Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Totul, sau cat se poate despre LME49810 :)

Vizitator bluebit

Postări Recomandate

Au disparut pentru ca nu s-au vândut. Nu este haudiofil sa folosesti un front-end integrat (n-ai ce s-ai povestesti clientului). Acuma, ca altii au realizat amplificatoare high-end cu nspe LM3866 în paralel, asta e alta treaba. Adica au gasit bullshit cu care sa abureasca clientii.

Am vazut ca, mai nou, tagma high-end a început sa glorifice SMPS cu PFC.

Editat de franzm
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Salutare oameni buni si lume aleasa !  Din primele randuri tin sa multumesc din suflet colegului @manolis  care acumm ceva timp mi-a donat cateva integrate si daca tot am prins ceva zile libere am zis sa vad daca mai functioneaza pistolu' de lipit:rade:, Am bricolat un "amplif" cu LME49810, ( acu...ani am mai surubarit unul cu LME49830 si am ramas placut impresionat de el). Bun , pai ce e de zis/ce ma doare e faptul ca nu functioneaza corect, mai exact cu cat urc frecventa apare consum exagerat..cu sau fara sarcina...ca o fi cablaju..ca or fi componentele, sper sa aflu

https://postimg.cc/gallery/8PwLDgm

Editat de Cortex
Link spre comentariu

Bun , am pus 10 ohm in baza-out la finali, si 680ohm la R15, S-a inbunatatit considerabil !

Perfect stabil pana la 50khz , daca il duc in hard, creste nitel, ...200 mA per rail, 

Mentionez ca momentan e inteste pe sursa de lab la +/-35V

Multumesc frumos 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări