Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microcontrolere pentru toti

Vizitator mmarian

Postări Recomandate

Vizitator mmarian

Am urgent nevoie de cartea d-lui Surducan (Microcontrolere pentru toti, ed. I sau II, cu CD). O are cineva disponibila?

bogdanm: se muta la "componente, documentatie si scheme"

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Craciun

6

• bogdanm

6

• aghora17

3

• andiy

3

Top autori în acest subiect

Vizitator serbanm

d-l Surducan nu mai scoate nici un tiraj din aceasta carte ... cel putin asa mi-a spus acu ceva timp in urma ... cica se ajunsese la o saturatie a pietei ... daca aude cineva ca scoate un nou tiraj il rog sa ma anunte si pe mine ...

Link spre comentariu

ai si tu un fel de dreptate.. in fine... nu e forum de filozofari :lol: ideea e sa incercati sa-i scrieti autorului..daca apar cereri se scoate si editia a 3-a :wink:

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

da' de biblioteci ce zici?ideea e ca nu iti poate spune "cumpar-o!"

Si eu am incercat cu mail-uri la dl. Surducan si nimic. Asa ca, fiind din Bucuresti, am vizitat Bibloteca Na?ionala unde sunt disponibile 2 exemplare, iar in 2 ceasuri am avut o copie de pe carte! Metoda garantata. :d Poate parea ca lipsa de fair-play fatza de autor, dar sa zicem ca am cumparat timpul meu de stat la sala de lectura. :d
Link spre comentariu

Cum adica, daca eu fac rost de o carte, indiferent care, trebuie sa cer voie autorului X sa trag cartea la Xerox :( Sa fim seriosi ca doar nu retiparesti cartea la o tipografie si ii incalci drepturile de autor!

Link spre comentariu

Ba da, exact asta faci, incalci drepturile de autor. E simplu: e ca si cum ai lua un exemplar gratuit, pentru care el nu primeste nimic.

Link spre comentariu

Ce exemplar gratuit frate ca e banul meu hartia platita de mine si cartea pe care o copiez la Xerox a fost cumparata odata. Dupa tine ar trebui sa cer voie apostolilor ca sa copiez "Biblia" Doamne iarta-ma!

Dar cand descarci de pe internet "carti intregi" gratis cui ceri voie?

Link spre comentariu

Hai sa o luam pe indelete:

1. Exista anticariate unde cartea se revinde si autorul nu primeste nimic.

2. Eu am biblioteca acasa si scaner+imprimanta si sa zicem copiator=> daca vor "muschii" mei imi copiez la Xerox toate cartile pe care le am si nu-i treaba nimanui. :lol:

3. Drepturi de autor se platesc pentru produse care se VAND!

4. In orice institutie, casa, scoala, universitate s.a.m.d vei gasi multe carti trase la Xerox pur si simplu pentru ca ele nu s-au mai retiparit !

Si pot s-o tin cu insiruirea motivelor pana ma plictisesc ! :wink:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări