Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROBLEME LA UN HDD SEAGATE

Vizitator create_my_ownp

Postări Recomandate

Vizitator create_my_ownp

salut mi-am cumparat si eu un hdd seagate 500 gb sata si nu merge cand il bag...il pun pe slave.. etc mi-l vede windowsul acolo device manager/disk drivers dar in rest nimic ca sa mil vada ca partitie...si imi arata ceva diferit de celelalte:

Posted Image

astept raspuns ms mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

2

• hugo

1

• Mihai78

1

Top autori în acest subiect

Hugo are dreptate, hardul trebuie intai "initializat", partitionat si formatat ca sa poate fi folosit. Toate astea se fac usor din Disk Management.

Link spre comentariu
Vizitator create_my_ownp

Hm... Run compmgmt.msc si apoi Disk Management. clar sunt incepator ma-ati luat tare deci dau run in cmd sau cum scz da sunt cam noob dak e sa imi explicati mai clar putin unde gasesc si disk managementms mult

Link spre comentariu

Start -> Run, acolo scrii "compmgmt.msc" si apesi Enter. Computer Management -> Storage -> Disk Management.Acolo ar trebui sa vezi si noul tau HDD. Windowsul o sa te intrebe ceva de genul: vrei sa "initializeze" hdd-ul? Ii dai OK, si apoi fie iti faci mai multe partitii pe HDD, fie una mare cat tot HDD-ul si ii dai format (preferabil NTFS).Cam atat. Spor.

Link spre comentariu
Vizitator create_my_ownp

ms foare mult a mers faceti o treaba excelenta cu forumul acesta l-am gasit din greseala cautand un raspuns..si iata ca a venit tineti-o tot asa cred ca sunteti singurul forum de genul acesta specializat

Link spre comentariu

Sa nu crezi ca e cine stie ce smecherie sau comanda ascunsa.In acelasi loc poti ajunge si cu click dreapta pe My Computer si apoi Manage sauStart -> Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Managementdar mai elegant si mai simplu de explicat este folosind compmgmt.mscSi mai cool, fara sa clicai din mouse ca secretarele poti sa dai din tastaturaTasta Windows + tasta R apasate in acelasi timp, adica Windows+R. Asta este un shortcut care inlocuieste Start -> Run. Deci tastezi:Windows+R compmgmt.msc ENTER

Link spre comentariu

Am patit si eu la fel cu hard de 450 GB :rolleyes: atentie! la o noua instalare a windows-ului ca sa ti-l vada va trebui sa folosesti un start-up disk cu drivere (se creeaza din cd-ul placii de baza) si incarci driverul cu F6 cand incepe instalarea windows-ului bafta :smt039

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări