atupi Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Ah, speram sa nu fie de la Modushop ci sa fie ceva mai la indemana, local. Link spre comentariu
atupi Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Pentru acest amplificator bazat pe LME 49810 este neboie ca tranzistorii sa fie imperecheati ?Posed niste boxe un pic cam ineficiente XTZ 99.26mkII (consumatoare de curent) si as vrea sa stiu daca trebuie sa utilizez configuratia cu o singura pereche de finali sau mai multi in paralel?Multumesc ! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Da , trebuie imperecheati. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Gata cu V2-ul meu. Ma tot gandesc cum sa aranjez modulele in carcasa.In prima poza parca se aseaza mai bine.In a doua poza parca se ventileaza mai bine.Poate imi dati o idee.Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Mie îmi place cum îi şade în prima poză Ventilatie mai buna se facea in varianta din poza 2 dar trebuie sa aiba si capacul perforari Link spre comentariu
atupi Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Se aseaza bine in prima poza dar daca o sa le montezi asa o sa ajungi ca mine sa stai fara capac la cutie ca se incinge ca naiba radiatorul.Vei avea si ceva preamp, reglaj de volum sau partea asta este o cutie separata ?Aspectul ventilatiie/racirii mi se pare crucial la un amplif de putere.E cam inghesuiala in acea cutie din pacate. Link spre comentariu
nekkerman Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Felicitări pentru lucrare! Cutia, finalii și sursa arată foarte bine! Oricum le-ai așeza le stă bine - să nu uiți de ventilație controlată termic, mai greu cu aripioarele pe verticală, cea mai eficienta ar fi cea din poza nr.2, conectorii IN/OUT poziționați în așa fel încât să iți permită așezarea a două ventilatoare.Să auzim numai de bine! Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Sigur ca va exista si un preampificator corector de ton in o alta cutie 1U.Va fi unul din modulele din poza.La probele facute cu sinusoida pe rezistente de sarcina nu se prea incalzea excesiv.Mai ma gandesc. Poate o sa comand alte capace pentru carcasa.Majoritatea pieselor din modulele mele sunt procurate ca si sample de la diverse firme.Pentru sursa aproape toti semiconductorii ii puteti obtine de la onsemiconductor.Mosi se pot procura si de la Vishay in regim de sample-uri.LME49810 de la Texas Insrtuments (s-a unit cu national semiconductor)Finali NJW3281 si NJW1302 precum si driverii MJE15032 @ MJE15033- ONsemiPentru corector LME49720 @ LME49740 tot de la TI de fapt produsi de national.Capacitatile de intrare de la Wima cei de 10 microF desigur sample.Ceea ce vreu eu sa spun este ca se pot face lucruri interesante cu aceste sample-uri.Inteleg reticieta unora la pronuntarea cuvantului sample dar sunt alti pe care nu-i inteleg.Toate cele bune,Mircea.P.S. Nu am vandut in viata mea sample-uri (am fost acuzat de intentie) dar am oferit in speranta mea de a incuraja fenomenul diy. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Gata cu V2-ul meu. Ma tot gandesc cum sa aranjez modulele in carcasa.In prima poza parca se aseaza mai bine.In a doua poza parca se ventileaza mai bine.Poate imi dati o idee.Toate cele bune,Mircea.Ecraneaza exterior traful SMPS cu o folie de Cupru, data la masa, va radia EMI mai putin! Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Din pacate parca nu as irosi foita de cupru pe un ecran. Am o foita de cupru pe care intentionez sa o folosesc la un SMPS ridicator de tensiune.Ar merge foita de aluminiu? De fapt ecranele dintre infasurari le-am facut cu foaie de aluminiu autoadeziva conectata la masa din primar.Evident spira deschisa. Suplimentar peste profilele de aluminiu intentionez sa montez un cooler de HDD realizand astfel o carcasare.Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
atupi Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Poti da te rog mai multe date despre sursa SMPS? Nu am folosit niciodata intr-un amplif de putere surse SMPS si as incerca una. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Iti recomand cu toata increderea sa incerci.Leco are un pret foarte bun la sursele lui.Daca vrei sa incerci tu ar trebui sa incepi cu inceputul adica cu IR2153.Este un bun start cu satisfactii rapide. Asa am inceput si eu.La rubrica alimentatoare gasesti suportul necesar.Citeste inainte sa pui intrebari.Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Sigur ca va exista si un preampificator corector de ton in o alta cutie 1U.Va fi unul din modulele din poza.La probele facute cu sinusoida pe rezistente de sarcina nu se prea incalzea excesiv.Mai ma gandesc. Poate o sa comand alte capace pentru carcasa.Majoritatea pieselor din modulele mele sunt procurate ca si sample de la diverse firme.Pentru sursa aproape toti semiconductorii ii puteti obtine de la onsemiconductor.Mosi se pot procura si de la Vishay in regim de sample-uri.LME49810 de la Texas Insrtuments (s-a unit cu national semiconductor)Finali NJW3281 si NJW1302 precum si driverii MJE15032 @ MJE15033- ONsemiPentru corector LME49720 @ LME49740 tot de la TI de fapt produsi de national.Capacitatile de intrare de la Wima cei de 10 microF desigur sample.Ceea ce vreu eu sa spun este ca se pot face lucruri interesante cu aceste sample-uri.Inteleg reticieta unora la pronuntarea cuvantului sample dar sunt alti pe care nu-i inteleg.Toate cele bune,Mircea.P.S. Nu am vandut in viata mea sample-uri (am fost acuzat de intentie) dar am oferit in speranta mea de a incuraja fenomenul diy.Nu stiu cine ar fi putut sa te acuze Mircea! Daca a facut-o in mod cert nu te-a cunoscut si nu a stiut ce OM esti. Sarbatori fericite tuturor. Link spre comentariu
atupi Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Sunt mai nerabdator: pun intrebari in timp ce citesc. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Eu le-am pus ca in prima fotografie dar radiatoarele mele au aripioare orizontale asa ca mi-a fost usor sa le ventilez fortat cu ventilatoare cu turatie controlata functie de temperatura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum