Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

plc

Vizitator Grama Vasile

Postări Recomandate

Simatic S7 :se poate cupla un modem si se poate verifica-rescrie softul sau se monitorizeaza parametrii echipamentului.Prin linie telefonica l-am cuplat la international fara probleme.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• psanyi

8

• Badman

3

• vlad_2770

2

• dorofteius

2

Top autori în acest subiect

Se poate. Trebuie o interfata ethernet pentru S7 200. Exista asaceva, numai tin minte codul de catalog.Daca HMI (panou operator) este pe ethernet e si mai bine, pentru ca poti folosi un PC normal (cu runtime desigur ) drept panou operator.In afara de interfata ethernet mai ai nevoie de o adresa IP publica sau privata. Daca este un IP dintr-o clasa privata trebuie sa faci port forwarding pe router.Ceea mai ideala solutie este prin VPN, daca vrei sa folosesti internetul

Link spre comentariu
Vizitator CalinMRK

Salut,

Psanyi as avea si eu nevoie de ceva documentatie de S7, lucrez pe PLC , dar deocamdata lucrez doar pe GE Fanuc Seria 90-30, ca soft de dezvoltare folosesc Proficy Machine Edition 5.7 , dar as vrea sa invat cate ceva si de Siemens, stiu ca are si o consola de simulare ... daca vrei sa imi trimiti si mie documentatie pt S7 ... uite un site unde poti sa uploadezi fisierul , arhivezi si le uploadezi acolo ... http://s4.transfer.ro/ ..... si la mail scrii mailul meu , ca sa primesc si eu un mail cu linkul unde au fost uploadate fisierele ... mailul meu : [email protected]

Mersi,

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator ptblr

Mi-am facut lucrarea de licenta folosind un PLC si acum nu-l mai folosesc. Daca te intereseaza il dau foarte ieftin. Este vorba de Moeller EASY512-AC-RC l-am cumparat in iulie, am garantie factura etc. A costat 460 ron il dau cu 250, nici un leu mai jos. softul de programat ladder este gratuit ( easysoft, il gasesti pe siteul moeller romania in lb romana), si documentatie din belsug.daca te intereseaza astept mesaj privat

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator ELCONET

Stimate D-le. VasileDece ne bazam intotdeauna in tara aste pe :am auzit de la cineva ca ......mi se pare mie ca.......banuiesc ca ......Daca aveti nevoie de PLC-uri Siemens din stoc la preturile minime va rog sa ma sunati si sa va convingeti,,,,,,un an plin de succese tuturor

Link spre comentariu

Salutare,da' de ce nu puneti dvs. niste preturi, asa minimale aicea, ca sa intelegem si noi cat de imbatabile sunt?Sa zicem pt Logo! 24Vdc, S7- CPU 214, S7- CPU 314.Stiti telefonul costa, si noi suntem cam modesti...si nu ne suprapunem ca timp liber cu programul dumneavoastra de la firma.Cu stima,dekor.

Link spre comentariu
Vizitator Robotroc

Mi-am facut lucrarea de licenta folosind un PLC si acum nu-l mai folosesc. Daca te intereseaza il dau foarte ieftin. Este vorba de Moeller EASY512-AC-RC l-am cumparat in iulie, am garantie factura etc. A costat 460 ron il dau cu 250, nici un leu mai jos. softul de programat ladder este gratuit ( easysoft, il gasesti pe siteul moeller romania in lb romana), si documentatie din belsug.daca te intereseaza astept mesaj privat

Ce module aveti montate pe acel PLC ?Dl. Gama Vasile de ce nu va pot da mesaj privat ? Nu stiu daca pot scrie pe forum un link catr alt forum unde gasiti tot ce doriti + ca ei pot pune la dispozitie si dvd uri cu tutoriale la preturi foarte bune. cu 250 $ deveniti expert !
Link spre comentariu

M-am pricopsit cu un PLC branduit Leukhardt tipul DEASY-DK (si expandorul lui de intrari-iesiri DEASY-DE). Inauntru cip-urile sint datate 1999, compania care l-a fabricat nu mai are nici un suport pentru el; pare ca au renuntat sa mai fabrice PLC-uri.Vreau sa-l pun in functiune, dar problema este ca nu gasesc software-ul lui, ma poate ajuta cineva? In lumea asta "minunata" a PLC-urilor nu exista un "instrument" de programare universal? si aici ma refer la un software care sa poata comunica cu mai multe tipuri de PLC-uri.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

@fenobarbital Nu există un singur program universal de programat PLC-uri. Îți dai seama că e în interesul firmelor producătoare să nu facă așa ceva pt. a mai putea "mulge" bani și de acolo. Singurul program relativ universal este CodeSys produs de 3S. Are biblioteci specifice pentru mai mulți producători și eu l-am întâlnit la Kontron, Wago și Bosch-Rexroth. Nu cred că PLC-ul de care dispui este compatibil cu el dar ai putea verifica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări