Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

..Cu alimentare de +/-72Vcc clasica ( traf toroidal si filtraj aproximativ de 20 000microF pe rai ) am obtinut 350 W.Mai pot face mici ajustari pentru a creste puterea...

Nu sunt cam mici radiatoarele pt 350W? Folositi racire fortata?De unde se pot procura circuitele imprimate?
Link spre comentariu

Ar fi interesant la ce temperatura se ridica radiatorul amplificatorului dupa un sfert de ora la cei 350W debitati pe sarcina. Cu siguranta ca nu vor ramane doar 41 de grade celsius. Dar daca montajul se afla in cutie ? Pentru pasaje scurte acest test este relevant dar daca vorbim de regim continuu la aceasta putere am dubii serioase ca radiatorul va putea tine la o temperatura acceptabila tranzistorii finali. Sa va ganditi si la varianta racirii fortate. In rest modulul arata frumos, il avantajeaza si schema simpla care a facut ca implementarea reala sa fie aerisita. Acest gen de circuit ar putea de acum incolo sa fie piatra de temelie a oricarui pasionat de amplificatoare audio.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Felicitari domnilor, modulele arata foarte bine. De sunat ar trebui sa sune cel putin peste medie, daca nu este vreo greseala strecurata in implementarea practica nu vad de ce sa existe vreun fel de critica vis-a-vis de sunet. Inca odata felicitari si din partea mea daca nu e cu suparare :aplauze

Link spre comentariu
Felicitari domnilor, modulele arata foarte bine. De sunat ar trebui sa sune cel putin peste medie, daca nu este vreo greseala strecurata in implementarea practica nu vad de ce sa existe vreun fel de critica vis-a-vis de sunet. Inca odata felicitari si din partea mea daca nu e cu suparare

pai de ce sa ne suparam alti au zis ca aceste integrate sunt niste gunoaie si nu s-a suparat nimeni ,aprecierile dumneavoastra sunt bine venite .

Link spre comentariu
:) In mod cert gunoaie nu sunt si se pot face amplificari bune cu ele. Nu e cazul de exagerari in nicio parte. Se preteaza excelent pentru acasa. Pe de alta parte cei cu experienta stiu ce vorbesc, deci nu e cazul sa cautam Nirvana intr-un integrat si asta ar trebui sa o stie si cei care lucreaza cu ele.Sa nu-si imagineze ca vor "dovedi" scheme tzapene cu discrete, dar in mod cert vor simti iz de hi-end pe la nasuc si asta la un pret modic si cu un efort decent. Eu unul le-as da pe anul 2012 premiul de "best-buy". Ma bucur ca febra lor a cuprins si electronistii de la noi, mai scutura patura de jos a amplificatoarelor ridicand stacheta destul de sus, bine de tot peste medie.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări