EmyRulz Postat Octombrie 20, 2008 Partajează Postat Octombrie 20, 2008 Nu-ti trebuie asa ceva, tot ce trebuie sa faci este sa masori variatia curentului de colector in functie de variatia tensiunii baza-emitor. Link spre comentariu
gusti Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Are cineva o schema de cablaj cu 49810 si 2sc5200/2sa1943. Ar fi util sa o posteze (ma intereseaza si pe mine). Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Are cineva o schema de cablaj cu 49810 si 2sc5200/2sa1943. Ar fi util sa o posteze (ma intereseaza si pe mine).Daca nu ai inteles : NU trebuie schema speciala pentru un tip anume de tranzistor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Toti folosesc schema din datasheet si ca finali tranzistorii care au fiecare : tu nu citesti threadul asta ?Iar cablajul au postat vreo 2...3 . Chiar pe site la producator este un pdf cu teste cu 6 tipuri diferite de tranzistori finali si rezultatele lor . Link spre comentariu
gusti Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Are cineva o schema de cablaj cu 49810 si 2sc5200/2sa1943. Ar fi util sa o posteze (ma intereseaza si pe mine).Daca nu ai inteles : NU trebuie schema speciala pentru un tip anume de tranzistor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Toti folosesc schema din datasheet si ca finali tranzistorii care au fiecare : tu nu citesti threadul asta ?Iar cablajul au postat vreo 2...3 . Chiar pe site la producator este un pdf cu teste cu 6 tipuri diferite de tranzistori finali si rezultatele lor .Tonul tau este ciudat..si cred ca te grabesti. Eu nu am gasit acel pdf pe site la NS, te rog sa il atasezi tu acum si aici (atentie este LME 49810). Iar cablaj este pentru 49830 cu MOSFET nu pentru 49810 cu bipolari clasici (nu darlington). Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Are cineva o schema de cablaj cu 49810 si 2sc5200/2sa1943. Ar fi util sa o posteze (ma intereseaza si pe mine). Daca nu ai inteles : NU trebuie schema speciala pentru un tip anume de tranzistor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toti folosesc schema din datasheet si ca finali tranzistorii care au fiecare : tu nu citesti threadul asta ? Iar cablajul au postat vreo 2...3 . Chiar pe site la producator este un pdf cu teste cu 6 tipuri diferite de tranzistori finali si rezultatele lor . Tonul tau este ciudat..si cred ca te grabesti. Eu nu am gasit acel pdf pe site la NS, te rog sa il atasezi tu acum si aici (atentie este LME 49810). Iar cablaj este pentru 49830 cu MOSFET nu pentru 49810 cu bipolari clasici (nu darlington). Nu e nici un ton ( adica nu sunt rau intentionat sau altceva ... imi pare rau daca ai crezut asa ceva ) Si ai dreptate cablajele si testele sunt pentru LME49830 si nu pentru 49810 . Greseala mea , pentru care imi cer scuze . Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Un mic comentariu, personal daca nu sint sigur de ceva intii caut temeinic si verific ce gasesc pe net, danzup a avut cele mai bune intentii, nu mai fiti asa sensibili. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Cred ca ar fi interesant de citit threadul asta: http://www.diyaudio.com/forums/showthre ... genumber=1 Link spre comentariu
alex mm Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 ... iata doua cablaje simplu placat in doua variante [attachment=1]lm 49810+bjt ttrk.pdf[/attachment] si a doua varianta [attachment=0]lm 49810+bjt.pdf[/attachment]Numai bine Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 L?udabil efortul, dar într-un an trecut de la ultimul post, s-o fi descurcat... cred. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Si eu sunt interesat de LME49810, LME49811 si LME49830.Nu e o idee rea sa se readuca subiectul pe tapet. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Hai ca dezgrop eu mortii fiindca am vazut ca sunt doritori pe un alt topic.Eu am lucrat cu LM4702 care se pare ca are doua LME49811 in capsula si am fost placut surprins cu toate ca nu sta prea bine la capitolul parametrii. viewtopic.php?f=5&t=59339LME49810 ar fi cam cel mai galonat din serie.Ma gandesc ca ar iesii ceva interesant.Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Cam asta a iesit.Intentionez sa folosesc driverii MJL15032/3 iar ca finali 3 perechi de MJW21195/6.Ceva sfaturi ar fi apreciate.Toate cele bune,Mircea Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Gata! Incep probele de mare pentru primul modul.Este o varianta demo a cablajului. Inca nu sunt multumit de ce a iesit.Toate cele bune,Mircea Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Le-am finalizat.Modulele sunt in asteptarea SMPS-ului.Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 Am facut si eu un amplificator cu LME49810 si 4 perechi de finali Thermaltrak. Schema si placile de cablaj sunt luate de la un utilizator de pe diyaudio, panson_hk. Piesele mi le-am strans singur de pe la diversi furnizori. Se aude foarte bine si spun asta comparandu-l cu un Onkyo A-8670 avand aceeasi sursa (player CD-820 Philips cu TDA1541A) si aceleasi boxe (VTP cu woofer HW204 Ciare si tweeter DT-25N Monacor). Basul este incredibil de bine controlat iar mediile si inaltele sunt foarte OK. Sunt convins ca o sa fiti multumit de amplificatoarele pe care le-ati facut. Arata si bine. Felicitari.Cam mari radiatoarele pentru LME dar am inteles ca nu strica sa fie asa. LME-urilor le place sa stea mai reci. Mi se par insa cam prea mici radiatoarele de la finali mai ales daca tensiunea de alimentare o sa fie mare si boxele cu impedanta mica. Poate un mic ventilator cu turatie variabila functie de temperatura ar ajuta. Numai bine. Ah. Am o intrebare off topic: sunteti bacauan sau constantean? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum