Vizitator robokid Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Domnilor, problema suna cam asa:O sala de conferinte, aprox. 6x12x3 metri, capacitate max. 50 persoane (in mod normal 25-30).Trebuie sonorizata cu o instalatie permanenta pentru conferinte, sedinte, cursuri, traininguri, precum si niste chefulete ocazionale :rock: E nevoie de boxe, amplificare, microfon+ceva stativ, cablaraie, pat de cablu, suruburi, etc... tot tacamul.Bugetul maxim alocat este de 2000 lei, care trebuie sa includa tot! Tot ce se cumpara trebuie sa fie nou, factura, etc, deci partial cam pica faza cu facutul boxelor, numai daca nu cumva am chef eu de munca pe ochi frumosi... Gasesc tot ce trebuie in banii astia? Voi cum ati aborda situatia? Sau puteti sa imi recomandati ceva? Pentru ca tare as vrea sa iasa bine :smt020 Adevarul e ca daca ar fi dupa mintea mea as trage niste VTP-uri in colturi de toata frumusetea, dar ma tem de :smt014LE: Eventual, incerc sa fac maine niste poze la sala, poate va vin idei! Link spre comentariu
ddeliciu Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 In banii aia faci ceva pentru sala aia, dar nush daca o sa fie deajuns si pentru "chefuletze"Parerea mea, care este, sa cumperi 2-3 sisteme 6.1, 7.1 le legi pe toate si uite asa......iesi binishor......e deajuns si pentru chefuletze, acuma nush daca te incdrezi in aia 2 000 lei !Cred ca o sa ai nevoie si de microfoane.........., nu? si alea mai costa bani !Iar legarea sistemelor la o sursa de sunet si la microfoane e cam complicata !Pune pozele alea !Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator robokid Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Pozele...Cand am zis chefulete ma gandeam la o medie de varsta de 45 de ani la care prea mult spl le face rau :partyman: Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Eu iti sugerez sa cumperi 2 incinte PRO de putere mai mica, care sa sune acceptabil, asta te va costa cam 1000 Ron. O firma care are astfel de boxe ieftie este MAX. Poti sa iti iei si amplificara de la ei care sa aiba incorporata si un mixer, asta te-ar mai costa inca pe atat. Mai ramane microfonul si cablurile care nu o sa coste prea mult, deci cu greu dar te-ai incadra in buget.Later edit:Mai ai posibilitatea sa cumperi boxe profesionale active, la mine in Pitesti am vazut mai multe, destul de ieftine(500-700 ron bucata), iti mai iei un mixer micut la 3-400 ron si un microfon.Cauta pe internet ca o sa gasesti destule firme care vand echipamente pentru sonorizari ieftine. Link spre comentariu
Vizitator robokid Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Hm... ma cam trage ata la 4 bucati Magnat symbol pro 160 si un Teac ag-790. In combinatia asta mai raman si bani de microfon si de cabluri. Nu am auzit nici boxele nici ampliful, stiti ceva concret despre ele? (in afara de ce scrie pe net) Link spre comentariu
EmyRulz Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Alegerea incintelor pare interesanta, au ceva SPL si pot fi montate usor, dar ampliful nu ti l-as recomanda. E mai bine sa iei unul pro cu mixer incorporat. Daca nu ai mixer e cam nasol cu micorfoanele, iar o intrare de microfon pe o statie consumer nu e mixer. Link spre comentariu
Vizitator robokid Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 E clara treaba cu microfoanele si statia... :smt009 Dar trebuie sa gasesc un amplif cu mixer in 8-9 mil maxim. Sa speram ca! Link spre comentariu
ddeliciu Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Gasesti dar nu prea puternic dar indeajuns pentru tine !Este si asta o solutie,!Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator robokid Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Cred ca ampliful va fi Reloop HA-210. + 1 sau 2 mic-uri normale, stative de masa, cabluri, etc. Ramane sa vad cum o sa leg io 4 boxe cu Z=4...8 ohmi la ampliful ala care vrea 8...LE: sau, daca vin alte pasarele, poate ceva Stageline (sta-102/122) si un mixer, cel mai prichindel posibil sub 2 milioane (nu stiu de care). Link spre comentariu
ddeliciu Postat Iulie 10, 2008 Partajează Postat Iulie 10, 2008 Le legi in serie cate 2 de 4 ohm ca sa ai 8 !Dar cum amplificatorul ala merge numai pe 8 ohm? ar trebui sa mearga si pe 4 ohm, cam toate merg pe 4 si 8 !Bafta Link spre comentariu
Vizitator robokid Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Varianta finala: 4 x Magnat symbol pro 160, amplif Stageline sta500, mixer Phonic am220, microfoane Monacor dm1100 cu nuci si stative de masa, mufe, cablu de semnal, cablu de boxe, pat de cablu. Total final: 2000 fara 1 leu jumate :weedman: Boxele: mie personal imi plac atat la aspect dar mai ales la sunet; e vioi, echilibrat, sare la tine, coboara neasteptat de bine pentru asa boxute piticoante, fara nici o corectie de ton. Bonus ca au venit cu suportii de perete, suruburi, saibe, etc. Chiar acum canta Kraftwerk in ele si e ok. Basul e prezent, scurt si bine controlat; mediile sunt in fata, clare, naturale; inaltele desi au calota metalica (magneziu) nu sunt exagerate la tzss-tzss. Boxlele sunt albe, deci nu voi avea comentarii pe tema asta :yawinkle: Ampliful: rackabil dar si cu picioruse pt tabletop, conectica buna, sunet frumos. Nu are fass deloc, foaaarte putin brum, dar cred ca e din cablul meu de semnal. Din pacate ventilatorul cred ca merge la turatie maxima, ma bate gandul sa ii pun o rezistenta sa-l mai temperez, pt ca nu va fi forjat la maxim posibil niciodata iar aerisire va avea suficienta. Ramane de vazut daca va fi deranjant sau nu in utilizarea curenta.Microfoanele sunt solide si grele, bine construite, redau vocea foarte natural, nu exagereaza gravele. Stau bine in nuci si arata fain pe masa.Mixerul inca nu a venit dar sper sa fie ok ca sunet si sa nu aiba probleme la potentiometre.Restul sunt lucruri obisnuite: mufe jack si rca metalice, cablu de semnal coaxial (din ala dublu si moale), cablu boxe 2x2,5.Pana acum sunt fericit cu alegerea facuta, abia astept sa le si montez sa vedem cum se comporta "in the wild". A! sa nu uit, daca tot eram la capitolul asta, mi-am rupt si eu o bucatica de salariu pt o pereche de casti. Koss ksc75. Trebuie sa ajunga saptamana asta :smt020 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum