Vizitator razvan2k8 Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Stiti cumva cum as putea alimenta o placa de baza fara sursa??? cu niste baterii si convertoare?? Placa de baza nu am cumparat-o, inca nu stiu cum voi face cu alimentarea, de ea depinde.........si bine v-am gasit !! Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 o baterie de 12V multi amperi si pui regulatoare de tensiune pentr 5V 3,3 si -12V -5V . ce vrei tu sa faci e destul de greu si tre sa cunosti bine sursele in comutatie. (ai nevoie de surse in comutatie pentru a reduce tens. de 12V la amperaj mare dar si pentru a obtine tensiuni negative) Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 sau sa modifice o sursa pc sa mearga la 12v(e pe softpedia un proiect d-asta,cu aproape toti pasii-daca nu toti) Link spre comentariu
MifTy Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 si e ceva realizabil, sau sf-uri, doctore lampa???intreb pentru ca stiu ca te-ai ocupat o vreme de proiecte asemanatoare... Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 Bagati nasul aici: http://linitx.com/viewproduct.php?prodid=10916 Link spre comentariu
Vizitator razvan2k8 Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 Am gasit pe net in .ro niste placi via foarte economice, mini-itx si pico-itx cu procesor,video, incorporat si de iesirile de care am nevoie. Deocamdata ma mai documentez in legatura cu alimentarea si fac niste calcule pentru monetar cum as iesi cel mai ieftin. Dr.L tu ai reusit sa alimentezi o placa cu acumulatori ??? De care acumulatori ai folosit ?? Ce placa cu componente etc?? si cat timp a mers placa??? Sorine e foarte tare alimentatorul, pacat ca nu se gaseste si in .ro, m-am uitat dupa el. EDIT: Va rog nu mai pociti nick-urile Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 vroia cineva sa-i fac o astfel de sursa acum 1 an(cand am gasit si forumul),insa a luat o d-aia ca a lui sorin(parca se gasesc si-n ro)eu zic ca e realizabila treaba,pe softpedia era proiectul complet(oricum nu-i mare lucru de modificat,decat partea de primar,sa nu mai mearga la 220 ci la 12v(rebobinat traful si pusi niste mosi puternici,si comanda lor e ca la sursele pt ampuri auto)pune si link cu componentele micro :smt003 Link spre comentariu
Vizitator razvan2k8 Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 http://www.green-pc.ro/index.php?page=s ... t&Itemid=1 placi de baza VIA si JETWAY Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum