Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

Radiatoarele mi le-a dat un prieten, nu stiu exact de la ce au fost, dar din cate am observat eu au fost folosite la vreo scula industiala romaneasca, pe partea cu aripioare au fost montati tranzistori cu capsula TO3 cate 12 bucati pe fiecare radiatorNu le-am facut anodizare, am dat cu putin spray cu negru mat cat sa nu se mai vada zgarieturile de pe eleStiu ca nu e bine sa le dai cu vopsea, nu le-am facut decat un fâss, fâss foarte scurt ca altfel se vedeau urat zgarieturile pe anodizarea vechePanoul frontal cel din spate si fundul cutiei sunt facute din plexic transparent pe care l-am matuit si vopsit cu negru matFundul e facut din 3 straturi de plexic suprapuse si lipite, iar spatele are 2 straturi, practic carcasa am croit-o exclusiv dupa radiatoare si dupa plexicul pe care l-am avut

Link spre comentariu

Maxente, vad ca ai vopsit cu negru mat. Felicitari. Nu stiu ce vopsea ai folosit, dar exista de cumparat spay cu vopsea negru mat pe baza de carbon, termorezistenta (800 grade) E si buna conducatoare termica. Interesant e ca pentru ca stratul de vopsea sa devina dur si rezistent, dupa uscare, piesa trebuie incalzita la cel putin 200 grade (adica o bagi in cuptorul din bucatarie) Aceasta recomandare poate fi citita in instructiunile in engleza a sprayului. In instructiunile traduse in romana lipseste aceasta recomandare. (eu folosesc frecvent acest tip de vopsea si daca permite piesa, o tratez termic)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări