cruela Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Va rog mult sa ma ajutati....vreau sa imi construiesc ceva boxe pana in 200w bucata.Si nu stiu cum se procedeaza.Imi explica cineva pas cu pas si sa imi mentioneze de ce am nevoie(desigur in fara de difuzoare) Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Oamenii nu au de unde sa stie ce vrei tu sa faci. Specifica macar un buget, tip de incinta, pentru ce vrei sa le faci(casa/sonorizari,bairam) iar daca nu ai deloc experienta mai intai citeste pe forum, carti, internet etc. constructia unei boxe nu se face ca montarea unei aplici pas cu pas deci ceea ce vrei tu nu prea se poate. Oamnii pot sa iti dea sfaturi dar tu trebuie sa ai o idee destul de buna despre ceea ce vrei sa faci. Link spre comentariu
cruela Postat Iulie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2008 Deci eu vreau mai mult pt chefuri mici, dar la nevoie sa pot asculta si in casa.Puterea sa fie intre 100 si 200 W.Bugetul nu e prea ridicat.Inca nu stiu exact dar vreau ceva mai ieftin. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Fara un buget specificat(o marja nu trebuie sa fie batut in cuie, stiu ca pe gratis ar fi cel mai bine :smt003 ) nu cred ca o sa iti poata da nimei prea multe idei. De asemena puterea nu este totul la o incinta. Daca vrei sa dai chefuri poti sa incerci celebrele HP15W + PHT408 de la Paudio. Difuzoarele te vor costa pe undeva pe la 470 RON + filtre + incinta de va duce pe la 650 RON. Cred ca este cam cea mai ieftina varianta in afara de chinezisme jalnice(si nici alea nu sunt mult mai ieftine). Link spre comentariu
cruela Postat Iulie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2008 Pe mine m-ar interesa filtrele.Imi explici pt ce sunt ele si la ce folosesc?Si cum stiu daca trebuie sa pun sau nu, si de care trebuie sa pun.Cu incintele ma ajuta o cunostinta si a zis ca mi le face gratis numai sa-i dau marimea.M-ar mai interesa si calculul marimii incintei, adica in functie de marimea difului cum se calculeaza marimea "cutiei". Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Filtrele se folosesc pentru a limita banda de trecere a semnalului catre un difuzor si se folosesc din mai multe motive, de exemplu daca dai frecvente joase in difuzorul de inlte il arzi. La cele de bas chiar daca nu le arzi, nu are rost sa le incarci cu frecvente pe care nu le pot reda. In general este intotdeauna nevoie de ele sunt foarte rare difuzoarele care nu au nevoie de filtre, de exemplu cele de banda larga. Oricum teoria filtrelor este destul de complexa iar un forum nu tine loc de ceea ce ar trebui sa citesti tu. Informatie exista foarte multa, trebuie doar sa te documentezi. Cauta pe forum ca o sa gasesti idei pentru acest proiect, sunt neinumarati useri care au facut boxe cu aceste difuzoare. Link spre comentariu
cruela Postat Iulie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2008 Tot in ceata m-ai lasat.Nu stiu mai mult ca si atunci cand am postat acest topic.Cam ce ar trebui sa caut?Si cu incintele cum ramane? Link spre comentariu
adircf Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 modifica-ti titlul topicului. Daca toate posturile ar fii " Ajutor !!! " nu s-ar mai uita lumea. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Tot in ceata m-ai lasat.Nu stiu mai mult ca si atunci cand am postat acest topic.Cam ce ar trebui sa caut?Si cu incintele cum ramane?Pe acest forum exista un buton intitulat "search". Cauta acolo despre HP15W sau PHT408 si sigur gasesti. De asemenea poti frunzari forumul pentru ca e imposibil sa nu gasesti informatii despre acest subiect. De asemenea exista Google unde poti cauta informatii despre filtre. Intelege ca nu pot eu sa ma apuc aici sa scriu pagini intregi despre acest subiect cand exista o gramada de informatie pe aici. Documenteaza-te mai intai si dup-aia apuca-te de un proiect, asa e normal sa faci. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 proiect: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=219 filtru: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=42 persoana care poate face filtrele la comanda in caz ca nu te descurci http://www.forum.poweraudio.ro/profile. ... ofile&u=23 spor la munca, nu o sa-ti para rau Link spre comentariu
Bogdan Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Uite aici niste boxe facute cu acea combinatie de difuzoare. Vezi cam tot ce ai de facut:viewtopic.php?f=4&t=24973 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum