Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

Sa te duci extrasezon in parti mai calde e chiar pont! Eviti aglomeratia, preturi mai mici, caldura nu te tampeste in timpul zilei.Ultimii doi ani am fost in Muntenegru spre sfarsitul lunii Septembrie. Vreme buna, cald si ziua (27-30C) si noaptea(22C). N-am avut ce comenta. Nu vreau sa ma gandesc ce calduri au Iulie/August.M-as duce si anul asta in Grecia dar nu cred ca voi reusi sa imi iau concediu.

Link spre comentariu

Felicitari pentru un proiect terminat!

Hai sa-ti spun citeva chestii pentru urmatoarele proiecte:

1. Daca ai o cutie asa mare, e frumos sa pui comutatoare cu pirghie mai mare, pe masura.

2. VU-metrul ala e tare nasol asa cum e...la o asemenea carcasa.

Te rog sa nu te superi...e doar o sugestie.

Uite, am si eu un proiect electric si mecanic in curs de realizare...asta e "curu": https://dl.dropboxusercontent.com/u/371 ... 060079.JPG (cu LME)

Link spre comentariu

Multumesc domnule Misa !Nu ma supar, am zis sa pun si un vu-metru acolo pe panou ca tot e mare locul si mai ales pentru ca vreau sa vad nivelul semnalului de la intrare indifferent daca amplificatorul are volumul la minim, oricum sta mai mult opritFoarte frumoase şasiele alea !Ce bagati in ele ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări