seby Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 cum as putea sa fac si eu un filtru audio pentru bass am auzit k se face din bobina nus sigur ajutatima pls Link spre comentariu
adircf Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Iti recoman sa-ti iei unul gata facut, decat sa incerci tu.Mergi pe la magazinele de profil audio de la tine din oras si ceri un filtru pentru bas. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Pentru ce difuzor iti trebuie si la cat vrei sa il tai? Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 zii tu de taiat ca parca il vad ca ia o panza de bomfaier si incepe sa taie difuzorul Link spre comentariu
seby Postat Iulie 13, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2008 Pentru ce difuzor iti trebuie si la cat vrei sa il tai?pai nu stiu ce difuzor dar e de 8'' eurotec crek 100wsi vreau sa incerc sa ii fac un filtru pt bass .am luat o teava dinaia de gaze si am facut un subwoofer mijtose aude binebaraie geamu in camera dar vreau si un filtru Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 13, 2008 Partajează Postat Iulie 13, 2008 incearca un search pe google ; baga si tu de exemplu "filtru subwoofer reglabil" sau "filtru reglabil pentru subwoofer)(poate vrei sa reglezi adincimea bassului) Link spre comentariu
djlove Postat Iulie 13, 2008 Partajează Postat Iulie 13, 2008 Pentru ce difuzor iti trebuie si la cat vrei sa il tai?pai nu stiu ce difuzor dar e de 8'' eurotec crek 100wsi vreau sa incerc sa ii fac un filtru pt bass .am luat o teava dinaia de gaze si am facut un subwoofer mijtose aude binebaraie geamu in camera dar vreau si un filtrupoti pune o poza cu el sa vedem si noi minunatia :smt021 Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 nu cred ca e cazul sa facem misto de om doar pentru ca e incepator si nu stie @seby difuzoarele eurotec, sunt o firma mai ieftina ca sa spun asa, pentru a folosi acel difuzor, cel mai bine ar fi sa ii faci un filtru activ (unul electronic, care se pune in calea semnalului intre cd-player si amplificator, vezi la sectiunia accesorii audio); totodata o atentie deosebita va trebui sa o acorzi cutiei, nu merge sa faci o lada la plesneala, te orientezi si vezi pe undeva un subwoofer cu un difuzor asemanator, ii copiezi cutia, dar il faci putin mai lung, si cu un perete mobilpentru a putea sa jonglezi dimensiunea cutiei pana esti de parere ca suna bine, un rol foarte important il joaca si portul de bass reflex, spor la treaba! Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 nu am avut nicio intentie sa fac misto d eom ( chiar daca e incepator sau nu) scuze daca s-a inteles asa Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 15, 2008 Partajează Postat Iulie 15, 2008 totodata o atentie deosebita va trebui sa o acorzi cutiei, nu merge sa faci o lada la plesneala, te orientezi si vezi pe undeva un subwoofer cu un difuzor asemanator, ii copiezi cutia, dar il faci putin mai lung, si cu un perete mobilpentru a putea sa jonglezi dimensiunea cutiei pana esti de parere ca suna bine, un rol foarte important il joaca si portul de bass reflex, spor la treaba!Tocmai, ca la acel difuzor nu are niciun sens sa acorde o atentie deosebita cutiei pentru ca oricum va suna prost. Totusi acest difuzor e bun pentru teste, sa incerci mai multe configuratii de incinte, de tuburi bass-reflex, de damping etc.. si sa vezi ce efect au. Dupa ce te plictisesti, treci la un difuzor mai bun si foloseste experienta pe care o acumulezi cu acesta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum