Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

Nu e cazul sa cadem la extreme, un 30Khz ar fi arhisuficient pentru a te asigura ca zgomotul de comutatie ( si subliniez expresia ) sa nu poata fi distins, urechea umana in mod normal distinge sunete de pana la maxim 16-18Khz, sunt raritati medicale cei care merg mai sus de atat deci pentru ce sa te lupti cu himere? zgomotul de comutatie este imposibil de distins/sesizat si daca sursa este tratata corespunzator ( incluzand si snubberele ) atunci nu ai nici un motiv sa maresti frecventa de lucru ( care intre noi fie vorba complica mult lucrurile la sursa cu cat este mai mare ) incercand sa eviti un inconvenient dupa parerea mea inexistent te trezesti cu altele cat se poate de reale, cu cat frecventa de lucru este mai mare cu atat stabilitatea este mai greu de obtinut, mai ales daca se foloseste si stabilizare care pentru alimentarea de amnplificatoare audio ar reprezenta un mic cosmar din ceea ce priveste compensarea AE la sursa...

Link spre comentariu

Pe mine ma intereseaza doar proiectul lui @maxente in cazul asta, ma intereseaza ca el sa-si puna la punct cu succes amplificatorul si sa fie multumit de rezultat, de aia am si intervenit aici la tema asta, discutiile pe teme generalizate despre surse, se discuta la alta sectiune.

Link spre comentariu

Credeam ca te intereseaza LME49810 la modul general, ca asa era topicul, nu aveam de unde sa stiu ca tu de fapt aveai un interes personal in legatura cu Maxente. Daca inca n-ai aflat inca amplificatorul lui Maxente merge chiar foarte bine deci omul e multumit de rezultat asa ca te asteptam de acum inainte cu idei si replici pe marginea LME49810.

Link spre comentariu

Va salut dragi colegi,care puteti sa ma ajutati si pe mine cu un mail si o adresa de la o firma la care lucrati,nu de alta dar as dori si eu 2-3 monstre din lme49810,comanda facandu-se la TI(texas instruments),amincercat cu adresa mea de mail + adresa mea de acasa dar mi-au respins cererea si la mine la serv. nu se poate deorece firma nu dispune de site,implicit adrese de mail,bineintele dau si eu o bere pt. deranj icon_jook + transportul pt ele daca nu sunteti din bucuresti,merci mult pt intelegere :)

Link spre comentariu

Da' ce-i asa mare lucru sa-ti cumperi pur si simplu 2-3 buc.?(...o tara de milogi "da si mie 2-3 bucati..." )

Depinde din ce perspectiva priviti lucrurile,nu stiu daca este o "milogeala",daca ati observat au fost cativa useri care au luat mai multe monstre si o parte le-au donat,si ca principiu investitia in orice proiect trebuie sa aiba costuri cat mai reduse(cel putin asa stiu eu,poate dvs. aveti o alta viziune,mai ampla),si de ce sa va mint nu imi da mana 200-300lei pe aceste integrate,pe cand cu suma aceasta pot achizitiona finalii + sursa,dar este mai usor ca de fiecaredata sa dam cu parul si sa aratam cu degetul,si sa nu ne purtam ca niste indivizi care impart aceeasi dragoste,electronica,va multumesc si imi cer scuze daca v-am ofensat,stima!
Link spre comentariu
Misa as avea o rugaminte si anume lasati mai usor jignitul oamenilor, linkul ala de mai sus il puteati pune din prima si fara sa jigniti oamenii mai ales ca nu ii cunoasteti, asta denota lipsa de educatie
Copile, linku' ala il puteai gasi si tu. Nu ai cum sa construiesti ceva daca nu investesti nimic. Nu pricepi asta? Oricum investitia in aceste circuite e nesemnificativa referitor la celelalte componente. Nu e suficient sa ai LME49810 ca sa faci un amplificator bun. Toate celelalte componente trebuie sa fie de acelasi calibru, altfel totul e degeaba. De aia rid de cei care se milogesc "nu-mi dai si mie niste mostre?" :ras:Lipsa de educatie zici?.....Da' cersitul... ca asta se intimpla mai sus...nicidecum solicitare de mostre.
Link spre comentariu

Se poate obtine sample daca esti student sau elev.Trebuie sa dai numele scolii sau a facultatitii pe care o urmezi.In cazul asta nu mai conteaza adresa de e-mail.Iar daca esti posesorul unui card poti solicita sample de la on semiconductor.In cazul ON trebuie sa platesti transportul aproximativ 15-17 USD;

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări