Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

Da, este full bridge si a fost prezentata la rubrica alimentatoare.@Hades! Felicitari pentru proiectul ambitios cu lampi.Sper sa ne impartasesti impresii.Toate cele bune,Mircea.

preampul cu lămpi este deja gata .... impresii ... sunt super mulțumit de el este peste toate preamplificatoarele construite pana acum ... numai bine și audiții plăcute
Link spre comentariu

Intrebarea mea este doar atat, o simpla intrebare, nu am cerut motivele pentru care nu se foloseste control de volum, ci doar am intrebat daca ceea ce eu am observat este sau nu corect.PS: @player4 pana si aparatele de radio vechi gen Gloria, sau Milcov, aveau control de volum, deci sursele de semnal "din ziua de azi" nu folosesc nimic "nou" din acest punct de vedere, in indeea ca si anume conceptul de "control de volum" nu este unul specific generatiei mai noi de dispozitive.

Link spre comentariu

Intrebarea mea este doar atat, o simpla intrebare, nu am cerut motivele pentru care nu se foloseste control de volum, ci doar am intrebat daca ceea ce eu am observat este sau nu corect.PS: @player4 pana si aparatele de radio vechi gen Gloria, sau Milcov, aveau control de volum, deci sursele de semnal "din ziua de azi" nu folosesc nimic "nou" din acest punct de vedere, in indeea ca si anume conceptul de "control de volum" nu este unul specific generatiei mai noi de dispozitive.

Lipsa controlerului de volum mie mi-a fost confirmata prin lipsa vreunui potentiometru/butoane/display(daca ar fi fost telecomandabil) in acest sens de pe carcasa.Intrucat sursele de semnal "folosite in ziua de azi" de majoritatea utilizatorilor sunt prevazute cu telecomanda, e lesne de inteles de ce preferi sa folosesti telecomanda din pat/scaun, decat se te deplasezi pana la amplificator pt. a utiliza volumul acestuia.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări