Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

Domnule Misa tind sa cred ca veti ramane doar cu rasul daca veti continua asa,nu imi plac aceste polemici,va invit sa incercati sa aruncati o privire si pe alte forumuri conduse de pasiuni,forumuri auto cum ar fi club opel sau club bmw unde veti observa aceeasi oameni care ofera "milogeala" si care primesc "milogeala" si sa stiti ca nu numai la noi se practica milogeala ci si peste hotare,va pot garanta chestia asta,acum ramane la latitudinea dvs. daca va place sa jigniti si sa va considerati superior,in principiu puteti observa "milogeala" mea ca si un sfat,care dvs. nu il puteti oferi,nu trebuie sa radeti pt. ca nu stiti niciodata cand veti avea nevoie si dvs. de un sfat,sper sa nu ne mai jigniti pe noi astia mici si "saraci",o seara buna sa aveti !

Link spre comentariu

Se poate obtine sample daca esti student sau elev.Trebuie sa dai numele scolii sau a facultatitii pe care o urmezi.In cazul asta nu mai conteaza adresa de e-mail.Iar daca esti posesorul unui card poti solicita sample de la on semiconductor.In cazul ON trebuie sa platesti transportul aproximativ 15-17 USD;

Asta se aplica si pt TI ?
Link spre comentariu

Da. Faza cu scoala este un program al celor de la Texas instruments.Pe de alta parte trebuie sa intelegem si atitudinea moderatorilor tributari unor sponsori.S-a mai explicat cum functioneaza forumul.Iar 26 RONI parca nu este prea inrobitor.Era un flacau care vorbea de 100 RON de te-a speriat.

Link spre comentariu
adrian_e30 nu te lua dupa bogatii care cumpara componente cu bascula si care in general au interese comerciale, banii ii concentrezi in lucruri critice adica sursa de alimentare, traf clasic + conzi, sursa in comutatie, radiatoare, carcasa restul se pot lua asa cum a zis si Mircea mai sus fara stres
Link spre comentariu

Eu acum am observat ca domnul Misa este si admin,domnul Misa care isi depaseste atributiile de admin,adica jigneste userii,domnule Misa,nu este frumos,si cu cersit si fara cersit....MARE om,MARE caracter.

Link spre comentariu

A solicita "samples" nu este o crima. In definitiv firmele care le ofera au un scop si anume ca mostrele sa ajunga pe o cale sau alta la potentialii clienti. Atat timp cat indeplinesti criteriile impuse pentru a le primi inseamna ca faci parte din publicul lor tinta. Daca mai si cedezi o parte din mostre, cele care-ti prisosesc, altor pasionati faci de fapt doua lucruri: sprijini popularizarea produselor si dai dovada de altruism.

Link spre comentariu

Sigur, cine vrea si poate, isi comanda sample-uri. O firma din Cluj aduce 49810 (si nu numai) si le timite cu plata ramburs. Cine e interesat pm. Si eu imi cumpar piesele de la ei.

Link spre comentariu

adrian_e30 nu te lua dupa bogatii care cumpara componente cu bascula si care in general au interese comerciale, banii ii concentrezi in lucruri critice adica sursa de alimentare, traf clasic + conzi, sursa in comutatie, radiatoare, carcasa restul se pot lua asa cum a zis si Mircea mai sus fara stres

Bogatii nu intra pe acest site maxente. N-au timp si nici interes . :rade:

Eu zic ca pe acest site intra cei pasionati de electronica.

Link spre comentariu

Marea majoritate a userilor care intra pe forum sunt oameni simplii pasionati de electronica si construiesc cate un montaj de placereDe ce sa dai banii pe un lucru care il poti lua gratis, si culmea, este oferit gratis chiar de firma care il produce fara sa faca milogi pe nimeniAsa cum am zis mai sus restul de bani ii concentrezi in alte puncte critice surse de alimentare, radiatoare, carcaseNumai curvele tipa ca sunt virgine si neatinse de pacat, noi ceilalti oameni simplii incercam cu banii putini care ii avem sa facem ceva din placere

Link spre comentariu

@Alex mm aveti amabilitatea sa postati inca o data cablajul cu LME49810 + 2 perechi de bipolari, la inceputul topicului am gasit doar un pdf cu amplasarea componentelor.

Sau, daca are altcineva la indemana cablajul va rog sa il postati.

Multumesc,

Adrian

Link spre comentariu

Super!

Multumesc mult!

Zilele urmatoare imi vor ajunge LME-urile de la maxente (donatie), pe aceasta cale vreau sa ii multumesc pentru generozitate :aplauze

Abia astept sa ma apuc de treaba :freaza:

Link spre comentariu

Gata! Incep si eu testele de mare.Cam asa arata cablajul meu asamblat.Pentru inceput voi testa LME 49810 in compania a trei perechi de NJW3281/ NJW1302 dupa care MJL3281/MJL1302 si MJL4281/MJL4302Voi incerca si LME49830 in compania unor mosi industriali precum si a unor tranzistori.Daca este cineva amator ... pm.Userul Nekkerman se va ocupa de un post la rubrica de vanzari.Trebuie sa-i mai trimit componentele smd.Toate cele bune,

post-402-139829627285_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări