Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Are cineva o schema de cablaj cu 49810 si 2sc5200/2sa1943. Ar fi util sa o posteze (ma intereseaza si pe mine).

Daca nu ai inteles : NU trebuie schema speciala pentru un tip anume de tranzistor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Toti folosesc schema din datasheet si ca finali tranzistorii care au fiecare : tu nu citesti threadul asta ?Iar cablajul au postat vreo 2...3 . Chiar pe site la producator este un pdf cu teste cu 6 tipuri diferite de tranzistori finali si rezultatele lor .
Link spre comentariu

Are cineva o schema de cablaj cu 49810 si 2sc5200/2sa1943. Ar fi util sa o posteze (ma intereseaza si pe mine).

Daca nu ai inteles : NU trebuie schema speciala pentru un tip anume de tranzistor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Toti folosesc schema din datasheet si ca finali tranzistorii care au fiecare : tu nu citesti threadul asta ?Iar cablajul au postat vreo 2...3 . Chiar pe site la producator este un pdf cu teste cu 6 tipuri diferite de tranzistori finali si rezultatele lor .
Tonul tau este ciudat..si cred ca te grabesti. Eu nu am gasit acel pdf pe site la NS, te rog sa il atasezi tu acum si aici (atentie este LME 49810). Iar cablaj este pentru 49830 cu MOSFET nu pentru 49810 cu bipolari clasici (nu darlington).
Link spre comentariu

Daca nu ai inteles : NU trebuie schema speciala pentru un tip anume de tranzistor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toti folosesc schema din datasheet si ca finali tranzistorii care au fiecare : tu nu citesti threadul asta ?

Iar cablajul au postat vreo 2...3 .

Chiar pe site la producator este un pdf cu teste cu 6 tipuri diferite de tranzistori finali si rezultatele lor .

Tonul tau este ciudat..si cred ca te grabesti. Eu nu am gasit acel pdf pe site la NS, te rog sa il atasezi tu acum si aici (atentie este LME 49810). Iar cablaj este pentru 49830 cu MOSFET nu pentru 49810 cu bipolari clasici (nu darlington).

Nu e nici un ton ( adica nu sunt rau intentionat sau altceva ... imi pare rau daca ai crezut asa ceva )

Si ai dreptate cablajele si testele sunt pentru LME49830 si nu pentru 49810 . Greseala mea , pentru care imi cer scuze .

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Hai ca dezgrop eu mortii fiindca am vazut ca sunt doritori pe un alt topic.Eu am lucrat cu LM4702 care se pare ca are doua LME49811 in capsula si am fost placut surprins cu toate ca nu sta prea bine la capitolul parametrii. viewtopic.php?f=5&t=59339LME49810 ar fi cam cel mai galonat din serie.Ma gandesc ca ar iesii ceva interesant.Toate cele bune,Mircea.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Cam asta a iesit.Intentionez sa folosesc driverii MJL15032/3 iar ca finali 3 perechi de MJW21195/6.Ceva sfaturi ar fi apreciate.Toate cele bune,Mircea

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

Am facut si eu un amplificator cu LME49810 si 4 perechi de finali Thermaltrak. Schema si placile de cablaj sunt luate de la un utilizator de pe diyaudio, panson_hk. Piesele mi le-am strans singur de pe la diversi furnizori. Se aude foarte bine si spun asta comparandu-l cu un Onkyo A-8670 avand aceeasi sursa (player CD-820 Philips cu TDA1541A) si aceleasi boxe (VTP cu woofer HW204 Ciare si tweeter DT-25N Monacor). Basul este incredibil de bine controlat iar mediile si inaltele sunt foarte OK. Sunt convins ca o sa fiti multumit de amplificatoarele pe care le-ati facut. Arata si bine. Felicitari.Cam mari radiatoarele pentru LME dar am inteles ca nu strica sa fie asa. LME-urilor le place sa stea mai reci. Mi se par insa cam prea mici radiatoarele de la finali mai ales daca tensiunea de alimentare o sa fie mare si boxele cu impedanta mica. Poate un mic ventilator cu turatie variabila functie de temperatura ar ajuta. Numai bine. Ah. Am o intrebare off topic: sunteti bacauan sau constantean? :da

post-52581-139829371471_thumb.jpg

post-52581-139829371484_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări