Kosmin Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Arata ok amplifu, incearca sa ii faci o cutie (gen cub metalic) trafului de alimentare, daca nu a mai incaput pe sasiu, sau poate iti iei un toroidal low-profile daca ai loc si il "ascunzi" in sasiul actual.Am vazut ca ai pus 6n9s de la tung-sol (tot rusesti), poti sa ne spui cat de mare e diferenta fata de un 6n9s nos cum aveai inainte? Link spre comentariu
papelyno Postat Noiembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 A sosit si toroid-ul de la TT Germany- si ecranul pt ecc83 . :daCanta din ce in ce mai bine ... Link spre comentariu
papelyno Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Tensiuni: anodica 410v,G2-390,bias 35v(pe catod) - cu semnalMerge de ieri bine mersi asa ,rezistente rusoaicele :aplauzePoate ar trebui sa mai scad G2-ul?? Link spre comentariu
blue Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Tensiuni: anodica 410v,G2-390,bias 35v(pe catod) - cu semnalMerge de ieri bine mersi asa ,rezistente rusoaicele :aplauzePoate ar trebui sa mai scad G2-ul??Trebuie sa masori tensiunile fara semnal si cu intrarea in scurt Link spre comentariu
papelyno Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Stiu asta Blue dar si asa nu cred ca se schimba mare lucru ,volumul a fost aproape de minim.Tensiunile le-am pus ca fapt divers,nu ma asteptam sa reziste !!(acum m-am convins)Adevarul e ca lampile suporta multe abuzuri ,daca erau tranzistori dispareau de mult in fum. Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Ai grija cat disipa si pe G2, tensiunea mare nu e o problema atat de grava pe cand puterea disipata ar putea fi, adica in cazul unei depasiri a Pg2max se poate lasa cu scantei atat in lampa cat si in jurul ei. Link spre comentariu
papelyno Postat Decembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2010 And THE END !!!SARBATORI FERICITE TUTUROR DE PE ACEST FORUM!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum