Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 x hp15W vs hp12s

Dj_Dog

Postări Recomandate

salutaream de gand sa fac 2 boxe pt un amplificator cu 2 x ipa400 ( 2x400W / 4 ohmi)vreau sa fie un raport cat mai bun kick / splvoi ce imi recomandati? 2 x hp12s (total 4 ohmi) + driver ( 8 ohmi pt ca oricum tw trebe atenuat, asa avand 8 ohmi se face o atenuare mai mica) sau2 x hp15W + driver

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dj_Dog

3

• PaulAlex90

2

• George(sb)

1

• MihaiGSM

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

da, ai dreptate, m-am gandit si eu la varianta asta dar nu gasesc nici un woofer de la power audio in 4 ohmisau nu am vazut eu bine?

Link spre comentariu

Intreaba-l pe nexus, te lamureste el, au adus ei ceva modele. Vezi si de Selenium si alea is ieftinele, si au si din alea pe 4 ohmi.Era un model de 15" de la Selenium, pe sasiu de tabla, ieftin pe la 3 mil, arata f bine.

Link spre comentariu

decat 2 incinte mari, eu as merge pe 4 mai mici, pentru ca daca nu ai nevoie de boxe asa de mari, 2 le poti lasa acasa, plus de asta, difuzoarele mari suna prost in incaperi mici, sunt si mai usor de transportat si depozitat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări