Mircea Crisan Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Cam asa ceva arata.In curand o sa scot un PCB la fabrica.Nu ma judecati prea aspru. Sunt totusi un amator.Toate cele bune,Mircea.Daca mai astepti o luna.... Link spre comentariu
hades12345 Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 felicitări , cam la ce preț ajunge bijuteria ? Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Pai n-am de ce sa te judec daca e proiect commercial, e dreptul tau e munca ta Vad ca nici schemele desenate de alex mm nu mai sunt pe forum Intre timp am gasit un cablaj desenat de un bulgar pe forumul lor, din cate am citit eu acolo bulgarul l-a facut cu 5 perechi de finali sa piloteze un sub woofer In lipsa fisierului sursa am redus cablajul de la 5 perechi finali la 3 cu CorelDraw, consider ca e sufficient LME49810 + 5 perechi finali.pdf LME49810 + 3 perechi finali.pdf Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Cam asa ceva arata.In curand o sa scot un PCB la fabrica.Nu ma judecati prea aspru. Sunt totusi un amator.Toate cele bune,Mircea.Daca mai astepti o luna....Mie imi place rezultatul muncii tale dar mai mult decat atat imi place ca munca ta are rezultate. Nu esti dintre cei care isi dau cu parerea si...doar atat.Vreau sa-ti spun ca imi place si alegerea pe care ai facut-o pentru numele amplificatorului, Neutrino, desi mi-a placut si mai mult numele de Petardino pe care voiai sa-l dai preamplificatorului.Ce dimensiuni va avea cablajul de la amplificator? Parca m-as baga si eu. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 PCB-ul va avea 160/60 mm FR4 de 2mm grosime.Se impaca la fix cu radiatorul RAD-A6023/80 in cazul in care se folosesc tranzistorii mentionati. (pt. carcasa 2U)Gaurile de montaj, tranzistorii precum si superdioda vin exact intre aripioarele radiatorului.Daca se opteaza pentru niste filali mai potenti gen MJL4281/ MJL4302 ( capsula TO-264) se poate folosii RAD-A6023/100.PCB-ul poate fi folosit si pentru LME49830 impreuna cu mosi industriali.LME49810 beneficiaza de indicatorul de clip ceea ce il face mai atractiv in eventualitatea folosirii unui LDR. Userul wally_gatter a mai realizat un PCB foarte bun, pacat ca nu a finalizat cu scoaterea lui la nivel professional.Toate cele bune,Mircea.Radiatoarele sunt ieftine si se pot gasii la t,e,m sau la a;d;e;l;a;i;d;a Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Frate, astia de la a.d.e.l.a. sunt chiar nesimtiti, radiatorul RAD-A6023/80 la ei e 53 cu tva inclus iar la t,m,e e 30 cu tva RAD-A6023/100 la a.d.e.l. e 59 si la t.,m.,e e 35 cu tva Astia ori fac pe prostii ori au impresia ca suntem toti o turma de prosti Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Din cate observ eu in datasheet nu mai e nevoie de limiter Unique to the LME49810 is an internal Baker Clamp. This clamp insures that the amplifier output does not saturate when over driven. The resultant “soft clipping” of high level audio signals suppresses undesirable audio artifacts generated when conventional solid state amplifiers are driven hard into clipping The LME49810 features a Baker Clamp function with corresponding CLPFLAG output pin. The clamp function keeps all transistors in linear operation when the output goes into clipping. In addition, when the output goes into clipping, a logic low level appears at the CLPFLAG pin. Deci sistemul Baker Clamp este mai mult decat un semnalizator de intrare in clipping el reduce si artefactele acelea nedorite si periculoase Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 andreivlad1999 ce schema electrica ati folosit la modulele cu LME49810? As vrea sa o compar cu cea gasita pe forumul bulgaresc postata de mine mai sus Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Mi-au venit si mie cablajele.Scuze pentru calitatea foto. Voi reveni cu niste poze mai frumoase dupa ce asamblez primul amplif.Toate cele bune, Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 andreivlad1999 ce schema electrica ati folosit la modulele cu LME49810? As vrea sa o compar cu cea gasita pe forumul bulgaresc postata de mine mai sus Am folosit schemele de la panson_hk, un user cunoscut pe un forum international. De fapt si cablajele le-am cumparat de la el.Am pus si fotografia amplificatorului facut de Panson ca sa va faceti o idee. Schema driver cu LME49810TB_LME49811_LME49830.pdf Schema etaj final.pdf Lista componente pentru etajul final.pdf Lista piese driver LME49810.pdf Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Mi-au venit si mie cablajele.Scuze pentru calitatea foto. Voi reveni cu niste poze mai frumoase dupa ce asamblez primul amplif.Toate cele bune,Arata bine dar cred ca vor arata si mai bine dupa ce le vei popula cu piese . Link spre comentariu
UNIX Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Cam asa ceva arata.In curand o sa scot un PCB la fabrica.Nu ma judecati prea aspru. Sunt totusi un amator.Toate cele bune,Mircea.Daca mai astepti o luna.... La ce fabrica le-ai realizat ? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 PCB electra Iasi. Link spre comentariu
maxente Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Am gasit variant finala a schemei facuta de bulgar O intrebare as avea: ce rol are rezistenta aia trasa din bara de minus si pusa intre cei doi condensatori de la reactie? Cablajul meu arata pana acum asa Ca driver am pus MJE15030/31, iar ca finali MJW21195 si MJW21196 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum