Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoarele SAL

sebaco

Postări Recomandate

Ce parere aveti despre difuzoarele SAL?? Vreau sami iau niste woofere de la ei sa trag pe ele la nunti. Sincer, ma cam incanta pretul. Vanzatorul mi-a spus k sunt extraordinar de bune si de calitate (nu l-am crezut pe cuvant). Ii rog pe cei care poseda difuzoare SAL, sau stiu ceva de firma asta sa ma sfatuiasca.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

6

• Badman

3

• sebaco

3

• ari_panterra

2

Top autori în acest subiect

Pai nici sa nu crezi ce te vrajesc vanzatorii. Iar cand vine vorba de pret asculta de vorba domnului VTP "atata dai, jumate face, de un sfert merge". Difuzoarele alea sunt niste chinezarii si sunt proaste.

Link spre comentariu
  • Administratori

Sunt chinezarii dar sunt ceva mai bune ca si celelalte chinezarii ce se gasesc prin magazine

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Io am un sal,bx 2080,lam bagat la 100w,si nu s-a prajit,iar la cat am dat pe el e foarte bun,cu o incinta bine construita si 4 saluri din astea,vreo 100w putere maxima pe amp iese un sistem de casa de mama mama...Da la nunti nustiu ce sa zic...mai bine te uiti la difurile de la Paudio...

Link spre comentariu

daca vrei sa le folosesti pentru evenimente, cum ai spus tu nunti, atunci trebui sa te gandesti serios(asta daca nu vrei sa te faci de ras, iar primul eveniment sa fie si ultimul) Nici hp15w nu e un difuzor prea capabil, te-as sfatui sa te gandesti o o solutie mai buna. De exemplu ai putea sa faci 2 sateliti cu c12 300mb + un driver; si un sub cu c18. Dar calitatea costa........

Link spre comentariu

bugetul meu este foarte mic (sunt elev in clasa a 12-a). Deja mi-am achizitionat niste hp15w si sunt foarte multumit de ele. Se aud mai bine si mai tare decat alte sisteme pe care si le-au luat niste prietenii mei cu o groaza de bani :ras:

Link spre comentariu

bugetul meu este foarte mic (sunt elev in clasa a 12-a). Deja mi-am achizitionat niste hp15w si sunt foarte multumit de ele. Se aud mai bine si mai tare decat alte sisteme pe care si le-au luat niste prietenii mei cu o groaza de bani :ras:

Da sunt de acord.Bun...ai 2 hp-uri...altceva ce mai ai?Amplif?
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator rechinell

dif-urile SAL nu sunt asa de "rele".....acuma ca fiecare dif depinde cum il folosesti,ca si jbl-ul daca ii dai putere mult mai mare decat poate duce intra in distorsiuni,iar dupa ceva timp se incalzeste bobina si te trezesti ca iasa fum din dif,dar cum am spus un difuzor si cel mai chinezism te tine daca il ingrijesti si nu il supraalimentezi.....totul depinde pt ce il folosesti,iar in cazul tau la nunti....cat timp il alimentezi corespunzator te duce mult si bine

Link spre comentariu

Ai putea sa scrii o carte despre difuzoare. :bataie

ca si jbl-ul daca ii dai putere mult mai mare decat poate duce intra in distorsiuni

Esti sigur ca difuzorul a distorsionat ? :nas: Toate JBL-urile sunt asa? :46
Link spre comentariu

sal e facut in ungaria insa sunt considerate ''chinezarii'' pt performantele lor mediocre(cel mai mult sufera la capitolul sensibilitate)insa ,fata de chinezariile consacrate(atto,yung chung,etc)au un raport calitate-pret mult mai bun.pt.ceva pro nu se recomanda asa ceva,e ca si cum ai face bomboane cu sare :nebunrau:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări