sebaco Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Ce parere aveti despre difuzoarele SAL?? Vreau sami iau niste woofere de la ei sa trag pe ele la nunti. Sincer, ma cam incanta pretul. Vanzatorul mi-a spus k sunt extraordinar de bune si de calitate (nu l-am crezut pe cuvant). Ii rog pe cei care poseda difuzoare SAL, sau stiu ceva de firma asta sa ma sfatuiasca. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Pai nici sa nu crezi ce te vrajesc vanzatorii. Iar cand vine vorba de pret asculta de vorba domnului VTP "atata dai, jumate face, de un sfert merge". Difuzoarele alea sunt niste chinezarii si sunt proaste. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 8, 2008 Administratori Partajează Postat Iulie 8, 2008 Sunt chinezarii dar sunt ceva mai bune ca si celelalte chinezarii ce se gasesc prin magazine Link spre comentariu
sebaco Postat Iulie 9, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2008 mai bine imi iau hp-uriL-as ruga pe Vasile sa-mi spuna daca are HP 15W, ca pe site n-am vazut. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 9, 2008 Administratori Partajează Postat Iulie 9, 2008 Cum ziciNu am Link spre comentariu
WOOFERS Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 La nunti cu sal-uri?Fii serios omule! Link spre comentariu
tranzistor Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Io am un sal,bx 2080,lam bagat la 100w,si nu s-a prajit,iar la cat am dat pe el e foarte bun,cu o incinta bine construita si 4 saluri din astea,vreo 100w putere maxima pe amp iese un sistem de casa de mama mama...Da la nunti nustiu ce sa zic...mai bine te uiti la difurile de la Paudio... Link spre comentariu
djlove Postat Decembrie 15, 2008 Partajează Postat Decembrie 15, 2008 daca vrei sa le folosesti pentru evenimente, cum ai spus tu nunti, atunci trebui sa te gandesti serios(asta daca nu vrei sa te faci de ras, iar primul eveniment sa fie si ultimul) Nici hp15w nu e un difuzor prea capabil, te-as sfatui sa te gandesti o o solutie mai buna. De exemplu ai putea sa faci 2 sateliti cu c12 300mb + un driver; si un sub cu c18. Dar calitatea costa........ Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Zii un buget..sa vedem ce se poate face. Link spre comentariu
sebaco Postat Decembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2008 bugetul meu este foarte mic (sunt elev in clasa a 12-a). Deja mi-am achizitionat niste hp15w si sunt foarte multumit de ele. Se aud mai bine si mai tare decat alte sisteme pe care si le-au luat niste prietenii mei cu o groaza de bani Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 bugetul meu este foarte mic (sunt elev in clasa a 12-a). Deja mi-am achizitionat niste hp15w si sunt foarte multumit de ele. Se aud mai bine si mai tare decat alte sisteme pe care si le-au luat niste prietenii mei cu o groaza de bani Da sunt de acord.Bun...ai 2 hp-uri...altceva ce mai ai?Amplif? Link spre comentariu
Vizitator rechinell Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 dif-urile SAL nu sunt asa de "rele".....acuma ca fiecare dif depinde cum il folosesti,ca si jbl-ul daca ii dai putere mult mai mare decat poate duce intra in distorsiuni,iar dupa ceva timp se incalzeste bobina si te trezesti ca iasa fum din dif,dar cum am spus un difuzor si cel mai chinezism te tine daca il ingrijesti si nu il supraalimentezi.....totul depinde pt ce il folosesti,iar in cazul tau la nunti....cat timp il alimentezi corespunzator te duce mult si bine Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Ai putea sa scrii o carte despre difuzoare. ca si jbl-ul daca ii dai putere mult mai mare decat poate duce intra in distorsiuniEsti sigur ca difuzorul a distorsionat ? Toate JBL-urile sunt asa? :46 Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Bogdi16, ia zi-mi ?i mie un difuzor care nu distorsioneaz? deloc, c? mor de curiozitate. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 sal e facut in ungaria insa sunt considerate ''chinezarii'' pt performantele lor mediocre(cel mai mult sufera la capitolul sensibilitate)insa ,fata de chinezariile consacrate(atto,yung chung,etc)au un raport calitate-pret mult mai bun.pt.ceva pro nu se recomanda asa ceva,e ca si cum ai face bomboane cu sare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum