Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...

Buna seara

Revin si eu , cam tarziu , dar mai bine mai tarziu decat niciodata, cu ce am reusit sa fac astazi.

Din păcate stau prost la capitlul timp, electronica fiind doar prima iubire si modul in care ma relexez in putinul timp liber.

Apropo;

Se pare ca a murit proiectul cu 4 finali pe ramura plus protectie, etc.

Poate ai mai trebuia si preu , corector , smps , etc , totul pe un pcb.

Posted Image

Posted Image

upload photo

free picture hosting

Posted Image

images

Cand o sa am timp o sa revin si cu păreri despre cum se aude .

In poze apare doar un etaj, dar de fapt am facut 2 , la urmatorul trebuie sa montez finali.

Numai bine

Link spre comentariu

Apropo;Se pare ca a murit proiectul cu 4 finali pe ramura plus protectie, etc.Poate ai mai trebuia si preu , corector , smps , etc , totul pe un pcb.Numai bine

Salut Flores72. Proiectul n-a murit dar s-a fasait. Spun ca nu a murit pentru ca eu am doua etaje finale facute dupa acest proiect deci se pare ca acest proiect are o finalitate. Am facut rost si de radiatoare deci urmeaza doar sa montez finalii si sa gasesc un traf pentru carcasa pe care o am. Toata actiunea de finalizare se va petrece insa in perioada dintre Craciun si revelion cand sunt in concediu. Promit ca va tin la curent cu evolutia proiectului. :freaza:
Link spre comentariu

Buna seara

Revin si eu , cam tarziu , dar mai bine mai tarziu decat niciodata, cu ce am reusit sa fac astazi.

Din păcate stau prost la capitlul timp, electronica fiind doar prima iubire si modul in care ma relexez in putinul timp liber.

Apropo;

Se pare ca a murit proiectul cu 4 finali pe ramura plus protectie, etc.

Poate ai mai trebuia si preu , corector , smps , etc , totul pe un pcb.

Posted Image

Posted Image

upload photo

free picture hosting

Posted Image

images

Cand o sa am timp o sa revin si cu păreri despre cum se aude .

In poze apare doar un etaj, dar de fapt am facut 2 , la urmatorul trebuie sa montez finali.

Numai bine

Recunosc scrisul pe tranzistorii finali. Ma bucur flores72 ca-i folosesti si ca te bucuri de ei :101 .
Link spre comentariu

Normal ca ii folosesc, doar nu credeati ca o sa ii vand.Am reusit sa montez si radiatoarele pentru integrate iar daca in weekend sunt liber le si alimentez.Sincer sunt curios cum suna , eu nu sunt adeptul integratelor in hi-fi si m-ar mira sa ma faca sa renunt la batrana mea Nikko na890, dar cine stie.Nu am avut condensatori de intrare decat de 5.6 micro si sincer imi mai trebuiesc cei de 0.1 micro si cel de 10pf dar poate reusesc sa ajung maine sa ii cumpar.Toate cele bune

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am batut palma cu indy666 pentru un toroidal de 600VA si 2x45V. Am sa-l folosesc pentru finalizarea celui de-al doilea amplificator cu LME49810 facut pe cablajele realizate de wally_gatter. Am sa-i fac si un soft-start si DC-blocker, ii voi pune si un corector de ton cu doua canale, ventilatoare cu regulator de turatie controlat de termistor(o schema cu LM317). Radiatoare si carcasa am deja asa ca sper sa pot pune primele impresii pe forum inainte de 1 Ianuarie 2013.Nu m-am hotarat inca ce voi face cu el dupa ce-l termin. Il vand dar nu stiu cui sau il pastrez dar nu stiu daca ma lasa sotia sa mai tin inca un amplificator prin casa. Oricum asta e ultima mea problema acum. :ras:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări