Dj_Dog Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 salutaream de gand sa fac 2 boxe pt un amplificator cu 2 x ipa400 ( 2x400W / 4 ohmi)vreau sa fie un raport cat mai bun kick / splvoi ce imi recomandati? 2 x hp12s (total 4 ohmi) + driver ( 8 ohmi pt ca oricum tw trebe atenuat, asa avand 8 ohmi se face o atenuare mai mica) sau2 x hp15W + driver Link spre comentariu
PaulAlex90 Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Decat sa pui 2 haspeuri pe boxa, mai bine pui un singur woofer, da calumea. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2008 da, ai dreptate, m-am gandit si eu la varianta asta dar nu gasesc nici un woofer de la power audio in 4 ohmisau nu am vazut eu bine? Link spre comentariu
PaulAlex90 Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Intreaba-l pe nexus, te lamureste el, au adus ei ceva modele. Vezi si de Selenium si alea is ieftinele, si au si din alea pe 4 ohmi.Era un model de 15" de la Selenium, pe sasiu de tabla, ieftin pe la 3 mil, arata f bine. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Parca era si c15-400 pe 4 ohmi care mise pare un dif foarte bun. Coboara si bine pe deasupra :yawinkle: Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 decat 2 incinte mari, eu as merge pe 4 mai mici, pentru ca daca nu ai nevoie de boxe asa de mari, 2 le poti lasa acasa, plus de asta, difuzoarele mari suna prost in incaperi mici, sunt si mai usor de transportat si depozitat Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 10, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2008 da, asa estesa pun cap la cap tot bugetul si in functie de el o sa ma hotarasc la ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum