Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

prima placa cu finalii in linie e in curs de "dezvoltare" (realizare practica)

:rade: Sa inteleg ca respectiva placa se populeaza cu rezistente oltenesti?
Link spre comentariu
wally_gatter

prima placa cu finalii in linie e in curs de "dezvoltare" (realizare practica)

:rade: Sa inteleg ca respectiva placa se populeaza cu rezistente oltenesti?
Nu am vorbit de o saptamana jumate cu indy666 , dar banuiesc ca olteanul nostru o va popula , daca mai e interesat , in caz contrar am vazut la cineva pe forum niste 2SC5200/2SA1943 originali si ieftini , o sa ii iau si o sa populez eu primul prototip , dardoar in cazul in care indy666 nu poate sa o faca el.. tranzistorii erau mai problematici in cazul meu , dar de restul nu e nici o problema , am un lot intreg de rezistente , metal film si carbon , ceva condensatori cu low esr numai buni.. Astept ca indy666 sa imi dea un semn si ne apucam de plantat.. :da
Link spre comentariu

Nu am vorbit de o saptamana jumate cu indy666 , dar banuiesc ca olteanul nostru o va popula , daca mai e interesat , in caz contrar am vazut la cineva pe forum niste 2SC5200/2SA1943 originali si ieftini , o sa ii iau si o sa populez eu primul prototip , dardoar in cazul in care indy666 nu poate sa o faca el.. tranzistorii erau mai problematici in cazul meu , dar de restul nu e nici o problema , am un lot intreg de rezistente , metal film si carbon , ceva condensatori cu low esr numai buni.. Astept ca indy666 sa imi dea un semn si ne apucam de plantat.. :daMai sunt ceva noutati? Am eu 4 perechi de tranzistori finali dintr-un ONKYO a-8670 disponibili daca indy666 nu are timp suficient.

Link spre comentariu

Am eu 4 perechi de tranzistori finali dintr-un ONKYO a-8670 disponibili daca indy666 nu are timp suficient.

Incepe sesiunea... cred ca te poti apuca de lipituri.
Link spre comentariu

Am eu 4 perechi de tranzistori finali dintr-un ONKYO a-8670 disponibili daca indy666 nu are timp suficient.

Incepe sesiunea... cred ca te poti apuca de lipituri.
Ce zici wally de finali, ti-i trimit? Am 4 bucati tip 2SA1491 si 4 bucati 2SC3855. Cred ca pe undeva prin sertarul de la birou am si doua perechi de driveri MJF15030/MJF15031.
Link spre comentariu

Din pacate nu dar presupun ca ar trebui sa fie apropiati ca si factor de amplificare. :da Daca masor Hfe cu multimetrul rezultatul nu este foarte relevant.

Link spre comentariu
wally_gatter

Din pacate nu dar presupun ca ar trebui sa fie apropiati ca si factor de amplificare. :da Daca masor Hfe cu multimetrul rezultatul nu este foarte relevant.

Ba da , este destul de relevant.. setezi multimetrul pe Hfe si le bagi pe rand in soclul respectiv ,si valorile ideal ar fi sa fie identice , lucru care in realitate nu va fi , dar o toleranta de 5% merge...
Link spre comentariu

Daca masor Hfe cu multimetrul rezultatul nu este foarte relevant

Intr-adevar, ar fi bine sa se masoare la un curent de colector mai maricel, dar e de ajutor si ce indica multimetrul.
Link spre comentariu

De-abia vineri ajung la serviciu si am sa pot sa-mi recuperez multimetrul. Voi face atunci niste masuratori si vedem cam cum stau tranzistorii la Hfe.

Link spre comentariu
wally_gatter

A aparut si varianta cu finalii pe parti sub cablaj.. Beliti un ochi la Solk Screenurile cu cablajul Dual in Line :[attachment=2]Amp LME Dual in line Vers 1-BOTTOM Silk Screen.pdf[/attachment][attachment=1]Amp LME Dual in line Vers 1-TOP Silk Screen.pdf[/attachment][attachment=0]Amp LME Dual in line Vers 1-TOP+BOTTOM Silk Screen.pdf[/attachment]

Link spre comentariu

......Beliti un ochi......

Al cui trebuie sa fie ochiul ? Știu câțiva pe-aici.....i-as lăsa ciclopi fără remuscari , dacă sunt retarzi trebuie sa fie si ciclopi , părerea mea !Sper ca știți de gluma ! :ciuda: Dacă tot ești pe drumul cel bun , amplaseaza superdioda unde trebuie ...Încadrează finalii într-un dreptunghi pe conturul exterior , trasezi diagonalele acestui dreptunghi si la intersectia acestora este cel mai potrivit loc pentru amplasarea superdiodei ...e complicat , sper ca se poate face modificarea ...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări