Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amp 6P3S SE or PP??

papelyno

Postări Recomandate

Arata ok amplifu, incearca sa ii faci o cutie (gen cub metalic) trafului de alimentare, daca nu a mai incaput pe sasiu, sau poate iti iei un toroidal low-profile daca ai loc si il "ascunzi" in sasiul actual.Am vazut ca ai pus 6n9s de la tung-sol (tot rusesti), poti sa ne spui cat de mare e diferenta fata de un 6n9s nos cum aveai inainte?

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 126
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• papelyno

40

• mișa

18

• blue

10

• Depanatoru

9

Top autori în acest subiect

Tensiuni: anodica 410v,G2-390,bias 35v(pe catod) - cu semnalMerge de ieri bine mersi asa ,rezistente rusoaicele :aplauzePoate ar trebui sa mai scad G2-ul??

Trebuie sa masori tensiunile fara semnal si cu intrarea in scurt
Link spre comentariu

Stiu asta Blue dar si asa nu cred ca se schimba mare lucru ,volumul a fost aproape de minim.Tensiunile le-am pus ca fapt divers,nu ma asteptam sa reziste !!(acum m-am convins)Adevarul e ca lampile suporta multe abuzuri ,daca erau tranzistori dispareau de mult in fum. :rade:

Link spre comentariu

Ai grija cat disipa si pe G2, tensiunea mare nu e o problema atat de grava pe cand puterea disipata ar putea fi, adica in cazul unei depasiri a Pg2max se poate lasa cu scantei atat in lampa cat si in jurul ei.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări