Mircea Crisan Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Dupa trei ani bagi un concediu in extra sezon la mare?Nasol! Eu chiar cred ca asta este o prostioara. Link spre comentariu
sk24bpo Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 N-am ce face, zic merci si pentru atat. Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Sa te duci extrasezon in parti mai calde e chiar pont! Eviti aglomeratia, preturi mai mici, caldura nu te tampeste in timpul zilei.Ultimii doi ani am fost in Muntenegru spre sfarsitul lunii Septembrie. Vreme buna, cald si ziua (27-30C) si noaptea(22C). N-am avut ce comenta. Nu vreau sa ma gandesc ce calduri au Iulie/August.M-as duce si anul asta in Grecia dar nu cred ca voi reusi sa imi iau concediu. Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Cateva poze cu amplificatorul mai gasiti aici la sectiunea proiecte complete viewtopic.php?f=290&t=152735 Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Felicitari pentru un proiect terminat! Hai sa-ti spun citeva chestii pentru urmatoarele proiecte: 1. Daca ai o cutie asa mare, e frumos sa pui comutatoare cu pirghie mai mare, pe masura. 2. VU-metrul ala e tare nasol asa cum e...la o asemenea carcasa. Te rog sa nu te superi...e doar o sugestie. Uite, am si eu un proiect electric si mecanic in curs de realizare...asta e "curu": https://dl.dropboxusercontent.com/u/371 ... 060079.JPG (cu LME) Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Multumesc domnule Misa !Nu ma supar, am zis sa pun si un vu-metru acolo pe panou ca tot e mare locul si mai ales pentru ca vreau sa vad nivelul semnalului de la intrare indifferent daca amplificatorul are volumul la minim, oricum sta mai mult opritFoarte frumoase şasiele alea !Ce bagati in ele ? Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Un amplificator cu lme ...30, mosfeturi laterale ALF, sursa cu 2 transformatoare si filtraje atit capacitive cit si inductive.Toate piesele din carcasa sunt gata...asteapta doar montarea finala. Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Radiatorul este prins de placa aia masiva din aluminiu sau a fost frezat in blocul de aluminiu al placii din spate? Arata intradevar profesional! Cred ca este o dovada clara ca LME49830 merita "bagat in seama". Totusi pentru ce boxe vor sunt construite? Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Daca spun ca pe Alexandria X2 vor fi testate si ascultate (daca vor fi bune) e ok? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Wow! Misa! Nu ma asteptam sa te joci cu "gunoaie" gen LME498xx.Parca greierasul scuipa ceva mai devreme aceste "gunoaie". ( postare stearsa din pacate)Il asteptam si pe Victor sa mai treaca pe la noi pe la masa sa ne mai cante melodia lui preferata. (masa lui vad ca e inchisa)Toate cele bune si spor! Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Pai tu si cei care veti audia monoblocurile sunteti cei mai in masura de aici sa dati o nota pentru LME49830. Mult spor la lucru ca ssa auzim impresia finala!!!! Link spre comentariu
George Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Daca spun ca pe Alexandria X2 vor fi testate si ascultate (daca vor fi bune) e ok?E chiar foarte OK. Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 E bine asa....,,,, Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Auziti-le si voi. Da misa ca Alexandria X2 se gasesc pe toate drumurile!!! Eu nu cred ca in Iasi are cineva Alexandria X2, deci cum sa ascult?. Deci pana la urma ai ascultat LME49830 + mosfet laterali pe Alexandria X2? Link spre comentariu
mișa Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Da, de aia comentez aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum