remus68 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 prima placa cu finalii in linie e in curs de "dezvoltare" (realizare practica) Sa inteleg ca respectiva placa se populeaza cu rezistente oltenesti? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 prima placa cu finalii in linie e in curs de "dezvoltare" (realizare practica) Sa inteleg ca respectiva placa se populeaza cu rezistente oltenesti? Nu am vorbit de o saptamana jumate cu indy666 , dar banuiesc ca olteanul nostru o va popula , daca mai e interesat , in caz contrar am vazut la cineva pe forum niste 2SC5200/2SA1943 originali si ieftini , o sa ii iau si o sa populez eu primul prototip , dardoar in cazul in care indy666 nu poate sa o faca el.. tranzistorii erau mai problematici in cazul meu , dar de restul nu e nici o problema , am un lot intreg de rezistente , metal film si carbon , ceva condensatori cu low esr numai buni.. Astept ca indy666 sa imi dea un semn si ne apucam de plantat.. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Nu am vorbit de o saptamana jumate cu indy666 , dar banuiesc ca olteanul nostru o va popula , daca mai e interesat , in caz contrar am vazut la cineva pe forum niste 2SC5200/2SA1943 originali si ieftini , o sa ii iau si o sa populez eu primul prototip , dardoar in cazul in care indy666 nu poate sa o faca el.. tranzistorii erau mai problematici in cazul meu , dar de restul nu e nici o problema , am un lot intreg de rezistente , metal film si carbon , ceva condensatori cu low esr numai buni.. Astept ca indy666 sa imi dea un semn si ne apucam de plantat.. Mai sunt ceva noutati? Am eu 4 perechi de tranzistori finali dintr-un ONKYO a-8670 disponibili daca indy666 nu are timp suficient. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Am eu 4 perechi de tranzistori finali dintr-un ONKYO a-8670 disponibili daca indy666 nu are timp suficient.Incepe sesiunea... cred ca te poti apuca de lipituri. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Am eu 4 perechi de tranzistori finali dintr-un ONKYO a-8670 disponibili daca indy666 nu are timp suficient.Incepe sesiunea... cred ca te poti apuca de lipituri. Ce zici wally de finali, ti-i trimit? Am 4 bucati tip 2SA1491 si 4 bucati 2SC3855. Cred ca pe undeva prin sertarul de la birou am si doua perechi de driveri MJF15030/MJF15031. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Am 4 bucati tip 2SA1491 si 4 bucati 2SC3855Le-ai masurat factorul de amplificare? Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Din pacate nu dar presupun ca ar trebui sa fie apropiati ca si factor de amplificare. Daca masor Hfe cu multimetrul rezultatul nu este foarte relevant. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Din pacate nu dar presupun ca ar trebui sa fie apropiati ca si factor de amplificare. Daca masor Hfe cu multimetrul rezultatul nu este foarte relevant. Ba da , este destul de relevant.. setezi multimetrul pe Hfe si le bagi pe rand in soclul respectiv ,si valorile ideal ar fi sa fie identice , lucru care in realitate nu va fi , dar o toleranta de 5% merge... Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 Daca masor Hfe cu multimetrul rezultatul nu este foarte relevantIntr-adevar, ar fi bine sa se masoare la un curent de colector mai maricel, dar e de ajutor si ce indica multimetrul. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 29, 2012 Partajează Postat Mai 29, 2012 De-abia vineri ajung la serviciu si am sa pot sa-mi recuperez multimetrul. Voi face atunci niste masuratori si vedem cam cum stau tranzistorii la Hfe. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 A aparut si varianta cu finalii pe parti sub cablaj.. Beliti un ochi la Solk Screenurile cu cablajul Dual in Line :[attachment=2]Amp LME Dual in line Vers 1-BOTTOM Silk Screen.pdf[/attachment][attachment=1]Amp LME Dual in line Vers 1-TOP Silk Screen.pdf[/attachment][attachment=0]Amp LME Dual in line Vers 1-TOP+BOTTOM Silk Screen.pdf[/attachment] Link spre comentariu
maxente Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 La varianta asta ce dimensiune are cablajul? Link spre comentariu
indy666 Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Wally nu ne dezamageste nici de data aceasta Felicitari, arata foarte bine!! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 ......Beliti un ochi......Al cui trebuie sa fie ochiul ? Știu câțiva pe-aici.....i-as lăsa ciclopi fără remuscari , dacă sunt retarzi trebuie sa fie si ciclopi , părerea mea !Sper ca știți de gluma ! Dacă tot ești pe drumul cel bun , amplaseaza superdioda unde trebuie ...Încadrează finalii într-un dreptunghi pe conturul exterior , trasezi diagonalele acestui dreptunghi si la intersectia acestora este cel mai potrivit loc pentru amplasarea superdiodei ...e complicat , sper ca se poate face modificarea ... Link spre comentariu
indy666 Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Se poate amplasa si cum ziceti dvs cu ajutorul a 3 fire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum