glide Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Am in masina un cd player care nu are un line in, pe vremea aia nici nu prea se gandeau ei la asa ceva....desi sunt casetofoane care au vreo 20 de ani si au asa ceva........pe net nu am gasit deloc documentatie despre o asemenea modificare.......desi am auzit ca mai sunt care au facut pe alte cd playere asa ceva.....numai ca la majoritatea ca sa pacaleasca cd playerul trebuiau sa bage un cd cu un track fara nimic pe el.....eu as vrea sa mearga fara un astfel de cd deoarece nu are nici un farmec asa.........atasez mai jos o poza cu cd playerul si as avea rugamintea daca imi poate indica cineva unde lipesc cele 3 fire pt intrarea mea de la mp3 player Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 vezi schema de la sf pdf-ului de mai jos.intrerupe de ex intrarile pt radio si introdu semnal pe ele prin condensatori. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 cu un releu/intrerupator electronic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum