire). Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Imi place ce ai facut Mircea ! Din cate am inteles eu sursa este full bridge Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Da, este full bridge si a fost prezentata la rubrica alimentatoare.@Hades! Felicitari pentru proiectul ambitios cu lampi.Sper sa ne impartasesti impresii.Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
hades12345 Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Da, este full bridge si a fost prezentata la rubrica alimentatoare.@Hades! Felicitari pentru proiectul ambitios cu lampi.Sper sa ne impartasesti impresii.Toate cele bune,Mircea. preampul cu lămpi este deja gata .... impresii ... sunt super mulțumit de el este peste toate preamplificatoarele construite pana acum ... numai bine și audiții plăcute Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Octombrie 26, 2013 Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Am terminat cablarea astazi.Si o mica proba.Astept cu nerabdare rezultatele si a celor care au luat cablaje de la mine.Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Mi se pare mie sau nu aveti control de volum? Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Mircea, ai scris de doua ori clip left. Link spre comentariu
retrosong Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Am vazut multe amplifuri si pe diyaudio ca nu au nu stiu de ce Link spre comentariu
player4 Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 pai avand in vedere ca mai toate sursele de semnal folosite in ziua de azi sunt prevazute cu volum (pc, dvd/cd player...), nici eu nu cred ca mai e necesar sa fie pus unul si pe amplificator. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Intrebarea mea este doar atat, o simpla intrebare, nu am cerut motivele pentru care nu se foloseste control de volum, ci doar am intrebat daca ceea ce eu am observat este sau nu corect.PS: @player4 pana si aparatele de radio vechi gen Gloria, sau Milcov, aveau control de volum, deci sursele de semnal "din ziua de azi" nu folosesc nimic "nou" din acest punct de vedere, in indeea ca si anume conceptul de "control de volum" nu este unul specific generatiei mai noi de dispozitive. Link spre comentariu
player4 Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Intrebarea mea este doar atat, o simpla intrebare, nu am cerut motivele pentru care nu se foloseste control de volum, ci doar am intrebat daca ceea ce eu am observat este sau nu corect.PS: @player4 pana si aparatele de radio vechi gen Gloria, sau Milcov, aveau control de volum, deci sursele de semnal "din ziua de azi" nu folosesc nimic "nou" din acest punct de vedere, in indeea ca si anume conceptul de "control de volum" nu este unul specific generatiei mai noi de dispozitive.Lipsa controlerului de volum mie mi-a fost confirmata prin lipsa vreunui potentiometru/butoane/display(daca ar fi fost telecomandabil) in acest sens de pe carcasa.Intrucat sursele de semnal "folosite in ziua de azi" de majoritatea utilizatorilor sunt prevazute cu telecomanda, e lesne de inteles de ce preferi sa folosesti telecomanda din pat/scaun, decat se te deplasezi pana la amplificator pt. a utiliza volumul acestuia. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Ok @player4 cum zici tu, n-are rost sa-mi bat capul, se vede treaba ca tii neaparat sa ai ultimul cuvant, deci este exact asa cum zici.@Mircea imi cer scuze pentru intrebarea mea, era mai bine sa ma abtin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum