maxente Postat Mai 15, 2013 Partajează Postat Mai 15, 2013 La LME ai pus radiator de chipset, frumos La modulul meu functional am observant ca radiatorul de la LME este caldut, nu cred ca a sarit temperatura mai mult de 38-40 de grade Link spre comentariu
zal Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 La toate integratele pilot, temperatura de funcţionare depinde de tensiunea de alimentare.Radiatoarele alea sînt bune, au o suprafaţă mare într-un volum mic, dar important e să existe un curent de aer în carcasa amplifului. Link spre comentariu
mișa Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Gata! Incep si eu testele de mare.Cam asa arata cablajul meu asamblat.Pentru inceput voi testa LME 49810 in compania a trei perechi de NJW3281/ NJW1302 dupa care MJL3281/MJL1302 si MJL4281/MJL4302Voi incerca si LME49830 in compania unor mosi industriali precum si a unor tranzistori.Daca este cineva amator ... pm.Userul Nekkerman se va ocupa de un post la rubrica de vanzari.Trebuie sa-i mai trimit componentele smd.Toate cele bune,Uite aici un proiect cu 49830: https://dl.dropboxusercontent.com/u/371 ... LME2v2.zipO sa pun citeva poze si cu realizarea practica. Are intrare normala sau balansata, comutabil, dupa cum se vede.E varianta imbunatatita a modelului 1.1 https://dl.dropboxusercontent.com/u/371 ... 050568.JPGhttps://dl.dropboxusercontent.com/u/371 ... 050571.JPG Link spre comentariu
mișa Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Varianta practica neechipata: https://dl.dropboxusercontent.com/u/371 ... 060012.JPG Am si varianta practica echipata si functionala dar nu am laindemina poze...Saptamina viitoare poate... ....am pus astea pentru ca sa nu ma "besteleasca" si sa nu ma ia "in balon" Maxente, adrian_e30 si si cei ca ei... (chestii mai tari inca nu pun,,, ) Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Varianta practica neechipata: https://dl.dropboxusercontent.com/u/371 ... 060012.JPGA Ce rol au antenele alea serpuite de pe GND? capteaza parazitii ? Link spre comentariu
retrosong Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 cred ca e ceva bobina facuta din cablaj Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Da. Nasol. Ce sa zic. Si tu Misa?Victor ne-a dat putin pe la nas ceva interesant dar incomplet.Faza cu opto dar se pare ca si-a luat banutu' si a urcat in tribuna.Asta e viata!Spor! Link spre comentariu
adrian_e30 Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Gata! Incep si eu testele de mare.Cam asa arata cablajul meu asamblat.Pentru inceput voi testa LME 49810 in compania a trei perechi de NJW3281/ NJW1302 dupa care MJL3281/MJL1302 si MJL4281/MJL4302Voi incerca si LME49830 in compania unor mosi industriali precum si a unor tranzistori.Daca este cineva amator ... pm.Userul Nekkerman se va ocupa de un post la rubrica de vanzari.Trebuie sa-i mai trimit componentele smd.Toate cele bune,Va salut,sa imi spuneti si mie daca se poate cum se aude cu MJL4281/MJL4302 alimentati la 60V,daca nu ati apucat in ca sa ii testati ,multumesc ! Link spre comentariu
maxente Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Misa, eu n-am treaba cu realizarile dumitale, nu te obliga nimeni sa ni le arati Vad ca dai dovada ca poti fi si civilizat in discutii fara sa jignesti aiurea In rest numai de bine si felicitari pentru realizari , domnu' misa ! P.S. Vorba unuia de aici, sunt unii care au gura mare dar n-au lipit 3 fire in viata lor Link spre comentariu
mișa Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 cred ca e ceva bobina facuta din cablajAsa pare la prima vedere. E vorba de ordinea de conectare a condensatorilor si a altor componente in asa fel incit sa se inchida curentii prin masa in asa fel incit sa evit potentialele surse de brum. Cind pui condensatori mari de filtraj pe acelasi cablaj cu amplificatorul pot sa apara probleme de genul asta, iar la un asemenea amplificator nu e permis nici cel mai mic brum.Daca listezi cele 3 planse pe folie transparenta si le suprapui, te prinzi cum circula curentii prin condensatorii de filtraj in asa fel incit sa nu genereze brum datorita caderilor de tensiune pe traseele de masa. Inductanta rezultata din cablaj e inaintea punctului de masa propriu zisa a circuitului, deci e flotanta si nu are influienta negativa ci dimpotriva.wally_gatter, nu capteaza parazitii. Ai vazut ceva ce nu intelegi si arunci cu pietre? Si inca o intrebare pentru tine: carcasa o legi la masa ca sa capteze parazitii? Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Off topic:Dl Mișa este de fiecare data politicos. Nu tin minte se fi luat de cineva decat inafara de cazul in care debita tampenii. Si chiar si asa a facut-o cu bun simt, bun simt care putini il au pe acest forum. Este un om cu multa experienta in domeniu de la care multi ar avea de invatat. Faptul ca nu are rabdare cu orcine care mai debiteaza cate o perla total anapoda e perfect normal. Rolul sau pe acest forum nu este de profesor.Ca unii sunt din cale afara de orgoliosi si se supara cand li se trage atentia ca gresesc, nu e problema nimanui, decat a lor. Ba mai mult, unii sunt incapabili sa isi dea seama ca sunt in eroare iar din asta se nasc pagini intregi de balacareli cand din lipsa de argumente tehnice trec pe argumente personale.Vom evita aceste discutii inutile pe viitor pe principiul: lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Cine e incapatanat baga greu la cap, chiar daca stau 10 oameni sa il invete, iar acei 10 oameni de multe ori isi pierd vremea.IAr off topicul se incheie aici. PE viitor vreau doar discutii la subiect.Prea mare tiganie se face pe forum daca lasi dupa voia fiecaruia. Link spre comentariu
maxente Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 Daca mi se permite as mai face un mic offtopic dupa care la sfarsitul zilei sau cand ai timp poti sa le razi pe toate Sharky n-am absolut nici cea mai mica problema cu acest domn misa sau cu oricare om de pe acest forum, probabil asta se vede si din postarile mele Fara indoiala misa este unul din putinii oamenii care pricep treaba asta cu electronica si de la care noi hobby-stii putem invata cate ceva Pe mine ma deranjeaza impulsul asta de a insulta sau a jignii pe unii sau pe altii in general inepatori (nu ma refer la cei care bat campii cu gratie, aia intra in alta categorie), ca dupa aceea sa incerce sa il ajute daca doreste Asta s-a vazut in cateva randuri aici la sectiunea amplificatoare, in rest asa cum am zis mai sus n-am nici cea mai mica problema Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 17, 2013 Partajează Postat Mai 17, 2013 wally_gatter, nu capteaza parazitii. Ai vazut ceva ce nu intelegi si arunci cu pietre? Si inca o intrebare pentru tine: carcasa o legi la masa ca sa capteze parazitii? Nooo, nu voiam sa fiu inteles gresit . nu arunc cu pietre. Intrebam si eu din pura curiozitate (mai invatam cate ceva din curiozitatile astea) , de ce este tocmai acolo spirala de pe GND? Din cate am vazut e pe partea de intrare , si am io o banuiala ca are un rol destul de "strategic" daca e situata acolo. eu am intrebat daca capteaza parazitii, si poate servi la fel ca un plan de masa.. acu voiam doar sa ma lamuresc. sper sa nu fiu considerat offtopic deoarece am ridicat o problema constructiva a cablajului amplificatorului. Link spre comentariu
adrian_e30 Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Salutare dragi colegi,a facut cineva un cablaj cu tranzistorii dispusi in linie dupa schema bulgarului,cea facuta si de dl. Maxente? eu am gasit ceva pe un site din polonia dar nu stiu cat de ok este ca si schema,pt ca este destul de rasfirata sa spun asa,schema http://tinypic.com/view.php?pic=1j97cg&s=5 si cablajul http://tinypic.com/view.php?pic=71tcbc&s=5 ,aste pareri din partea dvs despre schema,stima! Link spre comentariu
UNIX Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Care-i diferenta dintre LME-49810 si LME-49811 ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum