hades12345 Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 graba strica treaba ... e stiut , asadar "putintica rabdare" icon_jook Link spre comentariu
indy666 Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Cu toti asteptam cu sufletul la gura propunerile lui wally!!Ar fi bine ca in cei 10 cm sa intre si finali...daca nu vor iesi carcase cam inalte. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 lucrez in paralel la doua versiuni , una cu finalii toti in linie , iar a doua in genul celor postate de voi in posturile anterioare.. dar ca sa iasa 'zeama" buna si de calitate , enevoie de ceva timp , nu se aranjeaza piesele alea singure.. asa ca imi ia timp , nu gluma.. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Se pare ca usor, usor thread-ul reinviat moare. Fratilor , speranta moare ultima. Hai sa-l lasam pe wally-gatter sa faca proiectul. Suntem nerabdatori dar stiti cum e vorba aia cu "lucrul bun la noua luni". Acum nu cred ca o sa fie chiar asa, adica noua luni, dar cateva zile putem avea rabdare. :aplauzeMa enerveaza ca ajunsesem si eu la peste 80 de posturi si mi-au fost sterse vreo 8. Dar nu ma las. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 O varianta de cablaj cu asezarea finalilor in linie: (in poza e doar dispunerea finalilor) Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 O varianta de cablaj cu asezarea finalilor in linie: (in poza e doar dispunerea finalilor) [attachment=0]in line.jpg[/attachment]Wally_gatter. Maine este 1 Mai. Ai dreptul sa te distrezi sau sa te odihnesti. Cu cablajul poti reveni dupa 1 mai.Asta e mesaj off topic? O sa mi-l stearga sorteh? Poate-mi explica cineva ce inseamna off topic ca sa nu-mi mai stearga domnul sorteh mesajele. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 O varianta de cablaj cu asezarea finalilor in linie: (in poza e doar dispunerea finalilor) [attachment=0]in line.jpg[/attachment]Asta e varianta cu montarea finalilor in linie. Asteptam si varianta celalalta Domnule Wally_gatter. A trecut 1 Mai deci putem sa uitam de minivacanta si sa trecem la mesterit. Nu te grabim ci doar speram ca nu ai abandonat proiectul. Link spre comentariu
indy666 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Va asigur ca wally nu a abandonat proiectul!!! Lucreaza la ambele variante de pcb. Cand va termina sigur o sa posteze rezultatele!! Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 asa ca sa va faceti o idee de cam cum va arata cu finalii in linie[attachment=0]Amp LME in line.pdf[/attachment] Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 asa ca sa va faceti o idee de cam cum va arata cu finalii in linie[attachment=0]Amp LME in line.pdf[/attachment]Imi place asezarea pieselor si dimensiunea relativ mica a cablajului. Link spre comentariu
maxente Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Iese tzeava cu finalii in linie Link spre comentariu
indy666 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Si eu zic ca e super cu finalii in linie!! Bravo wally. Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Seamănă cu AV 400 .... Link spre comentariu
indy666 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Si care ma rog e asemanarea? Mi se pare offtopic postul dvs. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 2, 2012 Partajează Postat Mai 2, 2012 Seamănă cu AV 400 .... Si ce importanta are? Seamana dar este alt amplificator. Si sigur se aude mai bine decat AV400. :ras:Nu va luati de mine, nu-mi stergeti postul. Asta este opinia mea si mi-o asum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum