Stefan Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 pai eu sunt de acord dar depinde ! daca reusesc sa fac alimentatorul la 24V (exista si pericolul sa il distrug dar asta nu e mare problema). mai intao cauti tu alimentator si daca nu gasesti mai vb. imposibil sa nu gasesti fe forum un alimentator de 24V micut exact pentru ce ai tu nevoi. in cazul in care nu gasesti dai anunt la rubrica Cumparai sau ma anunti . (ori realizez eu unul ca cel din schema de mai sus la 24V si vad cu functioneaza ori incerc sa-l modific pe ala de 30V ) Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Decat sa umbli la sursa de 30V mai bine o lasi asa si ii mai pui un stabilizator analogic cu 1 tranzistor un Zenner si o rezistenta pe iesirea de 30 de V. Mi se pare mult mai simplu si mai fiabil. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 11, 2008 Partajează Postat Iulie 11, 2008 da ma gandeam si la solutia asta. azi am studiat putin sursa, trafo e greu sa-l desfac fara sa-l distrug (de obicei desfac feritele prin fierbere dar bobinajul nu se mai poate folo. ceea ce este exclus in acest caz) are o dioda Zener de 33V si inca un spatiu liber pentru inca o dioda .ori realizez un montaj stabilizator cu tranzistor (cazul cel mai favorabil dar trebuie sa fie f. mic si fiabil) ori pun zenere de 24V de putere (dar cred ca se incalzesc cam tare ). daca ublu la reacti imi e ca o distrug ! Link spre comentariu
Vizitator daniel Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 As avea nevoie de un pic de ajutor pt un proiect din partea unei pers avizate dar nu prin forum si bineinteles contra cost.Rog sa fiu contactat pe adresa mea de mail [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum