Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

Astazi am reusit sa scap in totalitate de zgomotul facut de amplificator. M-am convins, daca mai era cazul, ca traseele de masa trebuiesc foarte bine gandite si realizate pentru a evita buclele de masa. Aveam un zgomot aproape imperceptibil pentru ca in zona potentiometrului de volum faceam o bucla. Am eliminat-o si sunt foarte multumit de modul in care se aude. Trebuie insa sa-mi fac curaj intr-o zi sa inlocuiesc toate firele din interior si sa le aranjez astfel incat sa arate bine. Acum firele sunt intr-o mare dezordine, o dezordine ce nu poate sa placa ochiului. :nas:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Cutiile si prelucrarile mecanice sunt punctele mele slabe. Carcasa este cumparata de la modu..op si este 4U. La prelucrarea panoului frontal de aluminiu cei care trebuiau sa-l prelucreze au dat chix. Am fost nevoit sa fac un panou frontal dintr-un material plastic. Nu arata chiar rau dar era loc de mai bine. Acum mai am doua proiecte in derulare:- un amplificator cu acelasi LMe49810 dar cu finali bipolari clasici,- un preamplificator-corector de ton realizat practic de Mircea Crisan dupa proiectul 97 al lui Elliott.Prioritatea este preamplificatorul pentru care am tot in afara de panoul frontal. carcasa este recuperata de la un DVD recorder Samsung.Pentru amplificator caut o carcasa recuperata de la un amplificator mai vechi. :da

Link spre comentariu

Felicitari. Arata foarte bine preamplificatorul. M-am gandit si eu la un selector de surse cu PGA. Sunt doua optiuni: ebay sau diy. Satisfactia este infinit mai mare cand selectorul ti-l faci singur da capo al fine dar iti trebuie timp si rabdare adica doua lucruri care mie nu prea imi prisosesc.De aceea ma mai gandesc inca ce solutie sa adopt: ebay sau diy. :jytuiyu

Link spre comentariu

E excelent pentru ce avem noi. Am sa-l iau imediat ce se termina sarbatorile de an nou din China adica 16 februarie. Dupa ce vine ii fac si un upgrade adica am sa-i schimb LCD-ul albastru cu unul verde. :dans:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Felicitari pentru realizare! Arata foarte bine.In ceea ce priveste prealplificatorul eu pescuit de pe ebay un modul selectie surse si volum control.http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 1497.l2649Cred ca merge la fix cu ce avem.

Am facut astazi comanda dar de la alt vanzator: http://www.ebay.com/itm/230681546234?ss ... 1439.l2649Sper sa nu dureze prea mult pana ajunge la mine. :101
Link spre comentariu

Am avut si surprize placute si neplacute cu serviciile postale internationale. Am avut colete care au ajuns din China sau Hong Kong in 10 zile dar am avut si din acelea care au ajuns in 45 de zile. :ras:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Vin si eu tare din urma cu ''Vdoiul" meu.Am reusit sa fac cablarea dar m-am impotmolit la debitarea panoului frontal.Ceva idei in regim de amator?

post-402-139829598775_thumb.jpg

Link spre comentariu

Felicitari,arata foarte bine.Mai vedem si noi constructii de calitate. E pacat sa nu-i faci si o fata exemplara.O idee ar fi sa apelezi pe la colegii de la mecanica cnc,poate gasesti pe cineva sa te ajute.

Link spre comentariu

In regim de amator este destul de greu sa faci un panou perfect. Eu am apelat prin intermediul unui coleg la o firma de produse publicitare din Constanta. Mi-au facut panoul pe un gen de plastic transparent, scrisul gravat pe spatele panoului, gravura au umplut-o cu vopsea alba iar apoi au vopsit spatele panoului cu negru. Are un singur dezavantaj si anume acela ca e glossy si se vede orice urma de deget pe el.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Mircea poti pune aici pe forum schema de cablaj la amplificatorul de mai sus, asta daca nu e secret de stat ?Am si eu doua bucati LME49810 si as cam vrea sa le pun in practicaP.S. parca in paginile anterioare ai facut o varianta si cu capsula TO3

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări