Mircea Crisan Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Da, am testat si MJW21195 / MJW21196 sa vad ce si cum.Singura diferenta este un offset mai mare. Am obtinut cu NJW3281/NJW1302 aproximativ 2 mV. Link spre comentariu
alex mm Postat Iulie 13, 2013 Partajează Postat Iulie 13, 2013 Felicitari, si din partea mea, pt. tot ce ai reusit ,prin munca depusa , sa realizezi ......... Numai bine ,Alex Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 13, 2013 Partajează Postat Iulie 13, 2013 ..Cu alimentare de +/-72Vcc clasica ( traf toroidal si filtraj aproximativ de 20 000microF pe rai ) am obtinut 350 W.Mai pot face mici ajustari pentru a creste puterea...Nu sunt cam mici radiatoarele pt 350W? Folositi racire fortata?De unde se pot procura circuitele imprimate? Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Iulie 13, 2013 Partajează Postat Iulie 13, 2013 O curiozitate: de ce sînt vopsite roşu unele radiatoare?Nu cred ca sunt vopsite. E doar reflexia culorii obiectelor ce se afla in apropiere. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Iulie 13, 2013 Partajează Postat Iulie 13, 2013 De unde se pot procura circuitele imprimate?S-ar putea sa mai aiba Mircea Crisan de vanzare prin userul nekkerman. Ia legatura cu unul dintre ei. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iulie 13, 2013 Partajează Postat Iulie 13, 2013 O mica filmare in Leco style. Test de putere. Scuze pentru balbe. Multumesc Alex mm pentru cuvintele frumoase. Imi aduc aminte ca acum cativa ani intindeam si eu mana la tine dupa un cablaj. Refuzul tau m-a ambitionat. Toate cele bune, Mircea. Franzm ! Astept pm. Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 13, 2013 Partajează Postat Iulie 13, 2013 Lasa ca e prea bine Sunt curios si cu smps-ul cat va scadea tensiuneaSursa va fi cu reactie sau e lasata libera ? Link spre comentariu
UNIX Postat Iulie 13, 2013 Partajează Postat Iulie 13, 2013 Ar fi interesant la ce temperatura se ridica radiatorul amplificatorului dupa un sfert de ora la cei 350W debitati pe sarcina. Cu siguranta ca nu vor ramane doar 41 de grade celsius. Dar daca montajul se afla in cutie ? Pentru pasaje scurte acest test este relevant dar daca vorbim de regim continuu la aceasta putere am dubii serioase ca radiatorul va putea tine la o temperatura acceptabila tranzistorii finali. Sa va ganditi si la varianta racirii fortate. In rest modulul arata frumos, il avantajeaza si schema simpla care a facut ca implementarea reala sa fie aerisita. Acest gen de circuit ar putea de acum incolo sa fie piatra de temelie a oricarui pasionat de amplificatoare audio. Link spre comentariu
hades12345 Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Salutari Mulțumesc domnului Mircea Crișan , si userului nekkerman pentru cablaje , am terminat și eu aceasta varianta( a 3 a)testat , reglat curentul de repaus la 21 ma pe tranzistor final icon_jook cam asa arata : Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Felicitari hades pentru realizare.Asteptam impresiile tale dupa o auditie.Toate cele bune, Link spre comentariu
sk24bpo Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Felicitari domnilor, modulele arata foarte bine. De sunat ar trebui sa sune cel putin peste medie, daca nu este vreo greseala strecurata in implementarea practica nu vad de ce sa existe vreun fel de critica vis-a-vis de sunet. Inca odata felicitari si din partea mea daca nu e cu suparare Link spre comentariu
hades12345 Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Felicitari domnilor, modulele arata foarte bine. De sunat ar trebui sa sune cel putin peste medie, daca nu este vreo greseala strecurata in implementarea practica nu vad de ce sa existe vreun fel de critica vis-a-vis de sunet. Inca odata felicitari si din partea mea daca nu e cu suparare pai de ce sa ne suparam alti au zis ca aceste integrate sunt niste gunoaie si nu s-a suparat nimeni ,aprecierile dumneavoastra sunt bine venite . Link spre comentariu
sk24bpo Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 In mod cert gunoaie nu sunt si se pot face amplificari bune cu ele. Nu e cazul de exagerari in nicio parte. Se preteaza excelent pentru acasa. Pe de alta parte cei cu experienta stiu ce vorbesc, deci nu e cazul sa cautam Nirvana intr-un integrat si asta ar trebui sa o stie si cei care lucreaza cu ele.Sa nu-si imagineze ca vor "dovedi" scheme tzapene cu discrete, dar in mod cert vor simti iz de hi-end pe la nasuc si asta la un pret modic si cu un efort decent. Eu unul le-as da pe anul 2012 premiul de "best-buy". Ma bucur ca febra lor a cuprins si electronistii de la noi, mai scutura patura de jos a amplificatoarelor ridicand stacheta destul de sus, bine de tot peste medie. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Astept cu nerabdare finalizarea unui proiect al dv. si imi exprim intentia de a cumpara un set de cablaje. Poate voi face si o mica comparatie daca imi este permisa.Mult succes in desfasurarea proiectelor dv. domnule Greierasul2006.Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
maxente Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 greierasul2006 multumesc si eu pentru aprecieri Daca tot veni vorba de acest LME, pun si eu cateva poze cu stadiul in care se afla amplificatorul meu Dupa ce il termin ma apuc de SARA-2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum