vily Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Dar ce are ăsta de e așa șpecial? Altele nu mai sunt pe piață? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Are ceva de suna bine de tot. Pana si audiofilii āia inraiti, care fac lipituri cu argint, au recunoscut ca suna bine. Poate sa comande tranzistori potenti si se pot obtine lejer 200W curat... Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Acum 1 oră, vily a spus: Altele nu mai sunt pe piață? Niet. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Au disparut de pe piata pt ca acum avem clasa D. Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 (editat) Au disparut pentru ca nu s-au vândut. Nu este haudiofil sa folosesti un front-end integrat (n-ai ce s-ai povestesti clientului). Acuma, ca altii au realizat amplificatoare high-end cu nspe LM3866 în paralel, asta e alta treaba. Adica au gasit bullshit cu care sa abureasca clientii. Am vazut ca, mai nou, tagma high-end a început sa glorifice SMPS cu PFC. Editat Noiembrie 12, 2021 de franzm Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Noiembrie 20, 2021 Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 La 11.11.2021 la 7:57, Cortex a spus: Prea suspect a iesit de pe piata. O fi vreo conspirație . Daca e vreun coleg care deține si are spre vanzar, sa dea de stire Mai am eu LME 49830 daca esti interesat da de stire. Link spre comentariu
Iomis Postat Noiembrie 23, 2021 Partajează Postat Noiembrie 23, 2021 Daca-i off-topic major, prezint scuze: si inca. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 23, 2021 Partajează Postat Noiembrie 23, 2021 Bai baiatule da mare marfa de contrabanda au ajuns si driverele astea. Pai la pretul ala de 17 euro bucata, cred ca fac bani frumosi pe integratele mele Pe aliexpress am vazut LME49810 cu 150 si cu 160 de lei bucata ! Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 23, 2021 Partajează Postat Noiembrie 23, 2021 Un snop de poze nu se văd! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 23, 2021 Partajează Postat Noiembrie 23, 2021 Păi dacă din 2016 cei care le-au postat le-au şters link-urile, sau siturile de găzduire le-au şters, normal că nu le mai vezi. Sunt mii de poze care nu se mai văd, mai ales topicuri vechi.Da nu-i bai, cine vrea neapărat mai găseşte.... Link spre comentariu
Cortex Postat Iulie 14, 2023 Partajează Postat Iulie 14, 2023 (editat) Salutare oameni buni si lume aleasa ! Din primele randuri tin sa multumesc din suflet colegului @manolis care acumm ceva timp mi-a donat cateva integrate si daca tot am prins ceva zile libere am zis sa vad daca mai functioneaza pistolu' de lipit, Am bricolat un "amplif" cu LME49810, ( acu...ani am mai surubarit unul cu LME49830 si am ramas placut impresionat de el). Bun , pai ce e de zis/ce ma doare e faptul ca nu functioneaza corect, mai exact cu cat urc frecventa apare consum exagerat..cu sau fara sarcina...ca o fi cablaju..ca or fi componentele, sper sa aflu https://postimg.cc/gallery/8PwLDgm Editat Iulie 14, 2023 de Cortex Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 14, 2023 Partajează Postat Iulie 14, 2023 Nu se descarca sarcina stocata în bazele finalilor. R15 mult prea mare. N-ar strica nici un "speed-up capacitor". Link spre comentariu
Cortex Postat Iulie 14, 2023 Partajează Postat Iulie 14, 2023 Bun , am pus 10 ohm in baza-out la finali, si 680ohm la R15, S-a inbunatatit considerabil ! Perfect stabil pana la 50khz , daca il duc in hard, creste nitel, ...200 mA per rail, Mentionez ca momentan e inteste pe sursa de lab la +/-35V Multumesc frumos Link spre comentariu
Cortex Postat Iulie 14, 2023 Partajează Postat Iulie 14, 2023 A aparut alta problema, in sarcina apare oscilatie pe partea pozitivă...of Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 14, 2023 Partajează Postat Iulie 14, 2023 Tot mare. Se dimensioneaza astfel încât prefinalii MJE sa lucreze permanent în clasa A. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum