Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

lucrez in paralel la doua versiuni , una cu finalii toti in linie , iar a doua in genul celor postate de voi in posturile anterioare.. dar ca sa iasa 'zeama" buna si de calitate , enevoie de ceva timp , nu se aranjeaza piesele alea singure.. asa ca imi ia timp , nu gluma.. :da

Link spre comentariu

Se pare ca usor, usor thread-ul reinviat moare. Fratilor , speranta moare ultima. Hai sa-l lasam pe wally-gatter sa faca proiectul. Suntem nerabdatori dar stiti cum e vorba aia cu "lucrul bun la noua luni". Acum nu cred ca o sa fie chiar asa, adica noua luni, dar cateva zile putem avea rabdare. :aplauzeMa enerveaza ca ajunsesem si eu la peste 80 de posturi si mi-au fost sterse vreo 8. :ras: Dar nu ma las. :nebun:

Link spre comentariu

O varianta de cablaj cu asezarea finalilor in linie: (in poza e doar dispunerea finalilor) [attachment=0]in line.jpg[/attachment]

Wally_gatter. Maine este 1 Mai. Ai dreptul sa te distrezi sau sa te odihnesti. Cu cablajul poti reveni dupa 1 mai.Asta e mesaj off topic? O sa mi-l stearga sorteh? :speriat Poate-mi explica cineva ce inseamna off topic ca sa nu-mi mai stearga domnul sorteh mesajele.
Link spre comentariu

O varianta de cablaj cu asezarea finalilor in linie: (in poza e doar dispunerea finalilor) [attachment=0]in line.jpg[/attachment]

Asta e varianta cu montarea finalilor in linie. Asteptam si varianta celalalta Domnule Wally_gatter. A trecut 1 Mai deci putem sa uitam de minivacanta si sa trecem la mesterit. Nu te grabim ci doar speram ca nu ai abandonat proiectul. :speriat
Link spre comentariu

asa ca sa va faceti o idee de cam cum va arata cu finalii in linie[attachment=0]Amp LME in line.pdf[/attachment]

Imi place asezarea pieselor si dimensiunea relativ mica a cablajului. :101
Link spre comentariu

Seamănă cu AV 400 .... :rade:

Si ce importanta are? Seamana dar este alt amplificator. Si sigur se aude mai bine decat AV400. :ras:Nu va luati de mine, nu-mi stergeti postul. Asta este opinia mea si mi-o asum. :nas:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări