vlad_2770 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Ar trebui sa vedem cati useri doresc cu 4 perechi si cati doresc cu mai putine perechi. Oricum daca se face cablajul pentru 4 perechi si se monteaza doar doua nu cred ca deranjeaza asa mult nici la buzunar nici ca spatiu. Corectorul de ton si altele sunt si eu de parere ca trebuie sa fie facute separat. Link spre comentariu
TITI Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Si eu as fi pentru patru perechi tranzistori 2SA si 2SC cum doriti acuma referitor la alte module , personal ideia cu jumper mi se pare ff ok si da totusi cred ca protectia DC BOXE ar fi ok sa fie si ea pe cablaj in genul pozei prezentate de sound solutions (nu prea am vazut relee de alea la vanzare cum sunt in acea poza sa vedem de alea de unde am face rost ,oricum 30A bune relee cred). Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Mie-mi place ideea cu jumperul, 4perechi de finali pe etaj si sa fie si protectia boxelor la aparitia curentului continuu pe iesire pe acelasi cablaj. Protectiile la scurtcircuit nu ma deranjeaza pentru ca pot sa nu montez componentele ei pe placa.Deci m-as baga si eu la doua bucati daca o sa fie cum am zis mai sus. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Se comlica tare problemele legate de driver-ii pentru 4 perechi de finali, ca sa nu mai vorbim de alimentare.Eu as zice sa ramanem in doua perechi de finali dar sa ne orientam catre capsula TO3 respectiv MJ15003/4.Sunt aplicatii ale acestor tranzistori din care sau scos 300W in 4ohmi la +/-60Vcc ceea ce este suficient dupa parerea mea.Avantajul este ca se pot obtine in mod sample de la ON semiconductor.Un alt avantaj ar fi ca se poate renunta la radiator daca se alege o carcasa cu peretii laterali de aluminiu gen:http://www.modu.it/slimline.html costul pentru o carcasa 2U cu adancimea de 280mm ar fi de 47 euro + taxe de transport.Ar merita un group buy aici. Eu deja mi-am procurat carcasa.Ar mai fi de discutat si despre corectia pe reactia negativa a la Zal ( sper sa nu se supere Zal pe care il apreciez).Oare se merita? Si ce-ar fi sa nu bagam protectia?Toate cele bune,Mircea.si tu crezi ca doua canale cu 16 tr finali forjati in 4 ohmi vor fi raciti suficient de cutia aia? ca sa nu zic ca nu o sa poti atinge cu mana cutia fara sa ai nevoie de ingrijiri medicale ulterioare Link spre comentariu
flores72 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Hai sa fim realisti,4 finali plus jumper plus protectie.Eu cred ca este okSa il lasam pe waly sa faca o aferta si sa nu mai discutam aiurea , cine vrea bine cine nu iarasi bine, pentru ca asa dezbatem la infinit si nu rezolvam nimic. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Hai sa fim realisti,4 finali plus jumper plus protectie.Eu cred ca este okSa il lasam pe waly sa faca o aferta si sa nu mai discutam aiurea , cine vrea bine cine nu iarasi bine, pentru ca asa dezbatem la infinit si nu rezolvam nimic.E bine asa si in opinia mea. Daca nu o sa ne intindem la infinit ca in alte proiecte de pe forum care treneaza de foarte mult timp. Asteptam de la wally_gatter o oferta pentru configuratia cu 4 perechi, jumper pentru corectia de ton si protectia la DC. Sunt convins ca odata facuta oferta si prezentat layout-ul cablajului se vor da cel putin douazeci de cablaje. Link spre comentariu
flores72 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Daca sunteti de acord hai sa trecem la treaba si sa postam fiecare cate bucati de pcb vrem.Ca sa se poate face totalul.Rog useri doritori sa posteze aici si in acelasi timp sa ceara si pe pm numarul de pcb-uri lui wally_gatter pentru a fi sigur acesta de comanda ferma.Hai sa incercam sa fim seriosi, va rog, fara dezbateri gen de unde se aprinde chibritul.Hai sa facem un proiect util si in scurt tmp.Va multumesc. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Daca sunteti de acord hai sa trecem la treaba si sa postam fiecare cate bucati de pcb vrem.Ca sa se poate face totalul.Rog useri doritori sa posteze aici si in acelasi timp sa ceara si pe pm numarul de pcb-uri lui wally_gatter pentru a fi sigur acesta de comanda ferma.Hai sa incercam sa fim seriosi, va rog, fara dezbateri gen de unde se aprinde chibritul.Hai sa facem un proiect util si in scurt tmp.Va multumesc.Confirm interesul meu pentru 2 bucati. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 maine o sa vin cu pretul/cablaj ,avand in vedere ca vor fi mai multe bucati , cum am spus , va fi mai ieftin.. o sa si incep sa ma apuc sa proiectez un cablaj cat mai ok si va voi posta minunatia sa vedeti si daca va place ne apucam de treaba la modul serios... Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 maine o sa vin cu pretul/cablaj ,avand in vedere ca vor fi mai multe bucati , cum am spus , va fi mai ieftin.. o sa si incep sa ma apuc sa proiectez un cablaj cat mai ok si va voi posta minunatia sa vedeti si daca va place ne apucam de treaba la modul serios... Abia astept sa vad ce ne propui wally Link spre comentariu
hades12345 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 da asteptam sa vedem icon_jook Link spre comentariu
flores72 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 da asteptam sa vedem icon_jookIn functie de pret eu ma bag cu 4 bacati, revin după afisarea acestuia. Link spre comentariu
TITI Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 cu doua ma bag si eu Link spre comentariu
indy666 Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 In functie de pret ma bag si eu cu 4-5 bucati, poate chiar mai mult daca e avantajos pretul!!!Eu sunt pentru 4 perechi de finali, protectie DC pe iesire, fara corector. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 ce radiator veti folosi pentru circuitul integrat LME ? dati-mi un link catre un producator sa vad ce dimensiuni va avea , ca sa stiu ce loc sa ramana pe cablaj pentru respectivul radiator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum